- 17 June 2006
- 49,609
To ΒΙΙ σκέτο στο δικό μου σύστημα μου φαίνεται ότι χάνει πολύ σε μουσικότητα (έχει μία σκληρότητα).... ενώ με τα counterpoits νιώθεις την μελωδία...περιμένοντας το legato...
τώρα μη με κάνεις να τα ξαναφορέσω.....:rifle:
To ΒΙΙ σκέτο στο δικό μου σύστημα μου φαίνεται ότι χάνει πολύ σε μουσικότητα (έχει μία σκληρότητα).... ενώ με τα counterpoits νιώθεις την μελωδία...περιμένοντας το legato...
To Tempo πάντως δεν κατεβαίνει χαμηλά.
Και μέχρι εκεί που πάει είναι λιτό και καθαρό χωρίς να βρωμίζει ή να θολώνει.
(Γιά πολλούς, βέβαια αυτό είναι μειωνέκτημα)
τώρα μη με κάνεις να τα ξαναφορέσω.....:rifle:
απο χτες ακομα να ξεπουλησουν.
ποιός να στείλει πισω?
αφού βρε είναι ό,τι καλύτερο βγήκε σε diy dac και όχι μόνο τα τελευταία δυό χρόνια...
την παρασκευη εστειλε και το δικο μου.
γιατι να το στειλεις πισω;
ετσι κι αλλιως τεχνασματα κανουν για να δειχνουν οτι πουλανε.
ποιός να στείλει πισω?
αφού βρε είναι ό,τι καλύτερο βγήκε σε diy dac και όχι μόνο τα τελευταία δυό χρόνια...
Καλα αν δεν το θελεις Βασιλη,θα σε απαλλαξω απ αυτο
σιγά μην τους το επιστρέψω...
![]()
Αν μου εγγυηθείς πως θα το φροντίσεις με βαρβάτη dual mono μη στραγγαλιστικής σταθεροποίησης λαμπάτο τροφοδοτικό και fully balanced αναλογικό χωρίς ανάδραση, πολύ ευχαρίστως! Αρκεί να έχω το ελεύθερο να σού θρονιάζομαι με ελιτο-στικάκια![]()
...
(με διακοπές των 15 δλ...:bigcry...
λοιπόν ελάτε μιά μέρα να ακούσετε squeeze-buffalo (με διακοπές των 15 δλ...:bigcryκαι τα λέμε...
![]()
Ποιο squeeze chief?
Υπάρχει διαπιστωμένο πρόβλημα Squeezebox - Buffalo?
Γιατί όπως τα βλέπω τα πράγματα και εγώ προς τα εκεί έλεγα να πάω..
(Squeezebox υπάρχει, Buffalo όπως πηγαίνουμε θα πάρω επειδή θα έχουν όλοι οι άλλοι..)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.