Breaking Bad [AMC]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 99 78.6%
  • Πολύ Καλή

Votes: 20 15.9%
  • Καλή

Votes: 3 2.4%
  • Μέτρια

Votes: 1 0.8%
  • Κακή

Votes: 3 2.4%

• Total voters
    126
Re: Breaking Bad

Ακούω και διαβάζω μερικές απόψεις οτι δηθεν ήταν υπερβολικο το πιστολιδι και θα επρεπε να ειχε ληξει νωριτερα το πανηγυρι και λοιπα...

Και απορώ!

Δλδ οταν σε ενα σεναριο και μια σκηνοθεσια καποιος πρωταγωνιστής έχει φάει μια βομβα και εχει διαλυθει το προσωπο του και παρολα αυτα βγαίνει απο τα ερειπια και φτιαχνει την γραβατα του!!! μετά απορούμε ότι δηθεν και ταχα μου το πιστολιδι κρατησε πολυ?!!!

Τελικα όλες οι σειρες δεν ειναι για ολους! απαιτουν πολλες φορες καποιες υπερβασεις και νοητικα αλματα απο τους θεατες πολλοι απο τους οποιους είτε δεν ειναι εκπαιδευμενοι ειτε δεν γουσταρουν να τα κανουν , και απλως γουσταρουν να τα χωνουν!

Λες και ο σκηνοθετης αν ηθελε δεν μπορουσε να τους βαλει στα 10μ αποσταση και ληξει το πιστολιδι σε 5 δευτερα....

Η σειρα εχει αποθεωθει και αποθεωνεται απο κριτικους , τηλεθεατες και σαρωνει στα βραβεια και μεχρι τον 6ο παρακαλω κυκλο δεν εχει κανει καμια κοιλια!!! Βρειτε μου αλλη σειρα του ειδους της στην ιστορια της τηλεορασης που εχει κανει κατι αναλογο!!

Για εμενα μονο μια είναι. Φυσικα οι Σοπρανος!! Καποιοι θα πουν ομως οτι αυτη η σειρα εκανε κοιλια , και δεν θα τους αδικησω! απλα εγω την απολαυσα αυτη την κοιλια που εκανε η σειρα γιατι ηταν αριστουργηματικα δοσμενη.

Last edited:

Breaking Bad’ Spinoff ‛Better Call Saul’ a Go at AMC

With the series finale on the horizon, “Breaking Bad” fans have something new to look forward to.

AMC announced in a joint statement with Sony Pictures TV today that they are moving forward with “Breaking Bad” spinoff “Better Call Saul.” The network and studio have so far reached a licensing agreement for the hourlong drama.

New series will serve as a prequel to “Breaking Bad” and center on Saul Goodman, the attorney that eventually becomes Walter White’s lawyer. Bob Odenkirk, who plays Goodman on the parent series, will star in the spinoff, with Peter Gould spearheading the project.

Program will hail from Sony Pictures TV, the studio behind “Breaking Bad,” and Vince Gilligan will remain involved in the creative process of the spinoff.

The series finale of “Breaking Bad” will air Sept. 29 on AMC.

Πέταξε κορυφαία ατάκα στο προηγούμενο επεισόδιο πάντως

Don’t drink and drive!
But if you do… Better call Saul

:D

ΣΠΟΙΛΕΡ ΑΛΕΡΤ για το 13ο

η πτώση λοιπόν του walt ξεκινάει μόλις αρχίσε να αποκτάει συνείδηση "he is family", "he is like family" κλπ... πλέον δεν έχω αμφιβολία ότι ο μακιαβελικός heisenberg θα την είχε βγάλει καθαρή (αλλά προφανώς ένα τέτοιο τέλος δεν θα ήταν επιθυμητό) αλλά ο walt του 6ου κύκλου σίγουρα όχι!

το συγκεκριμένο επεισόδιο, καθώς και το προηγούμενο, είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ στον τρόπο που δείχνουν τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές να γίνονται όλο και πιο αδίστακτοι και τον walt να βάζει παλεύει... να βάζει κόκκινες γραμμές και να τις περνάει... να προσπαθεί να μην κάνει αυτά που πρέπει να κάνει για να σωθεί.... αυτά που ξέρει πως πρέπει να κάνει

η σκηνή πίσω από το βράχο, όπου ενώ ξέρει ότι μπορεί να πει στο θείο και στα φιλαράκια του να έρθουν & να τους καθαρίσουν αλλά παρ'ολα τους λέει να μην έρθουν και παραδίνεται είναι από τις πλέον κορυφαίες όλης της σειράς!

