Βουβάλια μέρος 3ο

στα πουπουλα θα τοχουμε
μην αγχωνεσαι

Νικόλα αν θυμασαι το λουκάνικο το ακουσες ουσιαστικά χωρίς πηγή....
γαμ@ τις αφραγκίες μου... :ernaehrung004:

Last edited:
Νικόλα αν θυμασαι το λουκάνικο το ακουσες ουσιαστικά χωρίς πηγή....
γαμ@ τις αφραγκίες μου... :ernaehrung004:

Εμ εγώ τι λέω................ να χ@σω και τα βουβάλια δεν είπα?

Άστα...

+++
Βack μην ανησυχείς βρε έχω ειδικό φλόγιστρο από τα βαπόρια... φλογοβόλο... θα πιάσει η πίσσα μια χαρά.... :award:

Για το επόμενο Σάββατο μέσα! Δεν έχω υποχρέωση μέχρι στιγμής....

Sent from The Dark Side Of The Moon

Δεν θυμάμαι να σε ρωτήσαμε αν έχεις υποχρέωση. Το σαλονάτο το ζώο θα είναι εκεί... αλλιώς...:smash:

Και επι την ευκαιρία θα ακούσεις και λίγο μπάσο... το υπόσχομαι...

Εμ εγώ τι λέω................ να χ@σω και τα βουβάλια δεν είπα?

Άστα...

+++
Βack μην ανησυχείς βρε έχω ειδικό φλόγιστρο από τα βαπόρια... φλογοβόλο... θα πιάσει η πίσσα μια χαρά.... :award:

αμα εχεις σκοπο να βαλης στο καπακι ξεχνα το.

οι ψυκτρες του δευτερου οροφου περναν ξυστα.

Καλημέρα παιδια
λοιπόν εχουμε
Φρανκ
Νικ
Μπιλ
με 4 ζωα και ενα κινέζο

Αλέξανδρε?
κανένα αλλο?
Αλλος?

Αν θέλετε χρειαζόμαστε εναν ακόμα υψηλής χαιενταδικης καταγωγής, να βάλει τα χρυσα αυτια του, χωρίς καμία δόση πλάκας
δεν θα υπάρχουν βαθμολογίες, εξελάκια και κουρτίνες, δεν χρειαζονται τετοια πραγματα

Απάντηση: Re: Βουβάλια μέρος 3ο

αμα εχεις σκοπο να βαλης στο καπακι ξεχνα το.

οι ψυκτρες του δευτερου οροφου περναν ξυστα.

Πλάκα κάνω βρε... σιγά μη τσουρουφλίσω το ζωντανό!!!:ADFADF1:

Με δυνατό μπιστολάκι θα βάλω στο δικό μου, πλαινά-καπάκι και συγκεκριμένα σημεία στο πάτωμα να δω τι παίζει για το κανονικό κουτί αργότερα.

Αν θέλετε χρειαζόμαστε εναν ακόμα υψηλής χαιενταδικης καταγωγής, να βάλει τα χρυσα αυτια του, χωρίς καμία δόση πλάκας
δεν θα υπάρχουν βαθμολογίες, εξελάκια και κουρτίνες, δεν χρειαζονται τετοια πραγματα

Μωρέ και κουρτίνα και εξέλ χρειάζονται αλλά δεν θα περάσουμε καλά έτσι...
Χαιντά δεν ξέρω αν θα βρούμε, αλλά ένα πολύ καλό αυτί (πλατινένιο) ξέρω. Να του πω?

Δεν έχω καταλάβει, θα στείλει ο μπακ το δικό του? Αν το στείλει δεν χρειάζεται το δικό μου, παρόμοια θα παίζουν...και τα 2 με salas είναι, legato και obligato, και του Γιώργου έχει και 2-3 salas παραπάνω, άρα ακόμα καλύτερα!! Αν δεν το στείλει, φυσικά και το φέρνω, νο προμπλεμ...όπως και να έχει θα έρθω πάντως στη φάση!

Δεν έχω καταλάβει, θα στείλει ο μπακ το δικό του? Αν το στείλει δεν χρειάζεται το δικό μου, παρόμοια θα παίζουν...και τα 2 με salas είναι, legato και obligato, και του Γιώργου έχει και 2-3 salas παραπάνω, άρα ακόμα καλύτερα!! Αν δεν το στείλει, φυσικά και το φέρνω, νο προμπλεμ...όπως και να έχει θα έρθω πάντως στη φάση!

ναι θα το στειλω.

εξαλλου δεν αν προλαβεις να το τελειωσεις μεχρι το σαββατο.

η μπορω να στειλω και τα salas+μ/τ+obbligato μαζι με το δικο μου να τα παρης απο το νικο

αν δεν βιαζεσαι να μην πληρωνεις και μεταφορικα.

θα ΦΆΤΕ ήττα ρε κτηνοτρόφοι που θα τρέχετε και δεν θα φτάνετε ,, :jester::jester:

θα κατέβω πιό νωρίς να φτιάξω πουστιές να βρίζετε για 2 βδομάδες ,,,

τον μπακ θέλω να τσαντίσω βασικά ,,, να τον δω να χτυπάει τα πλήκτρα στο pc σαν δαιμονισμένος ,, μπουχαχαχαχααχχαχαχχαχααχ
ρε βγάλανε καμιά καλή φέτο ? ( ρακή ? ) γιατί το σκότσ πήγε ψηλά ...

Re: Απάντηση: Βουβάλια μέρος 3ο

θα ΦΆΤΕ ήττα ρε κτηνοτρόφοι που θα τρέχετε και δεν θα φτάνετε ,, :jester::jester:

τον μπακ θέλω να τσαντίσω βασικά ,,, να τον δω να χτυπάει τα πλήκτρα στο pc σαν δαιμονισμένος ,, μπουχαχαχαχααχχαχαχχαχααχ
ρε βγάλανε καμιά καλή φέτο ? ( ρακή ? ) γιατί το σκότσ πήγε ψηλά ...

αστο αγορι μου δεν τσαντιζομαι εγω.

μαλιστα ετσι και παιξη καλυτερα απο το δικο μου το κινεζακι σου

θα φτιαξω και εγω ενα.

δεν εχω κανη συμβολαιο με τους αχλαδαδες.

αλλα προσεξε να παιξη με καλυτερα με τα ηχεια μου οχι

με τα δικα σου που εχουν μονο μεσαιες.

εγω θελω ολο τα φασμα.:ears:

για οποιον φιλος (τση ρακης εχει ποικιλια)

εγω προτιμω το κρασι.

Re: Απάντηση: Βουβάλια μέρος 3ο

Κανόνισε να ερθεις να κάνεις τιποτα κολλήσεις και να το φυσάμε και να μην κρυώνει....κυριολεκτικά και μεταφορικά :Banane0:

έχει περάσει γρίπη, τενοντίτιδα και έχει φάει τόσο καπνογόνο... που στη θέση σου δεν θα τον άφηνα να πλησιάσει... :BDGBGDB55::BDGBGDB55::grinning-smiley-043