Σου εστειλε τα καινουργια? αφου τα παρουσιασε στις 14/3,φαινεται οτι εχεις ιδιαιτερη μεταχειρισηΤα έχω άλλα δεν σας τα δίνω!![]()
Δημητρη μια ερωτηση ακομη[σε πριζω βεβαια]:Τα νεα trident ειναι 5 βολτ και τα τρια ,η τα δυο ειναι 5 και το ενα 1.2.? Επισης 100mA και τα τρια?
Μωρέ και μόνο που έχουν μεγαλύτερες ανοχές, θα αξίζουν... απλά όχι ως ουσιαστική αναβάθμιση, μόνο για να έχεις το κεφάλι σου "ήσυχο"...
Δεν έχω μάθει να έχει αλλάξει κάποιο τέτοιας φύσης spec των νέων tridents σε σχέση με τα παλιά. Και τα τρία δέχονται έως 5.5V στην είσοδο και βγάζουν 3.3V τα δύο και 1.2V το τρίτο. Για διαφορές στο amperage δεν έχω στοιχεία. Είναι πιθανό να έχει ανέβει λόγω μεγαλύτερων ημιαγωγών στην έξοδο, αλλά απλά μαντεύω.
Κανένα πρήξιμο. :smile:
Εγω παντως τα εσβησα απο τη λιστα μου
Διαβασα διαφορα στο φορουμ τους και ειπα οχι
Δηλαδή άμα βάζανε μία ζένερ διαλεγμένη γιά τήν ανώτερη αποδεκτή τιμή τάσης στήν είσοδο παράλληλα, δέν θά έσωνε από καταστροφές; Απλό μού φαίνεται. Υπάρχει λόγος πού δέν τό κάνουν; Δέν τά έχω παρακολουθήσει αυτά τά κυκλώματα κιόλας, μπορεί καί νά είναι γνωστή ή απάντηση, σόρρυ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.