Συμπαθητική σειρά. Απιθανότητες βέβαια στο σενάριο που δεν καταπίνονται με τίποτα, αντιπαθείς χαρακτήρες ( με κανέναν δεν μπορείς να ταυτιστείς έστω και λίγο)
Στο ίδιο επεισοδιο με εσένα. Αν εξαιρέσεις το σημερινό που έκανε το "μπαμ" 9,10,11,12 τα περίμενα πολύ καλύτερα. Λίγο ζαλάδα με τα ψυχοσωματικά του Πινκμαν, έχω αρχίσει να τον αντιπαθώ τον τύπο.
Παντως δεν εχω ξαναδει ΠΟΤΕ μου τοσα χρονια θεατης......
....να πεφτουν τοσες σφαιρες και ομοβροντιες οπλοπολυβολων και να μην πεθαινει κανεις για τοσα δευτερολεπτα.
Βλεπω να πεθαινει ο Χανκ και ο συναδερφος του και να την γλυτωνει εκ νεου ο Πικμαν....
Παντως δεν εχω ξαναδει ΠΟΤΕ μου τοσα χρονια θεατης......
....να πεφτουν τοσες σφαιρες και ομοβροντιες οπλοπολυβολων και να μην πεθαινει κανεις για τοσα δευτερολεπτα.
Βλεπω να πεθαινει ο Χανκ και ο συναδερφος του και να την γλυτωνει εκ νεου ο Πικμαν....
Νομίζω πρώτη φορά θα πω κακή κουβέντα για τη σειρά
Τι όπλα χρησιμοποιούσαν στην τελευταία σκηνή ρε παίδες?
Έχουμε κάπου εδω ένα Thread ‛τα καλύτερα όπλα’
Σκεφτόμουν να φτιάξουμε ένα με τα χειρότερα όπλα
Και θα ήταν από τις πρώτες επιλογές η σκηνη
Υπερβολικό το cliff hunger
Υποθετικό σενάριο για τη συνέχεια: Οι μπάτσοι βάζουν όπλο στον κρόταφο του Heisenberg και τον κρατάνε όμηρο για να σταματήσει ο σαματάς.
Υπόθεση Νο2: Πρώτος θα πεθάνει ο βοηθός μπάτσος …
Έλα ρε συ, τι είχαν τα όπλα? ΑΑ-12 ,maverick, spas-12 :violent-smiley-030: To καλύτερο επεισόδιο μακράν, ότι και να λέτε ουτε cliff hunger, πιστολίδι όσο πρέπει,άπλα το αποτέλεσμα το τραβάνε για το επόμενο επισόδειο, οκ. Τρομερό δράμα η εξέλιξη της ιστορίας.
To μόνο αρνητικό για μένα , ειναι ο todd, σαν ηθοποιός. Εντελώς εκτός τόπου και χρόνου, παγωμένος χωρις εκφράσεις, χωρίς αισθήματα, και το αποκορύφωμα στην τελευταια σκηνη , πυροβολάει λες και σημαδεύει παπάκια σε λούνα πάρκ. Μα δεν τον πρόσεξε κανείς???
Χεχε
Θα την πω την κοτσάνα μου -> Αν ήμασταν στο Game of Thrones , θα τους είχαν καθαρίσει όλους τρία λεπτά πριν τη λήξη του επεισοδίου
Αλλά ναι μου έκανε εντύπωση που τα όπλα δεν διαπέρασαν το τζιπάκι να βρουν τους δυο αμυνόμενους, δεν έκαναν σουρωτήρι τον Χάιζενμπεργκ και δεν έπεσε κανείς κάτω μες τα αίματα.
Ευχαριστώ παντός για την αναφορά στα όπλα, είδα ότι είναι ικανού διαμετρήματος, με τα λίγα που βόσκω από αυτά. Δε περίμενα να έφτανε η κοντόκανη ή το οπλάκι, αλλά το αυτόματο (πέραν ότι έκανε τρύπες από τη μια πλευρά που βλέπανε) περίμενα να τους κάνει σουρωτήρι ακόμα και σε χέρια απλά….
Νταξ προφανώς έχουμε δει χειρότερα να γίνονται και προφανώς υπάρχει πάντα το Top Secret http://www.imdb.com/title/tt0088286/
Νταξ κουβέντα να κάνουμε … μη θεωρήσετε ότι το θεωρώ τραγικό δηλαδή, αλλά σηκώνει την πλάκα του … μέχρι την επομένη εβδομάδα.
Επειδη διάβασα πιο πάνω για cliff hunger Δλδ η σειρα μετα απο ολα αυτα που έχουν συμβεί εχει ανάγκη για cliff hunger?
Δλδ αν τους καθάριζαν στο τελος τους μπατσους δεν θα το έβλεπες το επόμενο ? θα έλεγες νταξει τωρα πάμε για αλλα?
Την αδικείτε χωρις λόγο την σειρα...
Υπόθεση Νο2: Πρώτος θα πεθάνει ο βοηθός μπάτσος …
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.