Βουβάλια μέρος 3ο

Απάντηση: Re: Απάντηση: Βουβάλια μέρος 3ο

τι quote να κανω τωρα ετσι που τα εκανες.

2 θα σου φανη καλο σκετο μεχρι να το ακουσης με σταδιο εξοδου και τοτε θα πεις τι ακουγα τοσο καιρο.
καλυτερα μην βαλεις ακριβους πυκνωτες γιατι θα πανε τσαμπα.
3 καλυτερο μπασο ειναι το πιο σφικτο και ελεγχομενο.υπαρχουν βεβαια και καποιοι που θελουν να βουιζη
αλλιως νομιζουν οτι δεν εχει αλλα αυτο δεν ειναι μπασο για μενα.
4 μη φανταστεις οτι εχουν και μεγαλες διαφορες.οποιο και να βαλης καλο ειναι.

2. Τα ίδια λέμε. Έναν καλό, μεγάλο vfm πυκνωτή για αρχή.
3. Το αυτό.
4. :2thumb22sup: Αυτό ήθελα να ακούσω γιατί αρχίζει και μπλέκει το πράμα με legato...
Oύτε ακουστικά θα παίξουν, ούτε volume. Το δυνατόν απλότερο σε πρώτη φάση και μακάρι και τελευταία... αλλά απ'ότι καταλαβαίνω, από αυτά που φτιάξατε οι περισσότεροι, θέλει λίγο turbισμα που λέει κι ο Υπέρηχος! Θα δείξει...

:ernaehrung004:

Last edited:
Απάντηση: Re: Βουβάλια μέρος 3ο

αν δεν θες να πάς bluejeans, έχει και αυτός belden 1694 με βύσματα της canare

http://www.ebay.com/itm/Belden-1694...uting_CablesConnectors_RL&hash=item29f714baea

αλλιώς κλασσικά
http://www.bluejeanscable.com/store/digital-audio/index.htm

ή από Αγλία

http://www.bluejeanscable.co.uk/store/digital-audio/index.htm

Εσύ ετοιμάσου για ιδιαίτερα... :driver:

Re: Απάντηση: Re: Βουβάλια μέρος 3ο

Τα xlr που θα αγορασεις σασι και καλωδιου[neutrik nc-fxx] να ειναι 110 ωμ,καλωδιο χρησιμοποισα το belden 1800f[110ohm]

Σε ευχαριστώ Πέτρο. Υπάρχει καμια άλλη εναλλακτική?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Βουβάλια μέρος 3ο

οκ αλλα τα παιδια τωρα αγοραζουν οποτε δεν μπορουν να παρουν τα παλια.

υ.γ.μονο μη πεις οτι ειναι καλυτερα με πυκνωτες παρα χωρις γιατι ειμαι ηδη φαλακρος.:flipout:
Γιωργο δεν εχω ακουσει το νεο χωρις τους πυκνωτες,οσοι εχουν ακουσει και τα δυο μπορουν να πουν την αποψη τους.
Θεωρητικα οτι επεμβαινει στο σημα ειτε πυκνωτης ,ειτε οτιδηποτε αλλο προφανως και το επιρρεαζει

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Βουβάλια μέρος 3ο

Σε ευχαριστώ Πέτρο. Υπάρχει καμια άλλη εναλλακτική?
Υπαρχουν καλωδια ετοιμα aes/ebu ,αλλα μαλλον δεν θα θελεις να μαθεις τιμη.Τα Neutrik ειναι μια εταιρια που μονο τυχαια δεν ειναι.Ξεκινα με το σετακι που σου προτεινω κοστος περι τα 15-20 ευρω και επειτα μπορεις να πας σε εξωτικοτερες λυσεις.BELDEN-NEUTRIK ειναι αξιοπιστες λυσεις χωρις τεραστιο κοστος

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Βουβάλια μέρος 3ο

2. Τα ίδια λέμε. Έναν καλό, μεγάλο vfm πυκνωτή για αρχή.
3. Το αυτό.
4. :2thumb22sup: Αυτό ήθελα να ακούσω γιατί αρχίζει και μπλέκει το πράμα με legato...
Oύτε ακουστικά θα παίξουν, ούτε volume. Το δυνατόν απλότερο σε πρώτη φάση και μακάρι και τελευταία... αλλά απ'ότι καταλαβαίνω, από αυτά που φτιάξατε οι περισσότεροι, θέλει λίγο turbισμα που λέει κι ο Υπέρηχος! Θα δείξει...

:ernaehrung004:

4 βρε τιποτα δε θελη.
μια χαρα παιζη αλλα μας αφηνη το σαρακι;

Το κυριότερο χαρακτηριστικό που πρέπει να κοιτάξετε καταρχάς ,, είναι να στηθεί ,,, και να λαλήσει ... και τα εχτραδάκια κολπάκια μετά !!

θέλει ζόρι ,, να στηθεί έτσι οπως το έκανε το αμερικανό το τριάρι ..

