βουβάλια ξανά...

δεν ήθελα γιατί είναι πολύ καλός.
επίσης έχει τηλεχειρισμό και έχει εισόδους.

Εχω και βινύλια και άλλες πηγές, πολλές, ακόμα (δυστυχώς)

έχω και τελικό στάδιο.
Τη λάμπα.
Απλά έχω την πολυτέλεια του switching.

Γι αυτό κάνω και συγκρίσεις.

Δηλαδή συνέκρινες το BufII σκέτο με το buf32s σκέτο? Παρέκαμψες δηλαδή το ενσωματωμένο αναλογικό στάδιο του buf32s? Γιατί αν είναι έτσι, πώς γίνεται να παίζουν διαφορετικά, αφού το ίδιο τσιπάκι είναι + το AVCC Shunt Regulator, εκτός αν κάνει τόση διαφορά αυτό, που δεν νομίζω.
Και αν το συνέκρινες το ΙΙ σκέτο και το buf32s κανονικό, λογικό σε κάποια σημεία να χάνει το ΙΙ (οδήγηση, χαμηλό, δυναμικά πχ) και σε άλλα να κερδίζει (αληθοφάνεια, ανάλυση κλπ.).
Πώς τα συνέκρινες τελικά?

Κι εγώ πάντως κατευθείαν τελικό θα οδηγήσω, γι αυτό πηρα και Legato...αν και προς στιγμήν γλυκοκοίταξα και τη λαμπίτσα του supersonic...

με το 32s οπως ειναι και η συγκριση ειναι απο μνημης αφου το εδωσα πριν

ερθη το II.

ωστοσο τα πραγματα ειναι περιπου οπως τα περιγραφης αλλα οχι ακριβως.

το 32s κερδιζη σε οδηγηση και δυναμικα αλλα οχι σε χαμηλο(περιεργο) ενω

κερδιζη και σε εικονα ενω χανη σε υψηλες,χαμηλο και ελειψη χαρακτηρα.

δεν ήθελα γιατί είναι πολύ καλός.
επίσης έχει τηλεχειρισμό και έχει εισόδους.

Εχω και βινύλια και άλλες πηγές, πολλές, ακόμα (δυστυχώς)

δεκτον για της ευκολιες αλλα οσο καλος και να ειναι Ι/V δεν κανη.

ουτε η λαμπα κανη.

θα το δεις με το legato απευθειας στους τελικους.

Δηλαδή συνέκρινες το BufII σκέτο με το buf32s σκέτο? Παρέκαμψες δηλαδή το ενσωματωμένο αναλογικό στάδιο του buf32s? Γιατί αν είναι έτσι, πώς γίνεται να παίζουν διαφορετικά, αφού το ίδιο τσιπάκι είναι + το AVCC Shunt Regulator, εκτός αν κάνει τόση διαφορά αυτό, που δεν νομίζω.
Και αν το συνέκρινες το ΙΙ σκέτο και το buf32s κανονικό, λογικό σε κάποια σημεία να χάνει το ΙΙ (οδήγηση, χαμηλό, δυναμικά πχ) και σε άλλα να κερδίζει (αληθοφάνεια, ανάλυση κλπ.).
Πώς τα συνέκρινες τελικά?

Κι εγώ πάντως κατευθείαν τελικό θα οδηγήσω, γι αυτό πηρα και Legato...αν και προς στιγμήν γλυκοκοίταξα και τη λαμπίτσα του supersonic...

να και κάτι πιο φθηνό (49 ντόλαρς)

zkit4006.jpg

http://www.decware.com/newsite/zkit4.htm

To σκεφτομαι σοβαρα να κανω την παραγγελία αλλα μπηκε στην ζωη μου ενας ακομη κινεζος (αυτος με τα 4 wolfson) που παιζει πααρα πολυ καλα με οτι ειχα δοκιμασει πιο πριν.
Αντε να το φτιαξει γρηγορα ο ΔημητρηςΖ να κανουμε συγκριτικο να αποφασισω.....

δεκτον για της ευκολιες αλλα οσο καλος και να ειναι Ι/V δεν κανη.

ουτε η λαμπα κανη.

θα το δεις με το legato απευθειας στους τελικους.

τι εννοείς?

i/v είναι.

προσωπικα θα οδηγησω τον προ του τσακιριδη αλεξανδρο οπου στην συνεχεια θα οδηγησουν του 2 τελικου επισης του τσακ. αχιλλευς με τις πολυ γλυκες 300αρες και οτι ειναι να βγει θα βγει απο το rf7 της klipsch τωρα κατοπιν αποτελεσματος βλεπω ο αλεξανδρος να αντικαθιστατε απο παθητικο η το λεγατο να τρωει κοκκινη καρτα.....

To σκεφτομαι σοβαρα να κανω την παραγγελία αλλα μπηκε στην ζωη μου ενας ακομη κινεζος (αυτος με τα 4 wolfson) που παιζει πααρα πολυ καλα με οτι ειχα δοκιμασει πιο πριν.
Αντε να το φτιαξει γρηγορα ο ΔημητρηςΖ να κανουμε συγκριτικο να αποφασισω.....

Βάλε 637 πρώτα...

αυτό...και επαναλαμβάνω δεν είναι buffer.

http://www.diyhifisupply.com/node/408

ως active αναφέρεται...(δεν έχω φυσικά την δυνατότητα να αναλύσω την σχεδίασή του)

(πάντως για πολλοστή φορά αντιλαμβάνομαι ότι πολλοί εδώ μέσα απλώς ξεφυλλίζουμε τα ποστς και δεν μπαίνουμε στην ουσία, παρά ίσως λίγο πριν πατήσουμε το add to cart. No offense προς κανέναν ε? Συμπεριλαμβάνω και τον εαυτό μου.)

με μια γρηγορη ακροαση (ηταν και αργαμιση) χθες, το βουβαλι ΙΙ, ΣΚΕΤΟ, επαιξε παρα πολυ καλα......
σε σχεση με το Σονυ το 50ΕΣ, (ετσι τεσταρα και το 32αρι) εχει καλυτερα πριμα και μπασα.
Και αυτα χωρις να φερνω τη διαφορα σταθμης, ακριβως ιδια.

Στο συστημα μου, με τον ολοκληρωμενο της Αvantgarde (model 5+), απλα επαιζα σε μεγαλυτερη σταθμη.
Παντως προβλημα οδηγησης, δυναμικων, ντραιβ, κ.λ.π. ΔΕΝ υπαρχει.
Εχει παραγγελθει και το Λεγκατο, (ειναι και τσαμπα βεβαια) αλλα κι ετσι δεν εχω προβλημα.
Θα γινει και δοκιμη με τους παθητικους και βλεπουμε.