Breaking Bad [AMC]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 99 78.6%
  • Πολύ Καλή

Votes: 20 15.9%
  • Καλή

Votes: 3 2.4%
  • Μέτρια

Votes: 1 0.8%
  • Κακή

Votes: 3 2.4%

• Total voters
    126
Re: Breaking Bad

Ισα ισα εγω εχω εντυπωσιαστει απο την εξελιξη των γεγονοτων.

Παμε για πραγματικα μεγαλο κλεισιμο της καλυτερης σειρας που παιζεται πλεον.

Συμπαθητική σειρά. Απιθανότητες βέβαια στο σενάριο που δεν καταπίνονται με τίποτα, αντιπαθείς χαρακτήρες ( με κανέναν δεν μπορείς να ταυτιστείς έστω και λίγο)

Και γιατι να ταυστιστεις ? Δεν ξερω τι προτεραιοτητα εχει ο καθενας για να του αρεσει μια σειρα αλλα αν ταυτιζομασταν οι περισσοτεροι με τους ηρωες των σειρων θα ειμασταν.....για την Λερο. :)

Συνηθως μας αρεσει μια σειρα ή ταινια μυθοπλασιας για να ξεφευγουμε απο οσα ζουμε και μπαινουμε σε κοσμους που το πιθανοτερο ειναι να μην ζησουμε ποτε μας.

Αν και με την συγκεκριμενη σειρα πολλοι τωρα με την κριση θα πηραν ιδεες επαγγελματικης αποκαταστασης :flipout:

Last edited:

Απλά συγκλονιστικό το τελευταίο επεισοδιο το 13ο.

Ποιος μίλησε οτι παει αργά η σειρα? σε ποιο επεισοδιο είσαι?

Απίστευτες καταιτιστικες εξελίξεις ! Πιθανότατα τίτλοι τέλους για καποιους απο τους πρωταγωνιστες 3 στροφές πριν το τελος!

Ίσως το κορυφαίο επεισοδιο που εχει προβληθεί απο την αρχη!

Στο ίδιο επεισοδιο με εσένα. Αν εξαιρέσεις το σημερινό που έκανε το "μπαμ" 9,10,11,12 τα περίμενα πολύ καλύτερα. Λίγο ζαλάδα με τα ψυχοσωματικά του Πινκμαν, έχω αρχίσει να τον αντιπαθώ τον τύπο.

και το 11 ηταν εκπληκτικο επεισοδιο..Τα υπολοιπα αρκετα καλα αλλα αυτα τα 2(11-13) ξεχωριζουν μεχρι τωρα..

Απάντηση: Breaking Bad

Συγκλονιστική σειρά μια απ' τις καλύτερες των τελευταίων ετών στα σίγουρα. Ακόμα πιο συγκλονιστική είναι εξέλιξη και η προσμονή του τέλους της. Όσα μέλη δε δίστασαν να την ξεκινήσουν ή την ξεκίνησαν και την παράτησαν, απλά τους λέω να κάνουν χάρη στον εαυτό τους και να την συνεχίσουν.

Στο ίδιο επεισοδιο με εσένα. Αν εξαιρέσεις το σημερινό που έκανε το "μπαμ" 9,10,11,12 τα περίμενα πολύ καλύτερα. Λίγο ζαλάδα με τα ψυχοσωματικά του Πινκμαν, έχω αρχίσει να τον αντιπαθώ τον τύπο.

Οχι μονο τον Πικμαν.....

Και ο μπατζανακης εχει χτισθει ωστε να γινει αντιπαθητικος πιθανοτατα για να τους φανε ολους...και να μην νιωσει απογοητευση ο θεατης....

Παντως δεν εχω ξαναδει ΠΟΤΕ μου τοσα χρονια θεατης......

....να πεφτουν τοσες σφαιρες και ομοβροντιες οπλοπολυβολων και να μην πεθαινει κανεις για τοσα δευτερολεπτα.

Βλεπω να πεθαινει ο Χανκ και ο συναδερφος του και να την γλυτωνει εκ νεου ο Πικμαν....

Απάντηση: Re: Breaking Bad

....να πεφτουν τοσες σφαιρες και ομοβροντιες οπλοπολυβολων και να μην πεθαινει κανεις για τοσα δευτερολεπτα.

