Βουβάλια μέρος 3ο

ρε συ σου κρυώνουν τα σάλας του λεγκάτου-ιβυ με τα ψυγειάκια αυτά?
το έπαιξες το καλοκαίρι καθόλου?

και το πλαινο τα ημιαγωγά μέσα στη ράγα δεν τάχεις?
αυτή η ράγα τελικά προσφέρεται για σωστή επαφή?
και γω εκεί τάχω αλλά μήπως να κάναμε τρυπα να αγκαλιάσει καλύτερα?

Απάντηση: Re: Βουβάλια μέρος 3ο

Για όσους νομίζουν ότι το βουβάλι τους έχει γίνει πολύ.. κομπλικέ, πάρτε κουράγιο από αυτή την υλοποίηση:

View attachment 83627

Πες μου ότι ζητούσε βοήθεια γιατί κάπου του ταλαντώνει! :Banane0:

ρε συ σου κρυώνουν τα σάλας του λεγκάτου-ιβυ με τα ψυγειάκια αυτά?
το έπαιξες το καλοκαίρι καθόλου?

και το πλαινο τα ημιαγωγά μέσα στη ράγα δεν τάχεις?
αυτή η ράγα τελικά προσφέρεται για σωστή επαφή?
και γω εκεί τάχω αλλά μήπως να κάναμε τρυπα να αγκαλιάσει καλύτερα?

Τα salas του IVY είναι λίγο ζορισμένα, αλλά εκτός κινδύνου.. Παρόλα αυτά έχω στο πρόγραμμα να βάλω μεγαλύτερες ψύκτρες, για καλό και για κακό.

Το πλαϊνό salas είναι μες' στη χλίδα.. Το πλαϊνό του κουτιού είναι εξαιρετική ψύκτρα. Εκεί που ακουμπάνε τα τρανσίστορ δεν έχει ράγα, είναι φλάτ. Μιλάμε για ανύπαρκτες θερμοκρασίες..

Πληροφοριακά, σε ένα ίδιο κουτί έχω βάλει και τα Hypex μου.. με τα πλαϊνά ως ψύκτρες. Δεν καταλαβαίνουν τίποτα...

Το πλαϊνό salas είναι μες' στη χλίδα.. Το πλαϊνό του κουτιού είναι εξαιρετική ψύκτρα. Εκεί που ακουμπάνε τα τρανσίστορ δεν έχει ράγα, είναι φλάτ. Μιλάμε για ανύπαρκτες θερμοκρασίες..

άρα τρύπησες...

έλα βρε
δεν είναι τόσο δύσκολο.
εφ όσον δεν έχει τρύπα το πλαινό προφανώς το ημιαγωγό στην ράγα δεν ακουμπάει το πλαινό.

Απάντηση: Re: Βουβάλια μέρος 3ο

πάντως Μήτσο αν ταξιδέψεις ποτέ με αεροπλάνο, καλύτερα να μην το πάρεις μαζί σου.

Ούτε με αυτοκίνητο ,, έφαγα μπλόκο σπέσιαλ γερμανικού τύπου ,, αλκοτεστ ναρκοτεστ ψαξίματα πανω κάτω και πλαγιώς ,, και ένα ντακ στο πορτμπαγκάζ ολιγον τι πιο χάλια σε καλωδιο απο αυτό που βγάλατε ,,

ένα θέμα το είχα ,,,, και 2 ,,

Ενημερώνω ότι παίζω πλέον και μέσω USB με το γνωστό δημοφιλέστατο πλακετάκι της Amanero: http://amanero.com/

Πάρτε δείγματα:

IMG_5725_resize.JPG

IMG_5726_resize.JPG

IMG_5733_resize.JPG

IMG_5735_resize.JPG

Πέρασε άνετα αρχείο 352Κ, όπως και DSD... χλιδή.. :D

To setup είναι πρόχειρο, αλλά θα γίνει.. μόνιμο.. :p

Μη επαρκεις πληροφοριες....

Λοιπόν, PC με Foobar στημένο όπως περιγράφεται εδώ: http://hifiduino.wordpress.com/2012/11/04/amanero-buffalo-ii-dsd/

Σύνδεση του PC με την πλακέτα της Amanero (αγορασμένη από το PB του diyaudio, κόστος ~50 : http://www.diyaudio.com/forums/vendors-bazaar/216474-usb-i2s-384khz-dsd-converter.html) μέσω USB.

Σύνδεση του Amanero μέσω I2S με το βουβάλι (προσωρινά αποσυνδεδεμένη η πλακέτα επιλογής εισόδων s/pdif - θα μπει sidecar ώστε να γίνεται εύκολα η εναλλαγή).

Τι καταφέρνουμε έτσι;

Πολύ απλά αναπαραγωγή ότι αρχείων κυκλοφορούν στην "πιάτσα", από ταπεινό Red Book έως DXD (24bit/352.8KHz) μέχρι και DSD (με bitstream πάντα, χωρίς μετατροπές σε PCM) μέσω I2S.

Καλή φάση.. Σήμερα περιορίστηκα στον πάγκο, αλλά αύριο θα δω και πόσο καλά ακούγεται στο κυρίως σύστημα.