Βουβάλια μέρος 3ο

Σας χαίρομαι για τις προσπάθειες και τη κοινότητα που έχετε φτιάξει, επιζητώντας την βελτίωση! είναι πολύ σημαντικό και αυτό για μένα!

:ernaehrung004:

θα μας τρελλάνετε μωρε...
μιλάτε για ταιριάσματα του ζώου και για ακροάσεις μουσικούλας και μου θέλετε και τηλεχειρισμούς και μουξεράκια....
Ρε πάτε καλά?
το ζώο παίζει καλά και άψογα out of the box....

πως μπλέξαμε ετσι με σας τους χαιεντάδες ...
Ντιούικο είναι ρε....

Μια χαρά είναι η τρύπα... το κουτί είναι αντί χαρτόκουτου... χαι εντ... έχει και dolby...:ADFADF1:

explain please how to connect......

Μια χαρά είναι η τρύπα... το κουτί είναι αντί χαρτόκουτου... χαι εντ... έχει και dolby...:ADFADF1:

explain please how to connect......

Βαλε στην τρυπα μια οπτικη ινα

Αγαπητέ Σταύρο αν είσαι Αθήνα έρχεσαι να την σφηνώσεις εσύ?

Νταξ ο Υπέρηχας είναι ντεφορμέ καιρό. ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΛΕΜΕ. Έχει τσουτσούνι! Δεν φαίνεται στην φωτό?
Εγώ γιατί το βλέπω? ...άλλοι δύο που είμαστε σπίτι τώρα γιατί το βλέπουν?

Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει ας το κάνει και μετά πιάνουμε πάλι το χαβαλέ.

Απο αστειάκια άλλο τίποτα.....................

Παλικάρια νέα από το μέτωπο.....Εβγαλα την οπτική. Αναβω το dac. Σταμάτησε το τσίκι τσίκι αλλά ακόμα έκανε σπασίματα. Δεν μαμιέται λέω ανάβω το βουβάλι, κάνω ένα μπάνιο ρίχνω και ένα σνάκ. Μετά από κανα 20λεπτο ξαναβάζω το itunes και βουαλά! Ούτε κομπιάσματα ούτε τίποτα. Και cd και hd και τα πάντα όλα. Τελικά αυτή η οπτική μαμεί το σύμαν. Νίκο βγάλε την εχτές. Τέσσερεις βίδες είναι και είναι πανεύκολο. Και από κρύο το βουβαλάκι θέλει το τεταρτάκι του για να έρθουν τα ρεύματα εκεί που πρέπει....

Παλικάρια νέα από το μέτωπο.....Εβγαλα την οπτική. Αναβω το dac. Σταμάτησε το τσίκι τσίκι αλλά ακόμα έκανε σπασίματα. Δεν μαμιέται λέω ανάβω το βουβάλι, κάνω ένα μπάνιο ρίχνω και ένα σνάκ. Μετά από κανα 20λεπτο ξαναβάζω το itunes και βουαλά! Ούτε κομπιάσματα ούτε τίποτα. Και cd και hd και τα πάντα όλα. Τελικά αυτή η οπτική μαμεί το σύμαν. Νίκο βγάλε την εχτές. Τέσσερεις βίδες είναι και είναι πανεύκολο. Και από κρύο το βουβαλάκι θέλει το τεταρτάκι του για να έρθουν τα ρεύματα εκεί που πρέπει....

Βρε συ δεν είναι θέμα δυσκολίας ή ευκολίας να τη βγάλω.

Να τη χρησιμοποιήσω θέλω. Τη χρειάζομαι...

Βρε συ δεν είναι θέμα δυσκολίας ή ευκολίας να τη βγάλω.

Να τη χρησιμοποιήσω θέλω. Τη χρειάζομαι...

Για την περίπτωσή σου αν δεν θες να χρησημοποιήσεις την οπτική για κριτικές ακροάσεις πάρε αυτό και καθάρισες.

Πάντως είναι λίγο οξύμωρο να φτιάχνεις κατασκευή DIY όταν: 1) δεν θα την φτιάξεις εσύ και άρα δεν το κάνεις για την χαρά της δημιουργίας / επέκτασης κλπ και 2) υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις με όλες τις ευκολίες που θέλετε, έτοιμες και φτηνότερες (και ίσως να παίζουν και καλύτερα..)

Δηλαδή, αν πχ το M-DAC έχει 3 ψηφιακές εισόδους, ψηφιακές εξόδους, USB, φίλτρα για κάθε γούστο, έξοδο ακουστικών, οθόνη με πληροφορίες και κοστίζει 700Ε ποιος ο λόγος να φτιάξεις κάτι σε βουβάλι αν ισχύει το 1)?

Αγαπητέ Σταύρο αν είσαι Αθήνα έρχεσαι να την σφηνώσεις εσύ?

Νταξ ο Υπέρηχας είναι ντεφορμέ καιρό. ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΛΕΜΕ. Έχει τσουτσούνι! Δεν φαίνεται στην φωτό?
Εγώ γιατί το βλέπω? ...άλλοι δύο που είμαστε σπίτι τώρα γιατί το βλέπουν?

Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει ας το κάνει και μετά πιάνουμε πάλι το χαβαλέ.

Απο αστειάκια άλλο τίποτα.....................

Φίλε, όπως την βλέπω, όντως έχει τσουτσούνι. :D

Έτσι έπρεπε να είναι:

TORX.jpg

Ώστε να μπορεί να δεχτεί κάτι τέτοιο:

spdif_cable_optical.jpg

Πρώτη φορά το βλέπω αυτό που έχεις εκεί.

Πάντως είναι λίγο οξύμωρο να φτιάχνεις κατασκευή DIY όταν: 1) δεν θα την φτιάξεις εσύ και άρα δεν το κάνεις για την χαρά της δημιουργίας / επέκτασης κλπ και 2) υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις με όλες τις ευκολίες που θέλετε, έτοιμες και φτηνότερες (και ίσως να παίζουν και καλύτερα..)

Δηλαδή, αν πχ το M-DAC έχει 3 ψηφιακές εισόδους, ψηφιακές εξόδους, USB, φίλτρα για κάθε γούστο, έξοδο ακουστικών, οθόνη με πληροφορίες και κοστίζει 700Ε ποιος ο λόγος να φτιάξεις κάτι σε βουβάλι αν ισχύει το 1)?

Διότι διαφορετικά δεν θα μάθεις 5 πράγματα μάστορα δυστηχώς....Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ.

Διότι διαφορετικά δεν θα μάθεις 5 πράγματα μάστορα δυστηχώς....Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ.

εκτός από trial & error, υπάρχουν κι άλλες μέθοδοι εκμάθησης :) - διάβασμα από νετ, να ανοίξεις ένα έτοιμο και να δεις το πως έχει στηθεί ...

εκτός από trial & error, υπάρχουν κι άλλες μέθοδοι εκμάθησης :) - διάβασμα από νετ, να ανοίξεις ένα έτοιμο και να δεις το πως έχει στηθεί ...

Ναι, για να πάρεις μια ιδέα το τί γίνεται μπορείς. Αλλά για να μάθεις, δλδ να μιλήσεις με κάποιον ηλεκτρονικό, να σου λύσει τις απορίες που θα σου δημιουργηθούν, πώς θα γίνει; Ασε που το DIY είναι και επεκτάσιμο / αναβαθμίσιμο...