Από την πλευρά μου τουλάχιστον, δεν υπάρχει θέμα ισοπέδωσης. Όλοι έχουμε κακές και καλές εμπειρίες από τις συνδιαλαγές μας γενικότερα.
Δεν γνωρίζω το παρελθόν των κυρίων που αναφέρατε κύριε Isovith, αλλά θεωρώ ότι ο "σωστός" επαγγελματίας ανταμοίβεται αργά ή γρήγορα πλην κάποιων εξερέσεων που θεωρώ ότι είναι λίγες.
Καλώς ή κακώς ο μοναδικός τρόπος ενημέρωσης για τους περισσότερους ανθρώπους είναι ο τύπος και το Internet. Από 'κει και πέρα, υπάρχει μια μερίδα ανθρώπων που στιρίζονται μόνο σε ότι διαβάζουν και ότι βλέπουν, είτε γιατί δεν έχουν κρίση, είτε γιατί δεν έχουν το χρόνο. Για τους υπόλοιπους που έχουν κρίση και χρόνο, ευτυχώς υπάρχουν ακόμα κάποια "σωστά" μέρη που μπορούν να "ακούσουν", να συζητήσουν και φυσικά να αγοράσουν.
Όταν όμως κάποιος μπαίνει σε έναν αντιπρόσωπο και του ζητάει για έναν ενισχυτή 950 Ευρώ, την στιγμή που η τιμή πώλησης
σε πολλά μαγαζιά του εξωτερικού στην Ευρώπη είναι 710 Ευρώ, δεν θα έλεγα ότι φταίει ο καταναλωτής λόγο αχαριστίας που τον έφερε "απ' έξω". Η ιστορία είναι γραμμένη με ονόματα σε thread στο forum.
Είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν και περιπτώσεις που ο αντιπρόσωπος έχει "εκπαιδεύσει" τον υποψήφιο πελάτη, του έχει μάθει ότι ξέρει και δεν ξέρει, έχει ξοδέψει πολύ από τον χρόνο του και για 10-20 Ευρώ, έχει αγοράσει από κάπου αλλού. Αυτό είναι μέγιστη γαϊδουριά από την πλευρά του πελάτη και όπως ακριβώς το είπατε,
αχαριστία.
Γενικά δεν είναι όλα άσπρο-μαύρο, υπάρχει και το γκρι και ούτε όλοι οι αντιπρόσωποι είναι κακοί, ούτε όλοι οι καταναλωτές.
Προσωπικά, διαφωνώ κάθετα με τις αγορές μέσω Internet για πολλούς λόγους και το έχω γράψει εμμέσως πλην σαφώς σε άλλο thread πριν λίγες μέρες, αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις που δεν σου δίνεται άλλη επιλογή.
Φιλικά
Γιώργος