Βουβάλια μέρος 3ο

καλά τώρα δεν είναι αυτές μικρές αποστάσεις...
μπορεί χωρικά να είναι μικρές, αλλά τα έχεις πλευρό με πλευρό αντί να τα έχεις μπρος πίσω....
Εγώ ακόμα χωρίς τα σάλας εχω αποστάσεις τροφοδοσίας μονάδας γύρω στους 2-3 πόντους....
Με τα σάλας ΔΓ/ΔΑ...

το θέμα με τις ταλαντώσεις με προβλημάτισε.
Αν είχες εσύ τόσο πρόβλημα που πιάνει το χέρι σου πιό πολύ από το δικό μου, με βλέπω να μην το γλυτωνω το hantek....

Συνήθως οι αποστάσεις των 10 και 15 εκατοστών δεν είναι θέμα όταν μιλάμε για DC ρεύματα. Στην περίπτωση του Salas, απ' ότι φαίνεται τα πράγματα είναι πιο ζόρικα λόγω μεγάλου bandwidth.

Πάντως οι αποστάσεις των ψηφιακών είναι σίγουρα πιο κρίσιμες.

Το Hantek (ή κάποιο αναλογικό) είναι ψιλοmust σε κάθε περίπτωση.

Κάτσε να έρθει το βράδυ να δω τι ακριβώς έχει παιχτεί.. Μπορεί να είναι κάτι πολύ απλό (π.χ. αλλαγή καλωδίων σε CAT5 και τέλος).

μα γιατί το συνετραμμένο cat5 να παίζει καλύτερα από το θωρακισμένο που είναι και πλεκτό...

Καλή ερώτηση.. Πιθανή απάντηση είναι ότι αντικαθιστούμε όλα τα καλώδια (F & S) με ίδιους αγωγούς συγκεκριμένης γεωμετρίας των οποίων η συμπεριφορά σε υψηλές συχνότητες είναι προβλέψιμη. Αλλά αυτά θα τα πούμε στο δίπλα νήμα με τα Salas για βουβάλια.

Το layout το καθορίζουν τα πιο ευαίσθητα components. Στην προκειμένη περίπτωση, τα ψηφιακά είναι τα πιο κρίσιμα (πρέπει οι αποστάσεις να είναι συγκεκριμένες και / ή οι μικρότερες δυνατές).

Οπότε, η θέση της πλακέτας εισόδων και άρα και του βουβαλιού είναι λίγο πολύ fixed. Μετά, ο μετ/της αναγκαστικά πρέπει να πάει αριστερά γιατί δεξιά θα είναι το κουμπί power και η σχετική πλακέτα ελέγχου (για να είναι στην ίδια θέση με τα άλλα δυο ίδια σασί που έχω) και στο κέντρο θα είναι η μεγάλη οθόνη με το arduino. Βέβαια πρακτικά δεν είναι πρόβλημα το που θα είναι ο μετ/της. Δεν επηρεάζει ουσιαστικά.

Ήθελα επίσης να αφήσω χώρο και για μελλοντικές επεκτάσεις (FIFO, XMOS, κτλ κτλ).

Εκτίμησή μου είναι ότι όλα θα πάνε καλά χωρίς αλλαγές στο layout.

Καλά βρε άθλιε του Φουκώ, όλες τις εισόδους τις έκανες AES/EBU? Tί πηγές έχεις ποιά???:Banane0:

Λοιπόν, χτες έβαλα το βουβάλι πάνω στο σύστημα για πρώτη φορά.

Η σύνδεση πρόχειρη, Squeezebox -> coaxial -> βουβάλι -> unbalanced στον προ μου -> unbalanced στον Hypex.

Έλεγχος μέσω του Arduino, σε "χύμα" κατάσταση (breadboard).

Δεν άκουσα πολύ, αλλά όσο άκουσα... την άκουσα.. :D

Δεν τολμώ να σκεφτώ τι θα γίνει όταν το συνδέσω απευθείας με τον Hypex με balanced σύνδεση.. :drummer: :music-smiley-005: :guitarist:

Η σύνδεση πρόχειρη, Squeezebox -> coaxial -> βουβάλι -> unbalanced στον προ μου -> unbalanced στον Hypex.

Δεν τολμώ να σκεφτώ τι θα γίνει όταν το συνδέσω απευθείας με τον Hypex με balanced σύνδεση.. :drummer: :music-smiley-005: :guitarist:

Ω-Ρ-Α-Ι-Ο-Σ-! ! ! !

Κλείσε κουτιά και κατεβαίνω με παρέα........

δηλαδή μέχρι τώρα τί έφτιαχνες?
μόνο μετρήσεις ?

Βασικά κυρίως μετρήσεις και ακροάσεις σε επίπεδο "οκ, δουλεύει, συνεχίζουμε τις μετρήσεις". :p

Μη νομίζεις βέβαια ότι ασχολούμαι και full time.. Τον (σχετικά λίγο) ελεύθερο χρόνο που έχω αυτή την εποχή τον τρώω κυρίως στο arduino. Καλύτερο drug.. πιο εθιστικό.. :D

Βασικά κυρίως μετρήσεις και ακροάσεις σε επίπεδο "οκ, δουλεύει, συνεχίζουμε τις μετρήσεις". :p

Μη νομίζεις βέβαια ότι ασχολούμαι και full time.. Τον (σχετικά λίγο) ελεύθερο χρόνο που έχω αυτή την εποχή τον τρώω κυρίως στο arduino. Καλύτερο drug.. πιο εθιστικό.. :D

γενικά το diy είναι αλκοολίκι, και κάνει μεγάλο κακό στη μέση, αλλά η ακρόαση είναι σε πρώτη μοίρα.
Πχ ακούω 10 μέρες σερί με μόνο ένα salas γιατί δεν το χορταίνω και για να βάλω του legato αφού τα στήσω θα σημαίνει διακοπή ακρόασης = ΚΑΚΟ.....

Εξαρτάται πως το βλέπει κανείς.. Για δυο πλακέτες 4 χ 4 εκ. με ένα τσιπάκι πάνω η κάθε μια, είναι μάλλον ακριβές..

Από την άλλη, για αυτό που κάνουν αν δεν κάνω λάθος είναι μοναδικές, οπότε τι τιμή να υπολογίσεις.. :D

μιά χαρά είναι.
είναι ανάλογα με το τί και πόσο πιάνει το χέρι του καθενός.

super stacked η κατασκευή.

δεν με βλέπω....
βασικά πώς ψύχει τα σαλας του...
χώρια που έχει βάλει oscon στη μέση

Oλόκληρη ψύκτρα έχει βρε από κάτω!!! :ernaehrung004:

είναι ανάποδα, και για την ώρα δεν έχει κλειστό κουτί.
Και πάνω της πατάνε και τα 3.
Γνώμη μου - δε φτάνει. (αν σβήνουν πάνω της 1,2-1,5Α)

Απάντηση: Re: Βουβάλια μέρος 3ο

Έχουμε νέα από το μέτωπο του FIFO.. Ο Ian απέκτησε και αυτός Β ΙΙΙ (παρέα με Salas regs φυσικά! :D) και το συνέδεσε με το FIFO του. Τα αποτελέσματα "εντυπωσιακά"..

Περισσότερα εδώ: http://www.diyaudio.com/forums/digi...imate-weapon-fight-jitter-51.html#post3022419
Αφού ψήνεσαι …
Εδώ και καιρό …
Δεν αλλάζει κάτι …
Ακόμα ψήνεσαι …
Ούτε θα αλλάξει αυτό …
Θα συνεχίσεις να ψήνεσαι …