Boxee media player

Re: Απάντηση: Boxee media player

Τους ελληνικούς υπότιτλους, σε 3D ταινία, και πριν πατήσουμε το κουμπί 3D στο remote control, τους δείχνει από ένα σε κάθε εικόνα ή τους δείχνει και τους δύο μαζί στη μέση;

από ένα σε κάθε εικόνα

Το πηρα σημερα, και...αποριες:
- εβαλα να παιξει βαρυ 3Δ αρχειο και δεν το επαιξε (Avatar), μονον ηχος, τα μικροτερα ΟΚ αλλα υποτιτλοι γιοκ!
- που ειναι επιλογη ρυθμισεων; εικονας, ηχου, υποτιτλων κλπ
- πως φαινεται το φιρμ που εχει; το συνεδεσα και κατεβασε ενα νεο αυτοματα, αλλα που φαινεται;
- υποτιτλοι στο 3D δεν εμανιζονται συγχονισμενοι (στην εικονα) αλλα και στα δυο πεδια, πως ρυθμιζονται;
- ποις εφαρμογες εξτρα θελει για να δουλεψει;
Βοηθηστε παιδια μου!

τι εννοεις μονο ηχος. ΕΙκονα στο PC σου εχεις?
για ρυθμησεις επανω αριστερα στο "γραναζι"
το firmware απο τα settings ειναι ευκολο να το βρεις. Δεν ειναι δα και τοσα πολλα!!
για υποτιτλους πρεπει να πας παλι στα settings> display και να ενεργοποιησεισ την επιλογη Side by Side και μετα να πατησεισ το 3D κουμπι της TV σου
εφαρμογες extra δεν χρειαζεται για να παιξει. Παιζει και ετσι μια χαρα. Επιπλεον υλικο (ταινιες, σειρες, ντοκυμαντερ) κανε αυτο http://navi-x.googlecode.com/svn/trunk/boxee/ add σαν repository

Evam7 καλορίζικο το boxee.
Για πες μας εντυπώσεις.
Από που και πόσο το πήρες, αν επιτρέπεται?
Με ποια τηλεόραση το έχεις συνδέσει?
Τα παίζει όλα όπως υπόσχεται?
Με 3d και υπότιτλους στα ελληνικά τι κάνει?
Αυτά τα ολίγα για αρχή.

Για το θέμα αυτό και, ειδικότερα, για την προβολή των υπότιτλων σε κάθε εικόνα SBS, απάντησε πιο πάνω, καταφατικά, ο amanwithaplan (#163).

περιμένω και εγώ τις απαντήσεις στα υπόλοιπα ερωτήματα.

Για πες μας εντυπώσεις.
Από που και πόσο το πήρες, αν επιτρέπεται?
Με ποια τηλεόραση το έχεις συνδέσει?
Τα παίζει όλα όπως υπόσχεται?
Αυτά τα ολίγα για αρχή.
Kαλημερα σε ολους
Το πηρα μεσω open247.gr αντι 185+9(μεταφ.)=194 - απο Κυπρο ειναι, παραγγελια Δευτερα ηρθε Πεμπτη. Το εχω στην Panasonic 50VT30, παιζει οτι του εβαλα (βασικα με ενδιαφερουν mkv, flac) αλλα απο ηχο μεσω πολυκαναλου δεν δοκιμασα γιατι περιμενω τα ηχεια. Αποδοση αριστη (χωρις να καλυπτει παντως την τιβι!), υποτιτλοι ολοι ΟΚ, και οι 3Δ με μια μικρη ρυθμιση στο ΑΡΧΙΚΟ μενου (οπου ξαναγυρνας για να το βαλεις σε 2Δ, γιατι δεν αναγνωριζει αυτοματα το σημα εικονας).
Τωρα, οποιαδηποτε συγκριση μεταξυ Dune max - WD live - Egreat 31B - Boxee box (αυτα εχω και ξερω) απο αποψη εικονας, νομιζω οτι ειναι ασκοπη οταν "παιζεις" MKV (ή, χειροτερα AVI) μικρου σχετικα bitrate (μεχρι 10-12) γιατι οι επεξεργαστες τους τα αντιμετωπιζουν ευκολα. Ωστοσο το Dune επαιξε τη "Fantasia" του Disney (αρχειο με bitrate ανω των 4Ο!) ανετα, ενω, οπως ειπα το Boxee Avatar 3D δεν μπορεσε. Το αρχειο (Vadegr) ειναι sbs, και ο υπολογιστης το παρουσιαζει στην αρχη (δεν λεω το παιζει γιατι ειναι αδυναμος Ρ4!), και, επαναλαμβανω πως ακουγεται μονον ηχος. Αλλα θα το ξαναδω. Aκομη, ο...ιντερνετικος του κοσμος ειναι τεραστιος, ενω εχει μεγαλη υποστηριξη. Μακαρι!
Καλη περιπτωση, αλλα μετρια αγορα λογω κοστους (με -50 θα ηταν σχεδον αριστη) , μα το πηρα ελεω 3D και επειδη απηχθη το WD.

Μεγαλη ευκολια και η πλοηγηση στο ιντερνετ χωρις ανοιχτο υπολογιστη, αλλα πιο μεγαλη το ωραιο χειριστηριο, που δεν ειναι και τοσο ευχρηστο ομως στη διαχειριση αρχειων (ή δεν το ανακαλυψα ακομη)

Last edited:
Ευχαριστούμε για την πολύ καλή ενημέρωση.
Όταν λες ότι δεν καλυπτει την tv τι εννοείς?
Επίσης, μήπως δοκίμασες να παίξεις 3d mkv χωρίς ελληνικούς υπότιτλους και να στους βρει το media player?
Κι εγώ για την 55αρα vt30 το θέλω.
Ευχαριστώ και πάλι.

Ευχαριστούμε για την πολύ καλή ενημέρωση.
Όταν λες ότι δεν καλυπτει την tv τι εννοείς?
Επίσης, μήπως δοκίμασες να παίξεις 3d mkv χωρίς ελληνικούς υπότιτλους και να στους βρει το media player?
Κι εγώ για την 55αρα vt30 το θέλω.
Ευχαριστώ και πάλι.
Εννοω οτι η τιβι ξεπερναει, σε δυνατοτητες, κατα πολυ ο,τι μπορει να της δωσουν αυτα τα μηχανακια, δηλ. θελει κι αλλα...γκαζια. Μαλλον οι νεοι επεξεργαστες θα την "καλυψουν". Για υποτιτλους (γενικα) δοκιμασα μα τζιφος! Εχει το opensubtitle για ανευρεση, αλλα ή "δεν βρηκε" ή "connection failed". Θα δουμε. Παντως μεγαλο χαζευτηρι με το διαδικτυακο περιεχομενο για...συνταξιουχους!
Την 55" θα παρεις; καλα κανεις, αλλα οχι πανω απο 3,5 μ. (εγω βλεπω στα 3μ!)

Την 55άρα έχω εδώ και 1 βδομάδα.
Στο browsing τα πάει καλά δηλαδή, ε?
Παίζει και τα ενσωματωμένα βιντεάκια των sites?
Καταλήγωντας και για να μη σε κουράζω άλλο, επειδή είδα ότι έχεις εμπειρία κι από άλλα media players, το συστήνεις?

Αντωνη, οπως ειπα ηδη, ελεω υποτιτλων σε κατεβασμενο 3Δ ασφαλως ναι, διαφορετικα υπαρχουν και φθηνοτερα, αν και (αυτα που ξερω) δεν εχουν browsing ή εχουν χαλια (οπως το πανακριβο Dune που με τιποτα δεν θα το αγοραζα σημερα με πανω απο 250 , κι αυτα χαρις του BR player που εχει - οχι 3Δ ομως - και την 'ηπια' ασχημα πριν ενα χρονο!). Βιντεακια, τρεϊλερς απο ταινιες κλπ τα ...παντα ολα παιζει!

Βρήκα στην ιστοσελίδα του amazon.de προσφορές για το τριήμερο 28-30.11
Στην πρώτη σελίδα έχει δύο καταχωρίσεις για το Boxee Box
To D-Link Boxee Box HD Media Player έχει 139,95 και το D-Link Boxee Box DSM-380 έχει 241,89.

Δεν καταλαβαίνω τις διαφορές και θα ήθελα, από τους κατόχους, να μου διευκρινίσουν εάν το πρώτο (φτηνό) είναι αυτό που συζητάμε εδώ.

Μα ... έχω βάλει το link στο amazon.de

Διάβασα τις περιγραφές του προιόντος σε καθένα και ενώ τα ονομάζει και τα δύο DS-380, στο πρώτο δίνει κωδικό ASIN: B0043EV3MS και ημερομηνία εισαγωγής στο amazon 22.10.2010 ενώ στο δεύτερο ASIN: B004D8KG68 και ημερομηνία 3.3.2011

Επομένως, το ακριβό είναι το πιο πρόσφατο αλλά δεν ξέρω αν κάνουν την ίδια δουλειά και τα δύο.

Last edited:
Τα ιδια ειναι, θεμα ξεστοκαρισματος μαλλον (44 νεα στα 139,95 εχει!).

Απο οτι ειδα, κατα τυχη, το πληκτρολογιο εκτος απο "πληκτρολογιο" ειναι και λειτουργικο χειριστηριο του box. Εχει ανακαλυψει κανενας τι κανει 'η αν υπαρχουν πουθενα οδηγιες;

Είσαι σίγουρος οτι η προσφορά ειναι μονο για το τριήμερο και Όχι γενικα. πάντως εχει κυκλοφορήσει και ενα νεο boxee box Όχι απο την d-link απο μια την iomega (αν θυμάμαι Καλά)

Τα ιδια ειναι, θεμα ξεστοκαρισματος μαλλον (44 νεα στα 139,95 εχει!).

Απο οτι ειδα, κατα τυχη, το πληκτρολογιο εκτος απο "πληκτρολογιο" ειναι και λειτουργικο χειριστηριο του box. Εχει ανακαλυψει κανενας τι κανει 'η αν υπαρχουν πουθενα οδηγιες;

Το ερώτημα, πριν το παραγγείλω, είναι εάν τόσο το παλιό (139,95) όσο και το νέο (237,50) είναι τα ίδια και κάνουν την ίδια δουλειά, δεδομένου ότι ο amanwithaplan είχε υποστηρίξει ότι αυτό το μηχάνημα τοποθετεί τους ελληνικούς υπότιτλους στη σωστή τους θέση σε ταινία 3D (SBS), δηλαδή ένα σε κάθε εικόνα.

Last edited: