βουβάλια ξανά...

αυτό ακριβώς σκέφτομαι.
Επί μιά εβδομάδα προσπαθώ να βρώ τρόπο να βγεί πιό έξω το ρούτερ και να πάρει και ρεύμα και μετά να του τραβήξω κατ5.

Πάντως μέχρι στιγμής (απείραχτο) με το βουβάλι παίζει πάνω κάτω όπως το jriver.

Aποψη μου ειναι οτι φταει τοσο το λογισμικο,οσο και το ρουτερ.Απο τοτε που ξηλωθηκα για το ρουτερ δεν εχει διακοπες κλπ,αλλα παντα υπαρχουν καποια πεσιματα και ξεκινηματα λογω λογισμικου.Τοχω ξαναγραψει οτι αν ειχε καλλιτερο λογισμικο δεν θα παιζοταν.
Βασιλη ,μολις πουλησω το trends ,θα σου υποσχεθω μερικα απο οσα ζητας.Λαμπατη εξοδο οχι ομως

Ε ναι καλύτερα με UTP για σίγουρα πράγματα. Και στο κάτω κάτω όλο και κάποια άλλη συσκευή εκεί δίπλα θα μπεi ;-)

Ε ναι καλύτερα με UTP για σίγουρα πράγματα. Και στο κάτω κάτω όλο και κάποια άλλη συσκευή εκεί δίπλα θα μπεi ;-)

ένα νας λέμε...

Έχω πικρή εμπειρία από repeaters.. Σπάνια δουλεύουν σωστά..

UTP και τα μυαλά στο μπλέντερ.. :smile:

ένα νας λέμε...

Η αληθεια ειναι οτι με το καλωδιο εισαι παντα πιο σιγουρος, εγω στο σπιτι σπανια ανοιγω το wifi... συνηθως για να κλεψω λιγακι bandwidth απο κανενα γειτονα...

Αλλα το κοριτσι μου (κορωνα στο κεφαλι μου, κολωνα του σπιτιου μου) εχει αποδεχτει οτι μπορει να υπαρχουν κατα καιρο καλωδια απλωμενα μεσ' τη μεση... γιατι για δομημενη... μονο που το σκεφτομαι ιδρωνω...

NAS rulez!

κοίτα να δεις.
το να κάνει 15 " να δεις τα νέα ποστ στο φόρουμ δε σε χαλάει.
Αλλά να κάνεις 15" να φορτώσει το ρεφραίν....

Αλλα το κοριτσι μου (κορωνα στο κεφαλι μου, κολωνα του σπιτιου μου) εχει αποδεχτει οτι μπορει να υπαρχουν κατα καιρο καλωδια απλωμενα μεσ' τη μεση... γιατι για δομημενη... μονο που το σκεφτομαι ιδρωνω...

Υπάρχει πάντα η λύση του εξωτερικού καναλιού.
Τρύπα κοντά στο router για να βγαίνει το καλώδιο σε μπαλκόνι ή ακάλυπτο ή φωταγωγό, κανάλι κανάλι συγυρισμένη δουλειά και τελικά τρύπα πίσω από το στερεοφωνικό. Όμορφα μπρυζάκια κ.ο.κ.

Mόλις τσίμησα κ εγώ ένα, λοιπόν, θα είναι το πρώτο μου ντιούικο πρότζεκτ, αρχές Σεπτέμβρη που θα ρθει θα χρειαστώ τη βοήθειά σας γιατί προς το παρόν είμαι άσχετος από αυτά...

Απάντηση: Re: βουβάλια ξανά...

Mόλις τσίμησα κ εγώ ένα, λοιπόν, θα είναι το πρώτο μου ντιούικο πρότζεκτ, αρχές Σεπτέμβρη που θα ρθει θα χρειαστώ τη βοήθειά σας γιατί προς το παρόν είμαι άσχετος από αυτά...

γουέλκάμ -bye-
(Θα παίρνεις μάτι τα δικά μου ατοπήματα (επίσης γνωρίζω λίγα πράγματα) και θα αποφύγεις κάθε στραβοτιμονιά, ντόνγουόρυ)

ρε μη σκάτε....
θα σας δώσω τα φώτα μου...

turkey.jpg

Να είστε καλά παιδιά, προς το παρόν μες στο καλοκαίρι θα ξαναδιαβάσω με προσοχή όλα τα σχετικά ποστ σας με το βουβάλι και θα σας ρωτήσω ότι δεν καταλαβαίνω. Επίσης, μιας που είναι η αρχή αρχή, θα χρειαστώ κολλητήρι, πολύμετρο και άλλα προφανώς, τα οποία περιμένω να με βοηθήσετε να προσδιορίσω και επιλέξω. Α, μη ξεχάσω, λόγω ότι δεν είχε μετασχηματιστή 9V+9V διαθέσιμο στο σάιτ τους, θα αγοράσω από εδώ, φαντάζομαι θα βρώ εύκολα. Προς το παρόν και για πιο εύκολα, και αφού παίζει και καλύτερα σύμφωνα με τον supersonic, δεν θα βάλω στάδιο εξόδου, οπότε και το όλο πρότζεκτ γίνεται πιο εύκολο, αφού το μόνο που χρειάζομαι θα είναι το dac που το παρήγγειλλα με το placid του, και τον μετασχηματιστή που θα πάρω από εδώ. Οπότε, το μόνο που χρειάζομαι είναι κι ένα κουτάκι να φτιάξω και τα τσιτσιμπλίκια τα άλλα (βύσματα, καλώδια κλπ.). Είμαι σωστός?

Last edited: