Boxee media player

Γεια χαρά σε όλους.
Τελικά το μηχανάκι παίζει ελληνικούς υπότιτλους srt σε 3d mkv sbs ταινίες σε όλες τις 3d τηλεοράσεις?

Re: Απάντηση: Boxee media player

Γεια χαρά σε όλους.
Τελικά το μηχανάκι παίζει ελληνικούς υπότιτλους srt σε 3d mkv sbs ταινίες σε όλες τις 3d τηλεοράσεις?

φιλε μου στην LG μου παιζουν και μαλιστα χωρις καμια μετατροπη. για τις αλλες δεν γνωριζω αλλα δεν βλεπω τον λογο γιατι οχι.

Και μια τελευταία ερώτηση.
Μπορείς να πλοηγηθείς και στο internet σε όλα τα sites και να δεις βίντεο flash στην τηλεόραση?

Και μια τελευταία ερώτηση.
Μπορείς να πλοηγηθείς και στο internet σε όλα τα sites και να δεις βίντεο flash στην τηλεόραση?
ναι

Attachments

• WP_000005.jpg
    WP_000005.jpg
    81.8 KB · Views: 166
καλησπερα. Μπορει καποιος να μου πει εξηγησει πως μπορω να κανω stream μουσικη απο το PC μου στο Boxee Box?? Χρησιμοποιω Windows 7 Ultimate. Απο το Boxee Box παω στο "Files>Network>Windows Network (SMB)" κανω κλικ και εκει βλεπω το PC μου (GEORGE-PC). Κανω κλικ ξανα και παω ενα βημα παραπερα. Τωρα επανω αριστερα μου γραφει "smb://george-pc/". Κανω παλι κλικ και μου ζηταει username και password. Καπου εκει το χανω γιατι δεν εχω σεταρει πουθενα στο PC μου username και password. Τι παιζει?? μπορει καποιος να βοηθησει? Ευχαριστω πολυ.

εχω παρατηρησει οτι οταν βαζω ενα video να παιξει ειτε απο τον σκληρο μου δισκο ειτε μεσω δικτυου ειτα ακομα απο τα αυτα που υπαρχου στο Movies / Shows για τα πρωτα 2-3 δευτερολεπτα το video παιζει χωρις ηχο. Μετα απο αυτο το διαστημα ο ηχος παιζει κανονικα. Δεν μιλαω για προβλημα συγχρονισμου audio-video. απλα ο ηχος ερχεται μετα απο 2-3 δευτερολεπτα και απο εκει και περα παιζει κανονικα. Εχω το Boxee Box με HDMI καλωδιο σε AV Receiver και απο τα Audio Setting εχω μαρκαρει τα εξης κουτακια :
dolby Digital capable receiver
DTS capable receiver
dolby TrueHD capable receiver
DTS-HD capable receiver

εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορει να φταιει??

ευχαριστω.
Γιωργος

εχω παρατηρησει οτι οταν βαζω ενα video να παιξει ειτε απο τον σκληρο μου δισκο ειτε μεσω δικτυου ειτα ακομα απο τα αυτα που υπαρχου στο Movies / Shows για τα πρωτα 2-3 δευτερολεπτα το video παιζει χωρις ηχο. Μετα απο αυτο το διαστημα ο ηχος παιζει κανονικα. Δεν μιλαω για προβλημα συγχρονισμου audio-video. απλα ο ηχος ερχεται μετα απο 2-3 δευτερολεπτα και απο εκει και περα παιζει κανονικα. Εχω το Boxee Box με HDMI καλωδιο σε AV Receiver και απο τα Audio Setting εχω μαρκαρει τα εξης κουτακια :
dolby Digital capable receiver
DTS capable receiver
dolby TrueHD capable receiver
DTS-HD capable receiver

εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορει να φταιει??

ευχαριστω.
Γιωργος
Δεν αποκλείεται να οφείλεται στο ότι ο ενισχυτής πρέπει να κλειδώσει σε 24fps από τα 30 που είναι το user interface. Ο δικός μου ενισχυτής πχ, για 2-3 δευτερόλεπτα βγάζει μαύρο χωρίς ήχο.

