Τους ελληνικούς υπότιτλους, σε 3D ταινία, και πριν πατήσουμε το κουμπί 3D στο remote control, τους δείχνει από ένα σε κάθε εικόνα ή τους δείχνει και τους δύο μαζί στη μέση;
Το πηρα σημερα, και...αποριες:
- εβαλα να παιξει βαρυ 3Δ αρχειο και δεν το επαιξε (Avatar), μονον ηχος, τα μικροτερα ΟΚ αλλα υποτιτλοι γιοκ!
- που ειναι επιλογη ρυθμισεων; εικονας, ηχου, υποτιτλων κλπ
- πως φαινεται το φιρμ που εχει; το συνεδεσα και κατεβασε ενα νεο αυτοματα, αλλα που φαινεται;
- υποτιτλοι στο 3D δεν εμανιζονται συγχονισμενοι (στην εικονα) αλλα και στα δυο πεδια, πως ρυθμιζονται;
- ποις εφαρμογες εξτρα θελει για να δουλεψει;
Βοηθηστε παιδια μου!
Evam7 καλορίζικο το boxee.
Με 3d και υπότιτλους στα ελληνικά τι κάνει?
Kαλημερα σε ολουςEvam7 καλορίζικο το boxee.
Για πες μας εντυπώσεις.
Από που και πόσο το πήρες, αν επιτρέπεται?
Με ποια τηλεόραση το έχεις συνδέσει?
Τα παίζει όλα όπως υπόσχεται?
Με 3d και υπότιτλους στα ελληνικά τι κάνει?
Αυτά τα ολίγα για αρχή.
Εννοω οτι η τιβι ξεπερναει, σε δυνατοτητες, κατα πολυ ο,τι μπορει να της δωσουν αυτα τα μηχανακια, δηλ. θελει κι αλλα...γκαζια. Μαλλον οι νεοι επεξεργαστες θα την "καλυψουν". Για υποτιτλους (γενικα) δοκιμασα μα τζιφος! Εχει το opensubtitle για ανευρεση, αλλα ή "δεν βρηκε" ή "connection failed". Θα δουμε. Παντως μεγαλο χαζευτηρι με το διαδικτυακο περιεχομενο για...συνταξιουχους!Ευχαριστούμε για την πολύ καλή ενημέρωση.
Όταν λες ότι δεν καλυπτει την tv τι εννοείς?
Επίσης, μήπως δοκίμασες να παίξεις 3d mkv χωρίς ελληνικούς υπότιτλους και να στους βρει το media player?
Κι εγώ για την 55αρα vt30 το θέλω.
Ευχαριστώ και πάλι.
Τα ιδια ειναι, θεμα ξεστοκαρισματος μαλλον (44 νεα στα 139,95 εχει!).
Απο οτι ειδα, κατα τυχη, το πληκτρολογιο εκτος απο "πληκτρολογιο" ειναι και λειτουργικο χειριστηριο του box. Εχει ανακαλυψει κανενας τι κανει 'η αν υπαρχουν πουθενα οδηγιες;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.