κάτι μου λέει ότι τα τελευταία 3 θα είναι καταιγιστικά!!

ΥΓ: credits στον ανηψιό που προσπάθησε με την τύπισσα......

από το facebook του BB:

https://www.facebook.com/photo.php?...262188677722.346397.6798562721&type=1&theater

Trivia Time: What song does Todd have set as his ringtone?
"I Want to Bang Lydia" by Todd.

ακόμα γελάω.....

thankin,
συμφωνώ σχεδόν με όλα όσα γράφεις, αλλά για μένα ένα από τα σημαντικότερα ατού της σειράς ήταν η απίστευτη αληθοφάνειά της,
δεν είχε αυτό το ψεύτικο που το μυρίζεσαι αμέσως σε τόσες μα τόσες άλλες σειρές,

σίγουρα υπήρχαν υπερβολές όπως η σκηνή με τον Gus που ξέφευγε, αλλά ακόμα και αυτές ήταν τόσο διασκεδαστικές και τόσο σωστά γυρισμένες που δε μου κακοφάνηκαν ποτέ!

το υπερβολικό για μένα στο πιστολίδι είναι ότι κράτησε τόση πολλή ώρα χωρίς κανείς να χτυπηθεί, καθώς και το ότι ο θείος και τα φιλαράκια του γάζωναν και το suv που είναι μέσα ο walt

πάντως σαν κορύφωση επεισοδίου ήταν μια χαρά

Η τελευταια απιθανη για ρεαλισμο σκηνη ειναι απλα η πρωτη στροφη του ποιηματος θαρρω.

Θα δουμε το ποιημα στο επομενο επεισοδιο οποτε και δεν μπορουμε ακομα να την κρινουμε ..... (φαντασου πχ ολα αυτα να τα ονειρευεται και να ειναι ακομα εκει πεσμενος πισω απο τον βραχο.....κρυμμενος.)

υγ

τα ποιηματα ως γνωστον πολλες φορες ειναι σκετος σουρεαλισμος για να σε βαλουν στο κολπο....

Εγώ πάλη δεν πιστεύω άτι κάποιοι δεν δέχονται να διαβαζουν τις απόψεις τον άλλον για την " αγαπημένη " τους σειρά. Αν μι τι άλλο έχουμε δει 5 κύκλους και ξέρουμε τι βλέπουμε, αυτός είναι και ο λόγος που εξακολουθουμε να την παρακολουθουμε. Αλλά υπαρχή και η λέξη χαβαλές από τους εδώ θεατές της που δεν θα μειώσει σε τίποτα την σειρά.

Εμενα απο την αλλη μου φαινεται οτι ο πηχυς συναισθηματικα εχει ανεβει πολυ και το99% των ηθοποιων αδυνατει να ανταπεξελθει, ισως και του σκηνοθετη βγαζοντας τελικα εναν αχταρμα.

Απάντηση: Re: Breaking Bad

ΣΠΟΙΛΕΡ ΑΛΕΡΤ για το 13ο

Trivia Time: What song does Todd have set as his ringtone?

Eπειδή το παρατήρησα και γω βλέποντάς το τη δεύτερη φορά (πριν το γράψεις στο φορουμ) το κατάλαβα. Τραγουδάει o gale νομίζω, απο τα βιντεάκια που είχε φτιάξει

Ουψ δε ξέρω είδα κάτι να λέει spoiler alert στην προηγουμενη σελίδα

Να το κρύψουμε ?

Γιατί φοβήθηκα να το διαβάσω :blush:

Όχι τίποτε άλλο αλλά παρά τις ‛προβλέψεις’ μου :cool:
, το σενάριο είναι πάντα αναπάντεχο και δεν πέφτω μέσα συνήθως

