(καταρχην ... δεν ξερω αν ο Toliscot λεγεται Τολης

το βαλα για να αστειευθω)
ArtMan
Ειμαι σιγουρος οτι ο κοσμος θα συνεχισει (με τον ενα η τον αλλο τροπο) ΚΑΙ ΜΕΤΑ που θα κλεισω τα ματια μου.
Τι σημαινει αυτο ? Οτι τα πραγματα θα αλλαξουν ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ. Η νοοτροπια του ΠΟΥΛΑ-ΠΟΥΛΑ-ΠΟΥΛΑ
που μας εφτασε σε αυτα τα τραγικα χαλια θα ΠΑΨΕΙ να ΚΥΒΕΡΝΑ τον κοσμο. Οπως ολα αλλαζουν στο συμπαν,
ετσι και οι οικονομιες κλιμακας που εφτασαν να πουλανε πιο φθηνα μια plasma και ενα home-cinema απο δυο
πιατα φαι ... ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. Οσοι στηριξαν με μανια και σιδερενια πυγμη τα παγκοσμια οικονομικα τους
συμφεροντα ... θα πεθανουν (οπως και γω) και τα συστηματα τους θα τα διαδεχθουν ΑΛΛΑ που θα προσαρ-
μοστουν στις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ αναγκες των ανθρωπων και οχι στις ΠΛΑΣΤΕΣ. Αντιλαμβανομαι οτι το λεω μεσα
σε ενα site που προωθει με ερωτικη μανια τηλεορασεις, ενισχυτες και consumer products ΑΙΧΜΗΣ. ΚΑΙ ΕΓΩ
ο ιδιος εχω στηριξει αυτο το συστημα με το να σκασω 3600 ευρω για δυο τηλεορασουκλες (μεσα σε 2 χρονια).
ΟΜΩΣ ... γνωριζω την Υβρι μου. Οτι καποιος Ταιβανος (η Κορεατης) δουλευε, κοιμοταν, τρεφονταν και αφοδευε
ως αρουραιος σε υπονομο ετσι οπως τον στοιβαξανε στις φαμπρικες για να εχω εγω ... την 55αρα LG μου και να
απολαμβανω "Προμηθεα" ως γνησιος Επιμηθεας. Η Υβρις μου ΔΕΝ ειναι νομοτελειακο καθεστως γιατι στηριζεται πανω
σε τρομερες κοινωνικες ανισοτητες. Ανισοτητες που θα εκραγουν με τον ΕΝΑ η ΑΛΛΟ τροπο. Η εκτονωση θα βρει
διεξοδο.
ΓΙΑΤΙ να χασουμε ολα αυτα τα ωραια που απολαμβανουμε ?
Γιατι ΚΑΠΟΙΟΣ δεν εχει ουτε ενα ρυζογαλακι να κολατσισει !!! Καποιος δεν εχει προσβαση σε καθαρο νερο (εν ετει 2012 !!!!).
Καποιος εχει χασει το χερι του στον τορνο ΧΩΡΙΣ κουβεντα για ιατρικη περιθαλψη. Καποιος εχει δεκα κουτες καλασνικοφ
στην παραγκα του, εχοντας χασει μανα, πατερα, αδελφο και φιλο και με στομαχι αδειανο. Καποιος δουλευει απο τα 7 του,
εχει φτασει στα 30 του και τρωει φαπα και κλωτσια χωρις να ΔΙΑΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι υπαρχουν φιλοσοφοι σαν και εμας που τον
αναφερουμε. Καποιος "τρυπιεται" με την συριγγα, καπου στην Κολομβια, γιατι δεν εχει κανεναν αλλον τροπο να "ξεφυγει"
(Star Trek, Star Wars, Οδυσσεια 2001, Contact και λοιπες υπεροχες μαστουρες).
Για αυτους τους λογους (και αμετρητους περισσοτερους) η φημολογουμενη Παγκοσμια Ταξη Πραγματων παει για ΦΟΥΝΤΟ.
Νομοτελειακα ... εχει κλεισει τον κυκλο της (και ας λενε οτι τωρα ξεκιναει). Eχει κρυψει τοσες πολλες και τεραστιες
ανισοτητες κατω απ'το χαλακι ... που δεν μπορει να ισορροπησει. Θα την διαδεχθει καποιο αλλο συστημα ? Σιγουρα ΝΑΙ.
Θα ειναι αλτρουιστικοτερο ? Για ενα μικρο διαστημα, ΝΑΙ. Εμεις θα επιβιωσουμε ? Μαλλον ... ΟΧΙ !
AΛΛΑ ... η Ανατροπη και Αλλαγη ΘΑ ΕΡΘΕΙ !
Χωρις να την σκαπουλαρουμε (καποιοι απο μας) ουτε στον Αρη, ουτε στον Τιτανα, ουτε στην Ευρωπη (δεν προλαβαινουμε).
Η αποκατασταση της Υβρεως θα ΕΡΘΕΙ, βημα ταχυ. Απλα, νανουριζομαστε απο τα media οτι ολα ειναι μια μικρη αναστατωση
που θα περασει. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ... εμεις οι ιδιοι την τροφοδοτουμε ακαταπαυστα (οικονομιες κλιμακας, μαζικες παραγωγες,
συσσωρευση υπερκερδους, εικονικο χρημα, χρηματιστηριακες φουσκες, τοκοι τοκων υπερτοκων ... και αλλα πολλα !).
Αλλα ηδη βγηκα ΑΓΡΙΩΣ ... offtopic ....