Μετά απο 10 μέρες και περίπου 900χλμ (τα περισσότερα στην Εγνατία) με τα Michelin Energy Saver έχω να πω τα εξής:
1. Πολύ καλά στο φρενάρισμα.
2. Όχι και τόσο καλά στις στροφές. Αισθάνομαι λίγο σαν τον Button, δεν ξέρω που ακριβώς θα πάει το αυτοκίνητο.
Τα Toyo ήταν καλύτερα σε αυτό τον τομέα
3. Μάλλον είναι όντως "Energy Saver". Δεν έχω ψηφιακό μετρητή στο αμάξι αλλα πρέπει να βελτιώθηκε λίγο η κατανάλωση. Είχα κάνει το ίδιο δρομολόγιο πριν έξι μήνες με συντηρητική οδήγηση (~130χλμ/ωρα). Την προηγούμενη εβδομάδα, με ταχύτητες 140-150χλμ/ωρα και γύρω στη μία ώρα χρήση AC, η κατανάλωση ήταν ίδια ή και μικρότερη.
4. Το μόνο πρόβλημα είναι οτι νιώθω ο αμάξι αρκετά βαρύ. Ίσως φταίει η αλλαγή μεγέθους απο 175/65 σε 185/60 και πρέπει να το συνηθίσω.
Να βελτιώθηκε η κατανάλωση με μεγάλωμα διάστασης είναι αδύνατο...
Άσε που δεν είναι εύκολα μετρίσημο ακόμα και με Η/Υ ταξιδιού.
Από conti καμιά άποψη; για Premium contact 2 κυρίως.....
Η Pirelli για την εγγύηση της θέλει να γυρνάς τα λάστιχα χιαστί και να μπορείς να το αποδείξεις αυτό.
Και φυσικά όλα αυτά να γίνονται σε επίσημο συνεργάτη τους.
Δεν είναι τόσο απλό.
Θα σου πρότεινα να πας by the book. Εκεί πάνω αν σε σταματήσουν δεν αστειεύονται... Εκτός αν μπορείς να πάρεις κάποιου είδους βεβαίωση από την τοπική αντιπροσωπεία....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.