Εμ σας το 'λεγα εγώ ότι "Αρειανοί υπάρχουν"
![]()
Ειπα και εγω, πολυ ισορροπια εχει αυτος ο μονολιθος.
Παντως, απο τη στιγμη που λενε οτι καθε τοσο απο συλλογες δειγματων απο μετεωριτες κλπ, ολο και κατι βακτηρια βρισκουν επανω τους, δεν μου κανει καθολου εντυπωση να βρουν και στον Αρη.
Πληροφοριες που αναφερουν οτι οι ντοπιοι απαιτουν τελη παρεπιδημουντων καθως και τελη κυκλοφοριας απο το Rover ελεγχονται ως κακοηθεις!!
δεν εχουν βρεθει μεχρι στιγμης βακτηρια οχι μονο σε μετεωριτες,αλλα κι οπουδηποτε αλλου.
Αυτο που εχει βρεθει,ειναι οργανικα μορια.
Τα βακτηρια θα ηταν αποδειξη εξωγηινης ζωης.
Οι φωτογραφιες των οικοδομηματων και του Προσωπου ειναι παλια ιστορια,και πιθανοτατα ανυποστατη..Οσον αφορα τις εξαφανισεις ρομποτικων οχηματων το θεμα ειναι υπαρκτο,τα μισα εχουν εξαφανιστει χωρις εξηγηση περα απο την προφανη "κατι πηγε στραβα".Η ουσια ειναι οτι για μια φορα ακομα ο Κοκκινος Πλανητης μας ιντριγκαρει.
Πιθανότατα είναι ανυπόστατη, όπως λες, αν και δεν αναφερόμουν στις γνωστές φωτογραφίες, αλλά σε πάμπολλες άλλες (από τον ιστότοπο της Νάσα πάντα), όπου εμφανίζονται περίεργοι τετράγωνοι σχηματισμοί στο έδαφος, σαν απομεινάρια οικισμών (δεν ισχυρίζομαι ότι είναι ντε και καλά, απλά όλα είναι πιθανά).
Σχετικά με το γνωστό "πρόσωπο" διατηρώ μια επιφύλαξη σχετικά με την αυθεντικότητα των νέων φωτογραφιών, που εμφανίζουν έναν λόφο... Ο λόγος είναι καθαρά θέμα λογικής και όχι φαντασιοπληξίας...
Οι παλιές φωτογραφίες, στις οποίες εμφανίζεται το πρόσωπο έχουν τραβηχτεί από 2 διαφορετικές γωνίες. Το ερώτημα είναι, πώς γίνεται ένα παιχνίδισμα του φωτός, μια παρειδωλία, να υφίσταται και σε διαφορετική γωνία λήψης...
Είναι περίεργο.
Επειδή γενικότερα από μικρό παιδί πιστεύω, πως είμαστε σαν μια άγρια φυλή σε ένα απόμερο νησάκι στη μέση του Ειρηνικού, που νομίζει ότι δεν υπάρχει κανείς άλλος στον κόσμο ,εκτός από αυτήν
και το αποδεικνύει "περίτρανα" πηγαίνοντας με βάρκα μέχρι τον απέναντι βράχο..., ενώ πιο πέρα υπάρχει η Αμερική, η Ευρώπη, οι πρωτεύουσες και γενικά ένας αδιανόητος γι'αυτούς κόσμος και πολιτισμός, δεν θεωρώ τίποτα απίθανο...
Το να μας δοθούν όμως χειροπιαστές αποδείξεις θα είναι σπουδαίο!
Συμφωνω με ολα οσα γραφεις..Δε νομιζω ομως να δουμε συντομα καμια απτη αποδειξη..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.