Καλημέρα σε όλους.
Στα αρχεία 3d mkv 1080p sbs που αναπαράγει, όταν τα προβάλει στην 3d tv, τα δείχνει σαν 2 οθόνες, την μία δίπλα στην άλλη (side by side) ή τα δείχνει κατευθείαν σε μία οθόνη "θαμπή" και με τα 3d γυαλιά βλέπεις καθαρό 3d?
Δηλαδή την μετατροπή σε 3d την κάνει η τηλεόραση ή το media player?
Ευχαριστώ.

Καλημέρα σε όλους.
Στα αρχεία 3d mkv 1080p sbs που αναπαράγει, όταν τα προβάλει στην 3d tv, τα δείχνει σαν 2 οθόνες, την μία δίπλα στην άλλη (side by side) ή τα δείχνει κατευθείαν σε μία οθόνη "θαμπή" και με τα 3d γυαλιά βλέπεις καθαρό 3d?
Ευχαριστώ.

τα δειχνει διπλα διπλα. Την μετατροπη την κανει η τηλεοραση.

Δεν αποκλείεται να οφείλεται στο ότι ο ενισχυτής πρέπει να κλειδώσει σε 24fps από τα 30 που είναι το user interface. Ο δικός μου ενισχυτής πχ, για 2-3 δευτερόλεπτα βγάζει μαύρο χωρίς ήχο.

δηλαδη για 2-3 δαυτερολεπτα δεν εχεις ουτε ηχο ουτε εικονα?? και εαν βαλεις απο τις ρυθμησεις 24 fps δεν διορθωνεται??

Καλημέρα σε όλους.
Ευχαριστώ.

Τους ελληνικούς υπότιτλους, σε 3D ταινία, και πριν πατήσουμε το κουμπί 3D στο remote control, τους δείχνει από ένα σε κάθε εικόνα ή τους δείχνει και τους δύο μαζί στη μέση;

δηλαδη για 2-3 δαυτερολεπτα δεν εχεις ουτε ηχο ουτε εικονα?? και εαν βαλεις απο τις ρυθμησεις 24 fps δεν διορθωνεται??
Ακριβώς. Αν το βάλεις στα 24fps σημαίνει ότι θα γυρίσει στα 24 ΑΝ η ταινία που παίζει είναι στα 24. Τα μενού τα έχει στα 30fps.
Δεν με πείραξε ποτέ γιατί ξέρω πως και ο ενισχυτής χρειάζεται κάποιο χρόνο για αν γυρίσει στα 24 και η τηλεόραση και ο προβολέας.

Το πηρα σημερα, και...αποριες:
- εβαλα να παιξει βαρυ 3Δ αρχειο και δεν το επαιξε (Avatar), μονον ηχος, τα μικροτερα ΟΚ αλλα υποτιτλοι γιοκ!
- που ειναι επιλογη ρυθμισεων; εικονας, ηχου, υποτιτλων κλπ
- πως φαινεται το φιρμ που εχει; το συνεδεσα και κατεβασε ενα νεο αυτοματα, αλλα που φαινεται;
- υποτιτλοι στο 3D δεν εμανιζονται συγχονισμενοι (στην εικονα) αλλα και στα δυο πεδια, πως ρυθμιζονται;
- ποις εφαρμογες εξτρα θελει για να δουλεψει;
Βοηθηστε παιδια μου!

Το πηρα σημερα, και...αποριες:
- εβαλα να παιξει βαρυ 3Δ αρχειο και δεν το επαιξε (Avatar), μονον ηχος, τα μικροτερα ΟΚ αλλα υποτιτλοι γιοκ!
- που ειναι επιλογη ρυθμισεων; εικονας, ηχου, υποτιτλων κλπ
- πως φαινεται το φιρμ που εχει; το συνεδεσα και κατεβασε ενα νεο αυτοματα, αλλα που φαινεται;
- υποτιτλοι στο 3D δεν εμανιζονται συγχονισμενοι (στην εικονα) αλλα και στα δυο πεδια, πως ρυθμιζονται;
- ποις εφαρμογες εξτρα θελει για να δουλεψει;
Βοηθηστε παιδια μου!
στις ρυθμίσεις πήγες?για το 3d δεν μπορώ να σου πω γιατί δεν το χρησιμοποίησα ποτέ,τι εννοείς με τις εξτρα εφαρμογές,για να δουλέψει δεν χρειάζεται καμία έξτρα εφαρμογή