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Βουβάλια μέρος 3ο

Γιωργο δεν εχω ακουσει το νεο χωρις τους πυκνωτες,οσοι εχουν ακουσει και τα δυο μπορουν να πουν την αποψη τους.
Θεωρητικα οτι επεμβαινει στο σημα ειτε πυκνωτης ,ειτε οτιδηποτε αλλο προφανως και το επιρρεαζει

ουτε εγω αλλα το 2 με το 3 ειναι ιδα με μονη διαφορα την ελλειψη πυκνωτων και dc servo οποτε λογικα θα ειναι καλυτερο.

Re: Απάντηση: Βουβάλια μέρος 3ο

Το κυριότερο χαρακτηριστικό που πρέπει να κοιτάξετε καταρχάς ,, είναι να στηθεί ,,, και να λαλήσει ... και τα εχτραδάκια κολπάκια μετά !!

θέλει ζόρι ,, να στηθεί έτσι οπως το έκανε το αμερικανό το τριάρι ..

Το ξέρω Βασίλη. Lego dac πρώτη φορά βλέπω......

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Βουβάλια μέρος 3ο

ουτε εγω αλλα το 2 με το 3 ειναι ιδα με μονη διαφορα την ελλειψη πυκνωτων και dc servo οποτε λογικα θα ειναι καλυτερο.
H υλοποιηση του dc servo επιδεχεται αναβαθμιση υλικων?αν ναι τοτε ειμαστε στο ιδιο παρανομαστη ,αλλα με διαφορετικες παραμετρους. Απλα αν δεν το πειραξεις τρως το φαγητο που σου σερβιρουν ειτε σ αρεσει -ειτε οχι.
Προσωπικα θα ημουν πολυ πιο ευτυχισμενος αν ειχα την δυνατοτητα να δοκιμασω και αλλους πυκνωτες στην εξοδο[βιτσια ειναι αυτα]

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Βουβάλια μέρος 3ο

H υλοποιηση του dc servo επιδεχεται αναβαθμιση υλικων?αν ναι τοτε ειμαστε στο ιδιο παρανομαστη ,αλλα με διαφορετικες παραμετρους. Απλα αν δεν το πειραξεις τρως το φαγητο που σου σερβιρουν ειτε σ αρεσει -ειτε οχι.
Προσωπικα θα ημουν πολυ πιο ευτυχισμενος αν ειχα την δυνατοτητα να δοκιμασω και αλλους πυκνωτες στην εξοδο[βιτσια ειναι αυτα]

οχι δεν επιδεχεται ουτε επεμβαινη στο σημα αλλιως δεν θα υπηρχε λογος.

αμα εχεις τετοια βιτσια μπορεις να βαλεις πυκνωτη και χωρις να χρειαζεται ετσι επειδη σ`αρεση η χροια του.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Βουβάλια μέρος 3ο

οχι δεν επιδεχεται ουτε επεμβαινη στο σημα αλλιως δεν θα υπηρχε λογος.

αμα εχεις τετοια βιτσια μπορεις να βαλεις πυκνωτη και χωρις να χρειαζεται ετσι επειδη σ`αρεση η χροια του.

Αν δεν κανω λαθος υπαρχει η δυνατοτητα στο 3 να μην το δουλευεις μεσω του dc servo και επισης αν καταλαβαινω καλα υπαρχει ενα τριμερακι και καποιες αντιστασεις[που ειναι αραγε παντελως αμετοχοι στο ακουσμα?]
Ολα αυτα βεβαια αποτελουν θεωρια γιατι εκεινο που μαλλον ειναι ουσιαστικοτερο ειναι η απευθειας συγκριση του 2 με το 3.Οποιος εχει την δυνατοτητα ας μας βοηθησει με τις εντυπωσεις που εχει απο το ακουσμα των δυο legato

o αχλαδας δεν εχει καν υλοποιηση dc servo αλλα βασιζεται στην ακυρωση του dc με τη ουμα του + με το - και μαλιστα σε σχεση με το ground υπαρχη dc.

παντως και το dc servo δεν επεμβαινη στον ηχο καθολου.

εχω συγκρινη το 1 με το 3 αλλα εχουν και αλλες διαφορες.

κατέβηκα σήμερα κέντρο για ν απάρω neutrik αλλά ο αντιπρόσωπος δεν ανοίγει Σάββατα......:rifle: Οπότε μάλλον από ebay μας κόβω να τα αγοράζουμε. Πήρα βύσμα για την S/PDIF όμως κάτι είναι και αυτό..... Την Τρίτη είναι έτοιμοι και οι μετασχηματιστές για την τροφοδοσία. Καλώδια για τις ενώσεις μας μένουν καθώς και τα IEC βύσματα. Κουτιά στο τέλος. Οι πρώτες νότες θα βγούνμ μέσα από Jumbo *κούτα :smash:

Καλωδια για τις ενωσεις ε;
Λοιπον οταν το φτιαξετε εγω θα παω να μεθυσω..:drummer:

Καλημέρα, παίδες!

Προχθές μου ήρθε από τον Brian e-mail ότι το reg του Volumite ήταν λάθος εκ παραδρομής στην παρτίδα μου κι ότι θα στείλει άλλο. Έλαβε κανείς άλλος τίποτα;