Βλεπω να πεθαινει ο Χανκ και ο συναδερφος του και να την γλυτωνει εκ νεου ο Πικμαν....

Έλα μ' ντε!

τι διάλο, στο γάμο του καραγκιόζη να έριχναν, ψηλά στον ουρανό, όλο και κάποιος θα τις είχε φάει! :flipout:

Έτσι ακριβώς :flipout:

Νομίζω πρώτη φορά θα πω κακή κουβέντα για τη σειρά :p

Τι όπλα χρησιμοποιούσαν στην τελευταία σκηνή ρε παίδες?

Έχουμε κάπου εδω ένα Thread ‛τα καλύτερα όπλα’
Σκεφτόμουν να φτιάξουμε ένα με τα χειρότερα όπλα :D
Και θα ήταν από τις πρώτες επιλογές η σκηνη :D

Υπερβολικό το cliff hunger

Υποθετικό σενάριο για τη συνέχεια: Οι μπάτσοι βάζουν όπλο στον κρόταφο του Heisenberg και τον κρατάνε όμηρο για να σταματήσει ο σαματάς.
Υπόθεση Νο2: Πρώτος θα πεθάνει ο βοηθός μπάτσος …

Η υποθεση νο2 εχει κλειδωσει στο 1,01 στο στοιχημα :D

Ελα να ξεμπερδευουμε σιγα σιγα.

Εγω σκεφτομαι κι αλλο σεναριο.....

Ο βοηθος πεθαινει , ο Χανκ τραυματιζεται αλλα ο Γουολτ με την βοηθεια του Πικμαν που συμμαχει με τον διαβολο καθαριζουν ολη την συμμορια (που ξερουν πολλα και πρεπει να πεθανουν εννοειται....) και πανε τον Χανκ στο νοσοκομειο....και διασωζεται :D

Νομίζω πρώτη φορά θα πω κακή κουβέντα για τη σειρά :p

Τι όπλα χρησιμοποιούσαν στην τελευταία σκηνή ρε παίδες?

Έχουμε κάπου εδω ένα Thread ‛τα καλύτερα όπλα’
Σκεφτόμουν να φτιάξουμε ένα με τα χειρότερα όπλα :D
Και θα ήταν από τις πρώτες επιλογές η σκηνη :D

Υπερβολικό το cliff hunger

Υποθετικό σενάριο για τη συνέχεια: Οι μπάτσοι βάζουν όπλο στον κρόταφο του Heisenberg και τον κρατάνε όμηρο για να σταματήσει ο σαματάς.
Υπόθεση Νο2: Πρώτος θα πεθάνει ο βοηθός μπάτσος …

Έλα ρε συ, τι είχαν τα όπλα? ΑΑ-12 ,maverick, spas-12 :violent-smiley-030: To καλύτερο επεισόδιο μακράν, ότι και να λέτε ουτε cliff hunger, πιστολίδι όσο πρέπει,άπλα το αποτέλεσμα το τραβάνε για το επόμενο επισόδειο, οκ. Τρομερό δράμα η εξέλιξη της ιστορίας.
To μόνο αρνητικό για μένα , ειναι ο todd, σαν ηθοποιός. Εντελώς εκτός τόπου και χρόνου, παγωμένος χωρις εκφράσεις, χωρίς αισθήματα, και το αποκορύφωμα στην τελευταια σκηνη , πυροβολάει λες και σημαδεύει παπάκια σε λούνα πάρκ. Μα δεν τον πρόσεξε κανείς???

Re: Απάντηση: Re: Breaking Bad

Έλα ρε συ, τι είχαν τα όπλα? ΑΑ-12 ,maverick, spas-12 :violent-smiley-030: To καλύτερο επεισόδιο μακράν, ότι και να λέτε ουτε cliff hunger, πιστολίδι όσο πρέπει,άπλα το αποτέλεσμα το τραβάνε για το επόμενο επισόδειο, οκ. Τρομερό δράμα η εξέλιξη της ιστορίας.
To μόνο αρνητικό για μένα , ειναι ο todd, σαν ηθοποιός. Εντελώς εκτός τόπου και χρόνου, παγωμένος χωρις εκφράσεις, χωρίς αισθήματα, και το αποκορύφωμα στην τελευταια σκηνη , πυροβολάει λες και σημαδεύει παπάκια σε λούνα πάρκ. Μα δεν τον πρόσεξε κανείς???

