Βουτιά ....

Επειδή πάει να χαθεί η μπάλλα ......... σόρρυ το χρηματιστήριο ....... προβλέπεται πάρτυ αύριο ................ μεθαύριο δεν ξέρω τι θα γίνει όμως!!!!!!!!

Απάντηση: Re: Βουτιά ....

Εσυ αν θες να εχεις επιτυχια...κανε ακριβως το αντιθετο απ αυτο που διαβαζεις η ακους....:grandpa: ;)

Για Χρηματιστήριο μιλάς ή για στοίχημα??????????:flipout::flipout::flipout:

Αλλά, θα μου πεις.....σιαμαίες επιστήμες!!!!!!!!!

Θετικό κλίμα στη Wall Street

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ON LINE
Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2008 18:26

Ανοδικά κινούνται σήμερα οι χρηματιστηριακοί δείκτες στη Wall Street εν μέσω προσδοκιών για περαιτέρω μείωση των επιτοκίων από τη Fed.

H κεντρική τράπεζα των ΗΠΑ ξεκινά σήμερα τη συνεδρίασή της, η οποία θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη. Η αγορά αναμένει νέα μείωση των επιτοκίων, προκειμένου να δοθεί ώθηση στην οικονομία.

Ώθηση στις αμερικανικές μετοχές έδωσε και η ανακοίνωση ότι οι παραγγελίες διαρκών καταναλωτικών αγαθών αυξήθηκαν το Δεκέμβριο κατά 5,2% ξεπερνώντας κατά πολύ τις προβλέψεις των αναλυτών.

Γιά να δούμε τι θα δούμε!

Μα δεν γέλασα με σένα. Απλώς συζητήσεις για το Χρηματιστήριο ή το στοίχημα προκαλούν σε άλλους :flipout:και σε άλλους :bigcry:

Το θεμα ειναι το "γιατι?". Το στοίχημα εχει γκανιοτα, αρα θα χασεις. Συνεπως, κλαις απο αγνοια.
Τα χρηματιστήρια εχουν ευκολους κανονες τους οποιους οποιος ακολουθει πιστά, δεν κλαιει ποτε (δυστυχώς, αυτο δεν περιλαμβανει την αφεντια μου:bigcry:).

Το θεμα ειναι το "γιατι?". Το στοίχημα εχει γκανιοτα, αρα θα χασεις. Συνεπως, κλαις απο αγνοια.
Τα χρηματιστήρια εχουν ευκολους κανονες τους οποιους οποιος ακολουθει πιστά, δεν κλαιει ποτε (δυστυχώς, αυτο δεν περιλαμβανει την αφεντια μου:bigcry:).

Τους ίδιους κανόνες έχουν, Πέτρο μου. Και στα δύο κοινός παρονομαστής είναι ότι όταν ο άλλος παίζει με σημαδεμένη τράπουλα όσο και να χτυπιέσαι δεν κερδίζεις με τίποτα......

Τους ίδιους κανόνες έχουν, Πέτρο μου. Και στα δύο κοινός παρονομαστής είναι ότι όταν ο άλλος παίζει με σημαδεμένη τράπουλα όσο και να χτυπιέσαι δεν κερδίζεις με τίποτα......

Δε σε πιανω...

Το ενα ειναι τζογος και το αλλο θα επρεπε να ειναι επενδυση. Δεν εχουν μεγαλη σχεση αυτα.

Re: Απάντηση: Re: Βουτιά ....

Ειλικρινέστατη δήλωση ........... αλλά μεταξύ μας ......... αν καί όλοι μας λέμε ότι ξέρουμε τους εύκολους κανόνες ........ κάπου - κάπου όλοι μας την ψιλοπατάμε.

Οσο γιά το στοίχημα? ............ άστο .......... κλάμα ατελείωτο!!!!!!!!!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Βουτιά ....

Ειλικρινέστατη δήλωση ........... αλλά μεταξύ μας ......... αν καί όλοι μας λέμε ότι ξέρουμε τους εύκολους κανόνες ........ κάπου - κάπου όλοι μας την ψιλοπατάμε.

Σε εμενα το λες? Το ΧΑΑ μου εχει αποδείξει πως ειμαι ηλιθιος! Δεν κανω πλακα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Βουτιά ....

Σε εμενα το λες? Το ΧΑΑ μου εχει αποδείξει πως ειμαι ηλιθιος! Δεν κανω πλακα.

Μα κι εγώ? καί πολλοί άλλοι σταθήκαμε όχι απλά ηλίθιοι ................Πανηλίθιοι!!!!!! αλλά αυτή ειναι η ζωή!

Δε σε πιανω...

Το ενα ειναι τζογος και το αλλο θα επρεπε να ειναι επενδυση. Δεν εχουν μεγαλη σχεση αυτα.

Το είπες μόνος σου..........

Ξέρεις τι χωρίζει το ''είναι επένδυση'' από το ''θα έπρεπε να είναι επένδυση''??????????

Ένα ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!

Μα και το χρηματιστήριο έχει δύο όψεις: την μακροπρόθεσμη και τη βραχυπρόθεσμη. Αν τα ρίχνεις όλα σε επενδύσεις υψηλού ρίσκου, προφανώς δεν διαφέρεις από τον τζογαδόρο και ανά πάσα στιγμή κινδυνεύεις να καταστραφείς. Αν όμως βλέπεις γενικότερους δείκτες, αξιολογείς τους τύπους επενδύσεων και όχι μόνο τα παπαγαλάκια κ.λπ., είναι όντως επένδυση.

Αλήθεια, πόσοι από αυτούς που παίζουν στο Χρηματιστήριο "ερασιτεχινικά" ενδιαφέρονται για την μερισματική απόδοση μίας μετοχής ?

Λιγα,πολυ λιγα γνωριζω....Ενα απ αυτα ειναι σημαντικο:Στο Χρηματιστηριο "παιζεις"....-ναι "παιζεις",ακομη κι αν βαυκαλιζεσαι οτι εισαι γνωστης του αντικειμενου-,μονο με χρηματα που σου περισσευουν και που εισαι διατεθειμενος και να τα χασεις διχως να σου προκληθει πονος....μεγαλος!!!!Αχαχαχαχαχαχχαχαχα:grandpa: