Spartiatis
AVClub Fanatic
- 3 December 2007
- 10,197
Επειδή πάει να χαθεί η μπάλλα ......... σόρρυ το χρηματιστήριο ....... προβλέπεται πάρτυ αύριο ................ μεθαύριο δεν ξέρω τι θα γίνει όμως!!!!!!!!
Εσυ αν θες να εχεις επιτυχια...κανε ακριβως το αντιθετο απ αυτο που διαβαζεις η ακους....:grandpa:![]()
Για Χρηματιστήριο μιλάς ή για στοίχημα??????????
Αλλά, θα μου πεις.....σιαμαίες επιστήμες!!!!!!!!!
Για Χρηματιστήριο μιλάς ή για στοίχημα??????????
Προς τι ο γελωτας παρακαλω?:beatnik2:
Μα δεν γέλασα με σένα. Απλώς συζητήσεις για το Χρηματιστήριο ή το στοίχημα προκαλούν σε άλλουςκαι σε άλλους :bigcry:
Το θεμα ειναι το "γιατι?". Το στοίχημα εχει γκανιοτα, αρα θα χασεις. Συνεπως, κλαις απο αγνοια.
Τα χρηματιστήρια εχουν ευκολους κανονες τους οποιους οποιος ακολουθει πιστά, δεν κλαιει ποτε (δυστυχώς, αυτο δεν περιλαμβανει την αφεντια μου:bigcry.
Τους ίδιους κανόνες έχουν, Πέτρο μου. Και στα δύο κοινός παρονομαστής είναι ότι όταν ο άλλος παίζει με σημαδεμένη τράπουλα όσο και να χτυπιέσαι δεν κερδίζεις με τίποτα......
Το θεμα ειναι το "γιατι?". Το στοίχημα εχει γκανιοτα, αρα θα χασεις. Συνεπως, κλαις απο αγνοια.
Τα χρηματιστήρια εχουν ευκολους κανονες τους οποιους οποιος ακολουθει πιστά, δεν κλαιει ποτε (δυστυχώς, αυτο δεν περιλαμβανει την αφεντια μου:bigcry.
Ειλικρινέστατη δήλωση ........... αλλά μεταξύ μας ......... αν καί όλοι μας λέμε ότι ξέρουμε τους εύκολους κανόνες ........ κάπου - κάπου όλοι μας την ψιλοπατάμε.
Σε εμενα το λες? Το ΧΑΑ μου εχει αποδείξει πως ειμαι ηλιθιος! Δεν κανω πλακα.
Δε σε πιανω...
Το ενα ειναι τζογος και το αλλο θα επρεπε να ειναι επενδυση. Δεν εχουν μεγαλη σχεση αυτα.
αλλά αυτή ειναι η ζωή!
άι ντοντ σπικ τζερμαν βερυ μπεστ...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.