Απάντηση: Breaking Bad

Τελειώνω την 2η σαιζόν τώρα, αλλά μέχρι στιγμής δεν με έχει ενθουσιάσει η σειρά. Την ξεκίνησα σαν υποκατάστατο στον εθισμό των Sopranos, αλλά δεν... Αν και η κεντρική ιδέα είναι καταπληκτική, η υλοποίηση της μου φαίνεται πολύ φτηνή και ψεύτικη ενώ και οι διάλογοι του Γουώλτερ δεν με ενθουσιάζουν - αντίθετα βρίσκω πολύ πιο πειστικό και πετυχημένο τον κουνιάδο του.. Κολλάω σε λεπτομέρειες όπως οτι ενώ ο Γουώλτερ κάνει τα πάντα για να μην αποκαλυφθεί ή να μην κινδυνεύσει η οικονομική κατάσταση της οικογένειάς του, δεν διστάζει να ρισκάρει τα παραπάνω πουλώντας ζοριλίκι στο αρχηγείο του πρώτου μεξικάνου αρχιντήλερ ή πιο μετά έξω απο το σουπερμαρκετ να πει στον αλλο " μην τολμήσεις να μπεις στην περιοχή μου". Ελπίζω για κάτι καλύτερο στις επόμενες σαιζόνς...

Re: Απάντηση: Breaking Bad

Τελειώνω την 2η σαιζόν τώρα, αλλά μέχρι στιγμής δεν με έχει ενθουσιάσει η σειρά. Την ξεκίνησα σαν υποκατάστατο στον εθισμό των Sopranos, αλλά δεν... Αν και η κεντρική ιδέα είναι καταπληκτική, η υλοποίηση της μου φαίνεται πολύ φτηνή και ψεύτικη ενώ και οι διάλογοι του Γουώλτερ δεν με ενθουσιάζουν - αντίθετα βρίσκω πολύ πιο πειστικό και πετυχημένο τον κουνιάδο του.. Κολλάω σε λεπτομέρειες όπως οτι ενώ ο Γουώλτερ κάνει τα πάντα για να μην αποκαλυφθεί ή να μην κινδυνεύσει η οικονομική κατάσταση της οικογένειάς του, δεν διστάζει να ρισκάρει τα παραπάνω πουλώντας ζοριλίκι στο αρχηγείο του πρώτου μεξικάνου αρχιντήλερ ή πιο μετά έξω απο το σουπερμαρκετ να πει στον αλλο " μην τολμήσεις να μπεις στην περιοχή μου". Ελπίζω για κάτι καλύτερο στις επόμενες σαιζόνς...

Ε κάτι καλύτερο θα γίνει...αν σου άρεσαν οι σοπρανος είσαι σε καλο δρόμο ! Μην το αφήσεις....

ένα ακόμα υπέροχο επεισόδιο με άλλα δύο να απομένουν για το πικρό φινάλε...

διότι θα είναι σίγουρα πικρό θα είναι για όλους τους φαν - ανεξαρτήτως του πως τελειώνει η σειρά - τέτοιες σειρές δε γυρίζονται κάθε μέρα!

δεν ξέρω αν είναι η καλύτερη όπως ισχυρίζεται το forbes αλλά σίγουρα είναι μέσα στις κορυφαίες όλων των εποχών, με έναν κεντρικό ήρωα/αντι-ήρωα βγαλμένο από τις καλύτερες ιστορίες που έχουμε διαβάσει/ακούσει/δει, ανεξαρτήτως μέσου - η μεταμόρφωσή του σε αυτές τις 5 σεζόν ήταν τόσο μαεστρικά δομημένη, που θυμίζει, ίσως και πλησιάζει σε ένα βαθμό τις κορυφαίες saga του κινηματογράφου

όποια και να είναι η κατάληξη της ιστορίας, προσωπικά δε θα με απογοητεύσει.. το ξέρω από τώρα

Απάντηση: Breaking Bad

Πραγματικά πολύ bad... θα σταματησω και γω να συμμετεχω στο νημα μεχρι και το τελος της σειρας. Τα λεμε σε 2 βδομαδες παλι-bye-

Τι να πουμε για το προπροτελευταιο επεισοδιο πλεον ?

Καλα κανετε και δεν ανοιγετε το νημα οι εξελιξεις πλεον εχουν παρει την μορφη καταιγιδας.
Ο Πικμαν παει για το φιναλε.....σιγα μην τον τρωγανε ετσι ευκολα.....

Για τον Χανκ ναμαι ειλικρινης δεν το περιμενα....οτι θα τον φανε αλλα τον χτιζανε εδω και καιρο τον θανατο του....με την στροφη του εναντιον του Γουωλτ και την αποκοπη ετσι του θεατη απο την συμπαθεια που του ειχε.

Τωρα θα τους καθαρισει ολους αυτο ειναι βεβαιο και στο τελος θα μεινουν το αρχικο ντουετο για την τελικη μονομαχια.