Χεχε
Θα την πω την κοτσάνα μου -> Αν ήμασταν στο Game of Thrones , θα τους είχαν καθαρίσει όλους τρία λεπτά πριν τη λήξη του επεισοδίου :D
Αλλά ναι μου έκανε εντύπωση που τα όπλα δεν διαπέρασαν το τζιπάκι να βρουν τους δυο αμυνόμενους, δεν έκαναν σουρωτήρι τον Χάιζενμπεργκ και δεν έπεσε κανείς κάτω μες τα αίματα.
Ευχαριστώ παντός για την αναφορά στα όπλα, είδα ότι είναι ικανού διαμετρήματος, με τα λίγα που βόσκω από αυτά. Δε περίμενα να έφτανε η κοντόκανη ή το οπλάκι, αλλά το αυτόματο (πέραν ότι έκανε τρύπες από τη μια πλευρά που βλέπανε) περίμενα να τους κάνει σουρωτήρι ακόμα και σε χέρια απλά….
Νταξ προφανώς έχουμε δει χειρότερα να γίνονται και προφανώς υπάρχει πάντα το Top Secret http://www.imdb.com/title/tt0088286/ :D

Νταξ κουβέντα να κάνουμε … μη θεωρήσετε ότι το θεωρώ τραγικό δηλαδή, αλλά σηκώνει την πλάκα του … μέχρι την επομένη εβδομάδα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Breaking Bad

Χεχε
Θα την πω την κοτσάνα μου -> Αν ήμασταν στο Game of Thrones , θα τους είχαν καθαρίσει όλους τρία λεπτά πριν τη λήξη του επεισοδίου :D
Αλλά ναι μου έκανε εντύπωση που τα όπλα δεν διαπέρασαν το τζιπάκι να βρουν τους δυο αμυνόμενους, δεν έκαναν σουρωτήρι τον Χάιζενμπεργκ και δεν έπεσε κανείς κάτω μες τα αίματα.
Ευχαριστώ παντός για την αναφορά στα όπλα, είδα ότι είναι ικανού διαμετρήματος, με τα λίγα που βόσκω από αυτά. Δε περίμενα να έφτανε η κοντόκανη ή το οπλάκι, αλλά το αυτόματο (πέραν ότι έκανε τρύπες από τη μια πλευρά που βλέπανε) περίμενα να τους κάνει σουρωτήρι ακόμα και σε χέρια απλά….
Νταξ προφανώς έχουμε δει χειρότερα να γίνονται και προφανώς υπάρχει πάντα το Top Secret http://www.imdb.com/title/tt0088286/ :D

Νταξ κουβέντα να κάνουμε … μη θεωρήσετε ότι το θεωρώ τραγικό δηλαδή, αλλά σηκώνει την πλάκα του … μέχρι την επομένη εβδομάδα.
Καλά σαυτό έχεις δίκιο, κανένα σασι αυτοκινήτου δε προστατέυει, κανονικά έπρεπε όντως να είχαν γίνει όλοι σουρωτήρια, το spas12 του gomez πάντως δε φτάνει για κανένα λόγο τόσο μακριά. Παντως ήταν καθηλωτικό:a0210:

Επειδη διάβασα πιο πάνω για cliff hunger Δλδ η σειρα μετα απο ολα αυτα που έχουν συμβεί εχει ανάγκη για cliff hunger?

Δλδ αν τους καθάριζαν στο τελος τους μπατσους δεν θα το έβλεπες το επόμενο ? θα έλεγες νταξει τωρα πάμε για αλλα?

Την αδικείτε χωρις λόγο την σειρα...

Επειδη διάβασα πιο πάνω για cliff hunger Δλδ η σειρα μετα απο ολα αυτα που έχουν συμβεί εχει ανάγκη για cliff hunger?

Δλδ αν τους καθάριζαν στο τελος τους μπατσους δεν θα το έβλεπες το επόμενο ? θα έλεγες νταξει τωρα πάμε για αλλα?

Την αδικείτε χωρις λόγο την σειρα...

+1 τι να πει κανείς δηλαδή για το fringe πχ:smash: