Μια χαρά είναι η τρύπα... το κουτί είναι αντί χαρτόκουτου... χαι εντ... έχει και dolby...:ADFADF1:
explain please how to connect......
Παλικάρια νέα από το μέτωπο.....Εβγαλα την οπτική. Αναβω το dac. Σταμάτησε το τσίκι τσίκι αλλά ακόμα έκανε σπασίματα. Δεν μαμιέται λέω ανάβω το βουβάλι, κάνω ένα μπάνιο ρίχνω και ένα σνάκ. Μετά από κανα 20λεπτο ξαναβάζω το itunes και βουαλά! Ούτε κομπιάσματα ούτε τίποτα. Και cd και hd και τα πάντα όλα. Τελικά αυτή η οπτική μαμεί το σύμαν. Νίκο βγάλε την εχτές. Τέσσερεις βίδες είναι και είναι πανεύκολο. Και από κρύο το βουβαλάκι θέλει το τεταρτάκι του για να έρθουν τα ρεύματα εκεί που πρέπει....
Βρε συ δεν είναι θέμα δυσκολίας ή ευκολίας να τη βγάλω.
Να τη χρησιμοποιήσω θέλω. Τη χρειάζομαι...
Αγαπητέ Σταύρο αν είσαι Αθήνα έρχεσαι να την σφηνώσεις εσύ?
Νταξ ο Υπέρηχας είναι ντεφορμέ καιρό. ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΛΕΜΕ. Έχει τσουτσούνι! Δεν φαίνεται στην φωτό?
Εγώ γιατί το βλέπω? ...άλλοι δύο που είμαστε σπίτι τώρα γιατί το βλέπουν?
Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει ας το κάνει και μετά πιάνουμε πάλι το χαβαλέ.
Απο αστειάκια άλλο τίποτα.....................
Πάντως είναι λίγο οξύμωρο να φτιάχνεις κατασκευή DIY όταν: 1) δεν θα την φτιάξεις εσύ και άρα δεν το κάνεις για την χαρά της δημιουργίας / επέκτασης κλπ και 2) υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις με όλες τις ευκολίες που θέλετε, έτοιμες και φτηνότερες (και ίσως να παίζουν και καλύτερα..)
Δηλαδή, αν πχ το M-DAC έχει 3 ψηφιακές εισόδους, ψηφιακές εξόδους, USB, φίλτρα για κάθε γούστο, έξοδο ακουστικών, οθόνη με πληροφορίες και κοστίζει 700Ε ποιος ο λόγος να φτιάξεις κάτι σε βουβάλι αν ισχύει το 1)?
Διότι διαφορετικά δεν θα μάθεις 5 πράγματα μάστορα δυστηχώς....Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ.
Φίλε, όπως την βλέπω, όντως έχει τσουτσούνι.
Έτσι έπρεπε να είναι:
View attachment 77910
Ώστε να μπορεί να δεχτεί κάτι τέτοιο:
View attachment 77909
Πρώτη φορά το βλέπω αυτό που έχεις εκεί.
εκτός από trial & error, υπάρχουν κι άλλες μέθοδοι εκμάθησης- διάβασμα από νετ, να ανοίξεις ένα έτοιμο και να δεις το πως έχει στηθεί ...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.