Βρώμα και δυσωδία από δικαστήριο της Ολλανδίας

εντάξει, από το να τα ζητάνε μέχρι να τα πάρουν είναι τεράστιος δρόμος. Να μην πω τι θα πάρουν και πέσει το επίπεδο... Πάντως νομίζω κακώς συγχέουμε την ίδρυση του κόμματος αυτού με τα ήθη των Ολλανδών γενικώς, το ότι επέτρεψαν οι δικαστικές αρχές της χώρας τη λειτουργία του δεν σημαίνει ότι πρεσβεύει και αντιλήψεις με ευρύτερη υποστήριξη στον πληθυσμό.

Ενταξει μην μασαμε και πολυ. Στην Αγγλια ειχαν συνεννοηθει παρα πολλα ατομα και εκαναν θρησκει Jedi. Μονο στα χαρτια βεβαια. Ισως κατι αντιστοιχα να ειναι κι αυτο

Συμφωνώ με τον Send. Δεν είναι -και δεν πρέπει να είναι- παράνομο να ζητάς αλλαγή νομοθεσίας. Χώρια που καρφώνονται κιόλας.

Πιστεύω πως η προσοχή μας πρέπει να στραφεί σε κυβερνήσεις που χρησιμοποιούν την παιδική πορνεία ως βασικό εξαγώγιμο προϊόν. Υπάρχει μία καμπάνια που τρέχει τώρα, από την Air France αν δεν κάνω λάθος, αλλά δε βρίσκω το σχετικό e-mail που μου έστειλαν.

Aυτοί που λένε αυτά στην Oλλανδία πρέπει να τους πιάσουν και να τους «περάσουν» ένα χεράκι... Eίναι απαράδεκτοι! Σκέψου δηλαδή τί έχουν στο μυαλό τους οι άρρωστοι... Λες και τα μικρά παιδάκια καταλαβαίνουν... Eίμαι γεμάτος οργή!!!!!!!!!!

Απάντηση: Re: Βρώμα και δυσωδία από δικαστήριο της Ολλανδίας

MHTΣ said:
Aυτοί που λένε αυτά στην Oλλανδία πρέπει να τους πιάσουν και να τους «περάσουν» ένα χεράκι... Eίναι απαράδεκτοι! Σκέψου δηλαδή τί έχουν στο μυαλό τους οι άρρωστοι... Λες και τα μικρά παιδάκια καταλαβαίνουν... Eίμαι γεμάτος οργή!!!!!!!!!!

:grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043

Εγώ θα προτείνω στους έγκλειστους βαρυποινίτες του κορυδαλλού τη σύσταση σωματείου που να διεκδικήσει και να πετύχει μετά από αγώνες, την φυλάκιση των παιδεραστών στην πτέρυγά του αφού πρώτα τους περάσουν και μια χαλάουα. Το σωματείο θα έλεγα να έχει τον τίτλο: "Κωλούμπια - και οι έγκλιστοι έχουν δικαίωμα στον έρωτα".

Το θέμα δεν είναι αν οι έλληνες ή ολλανδοί είναι πιο παιδεραστές. Το θέμα είναι βαθύτερο και το αγγίζει πολύ ο send. Έχει να κάνει με τη νομιμότητα της προαγωγής του παρανόμου. Πρέπει να διώκεται η ιδέα ή όχι; Εδώ είναι το ζήτημα.

...νομιμότητα της προαγωγής του παρανόμου. Πρέπει να διώκεται η ιδέα ή όχι;

Όπως ειπώθηκε και παραπάνω, πολλοί επιθυμούν την επιστροφή του βασιλιά ή ενός δικτατορικού καθεστώτος, άλλοι τίθενται υπέρ της θανατικής ποινής και αρκετοί υπέρ της απελευθέρωσης των μαλακών ή και όλων των ναρκωτικών. Το ότι ένα θέμα είναι πιο ευαίσθητο από κάποιο άλλο δε σημαίνει ότι πρέπει να ανοίξουμε κερκόπορτες λογοκρισίας.

Θα μου πείτε, όμως, ότι η κερκόπορτα είναι ήδη ανοιχτή: Υπάρχει σε κάποιες χώρες νόμος που απαγορεύει την άρνηση του Ολοκαυτώματος! Σήμερα άκουσα ότι θα ισχύσει το ίδιο και για τη γενοκτονία των Αρμενίων. Αν είναι της μόδας, μήπως και εμείς να διεκδικήσουμε αντίστοιχη απαγόρευση για την καταγωγή των Σλαβομακεδόνων;

Lepton said:
...νομιμότητα της προαγωγής του παρανόμου. Πρέπει να διώκεται η ιδέα ή όχι;

Θα μου πείτε, όμως, ότι η κερκόπορτα είναι ήδη ανοιχτή: Υπάρχει σε κάποιες χώρες νόμος που απαγορεύει την άρνηση του Ολοκαυτώματος! Σήμερα άκουσα ότι θα ισχύσει το ίδιο και για τη γενοκτονία των Αρμενίων. Αν είναι της μόδας, μήπως και εμείς να διεκδικήσουμε αντίστοιχη απαγόρευση για την καταγωγή των Σλαβομακεδόνων;

Η παιδοφιλία θεωρώ οτι ξεπερνά κάθε όριο.
Ομως στα αλλα που γράφεις συμφωνώ απολύτως.Αυτο που συμβαινει στην Γαλλία ειναι απαράδεκτο.Αλλο η αναγνώριση της σφαγής των Αρμενίων και άλλο η ποινικοποίηση τής άρνησης.Οπως και οι διώξεις σε όσους αμφισβητούν το Ολοκάυτωμα.Και γνωρίζεις οτι προσωπικά καταδικάζω πλήρως και τις δυο αυτές άθλιες στιγμές της ανθρωπότητας.

Κϋριοι , δεν είναι ιδέα η σεξουαλική διαστροφή , ειδικά όταν περιλαμβάνει άτομα ανώριμα , ηλικιακά , πνευματικά και ψυχολογικά τα οποία αδυνατούν να ενεργήσουν προς το συμφέρον τους και την προστασία του εαυτού τους , ούτε να προσφέρουν την συναίνεση τους

Δηλαδή έχουν επιβάλει την Ιστορία δια νόμου; Και δεν επιδέχονται αμφισβήτηση; Δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό του νόμου. Λες και υπήρχε λόγος να ποινικοποιήσης μια άποψη. Λες και δεν εχουν τεκμήρια και μαρτυρίες και επιχειρήματα να την αντικρούσουν. Λες και αυτός που κομίζει την ακραία άποψη δεν εκτίθεται.

Edit. Το ερώτημα αναφερόταν στο ποστ του κου Σούρλα.

νομίζω πέρισυ είχε συλληφθεί σε επίσκεψή του στην Αυστρία (όπου ισχύει ο εν λόγω νόμος περί αρνήσεως του ολοκαυτώματος) γνωστός Βρετανός "ιστορικός" (νομίζω έτσι αυτοχαρακτηρίζεται) βάσει καταδικαστικής απόφασης που είχε εκδοθεί ερήμην του σχετικώς.

Τώρα για το ότι η παιδοφιλία είναι όντως εξαιρετικά προκλητική ως "ιδεολογία", περισσότερο από τα προαναφερθέντα, δεν μπορεί να το αρνηθεί κανείς. Ωστόσο τοποθετήθηκα επί της αρχής. Εξάλλου, στην πράξη το θεωρώ απίθανο ένα τέτοιο σωματείο, με τη δράση του, να μην παραβεί την κείμενη νομοθεσία... δεν νομίζω ότι θα πρόκειται απλώς για ιδεολόγους λομπίστες. Όμως επί της αρχής η άποψή μου παραμένει η ίδια.

Last edited:
Οι δυτικές κοινωνίες έχουν αναγάγει σε ύψιστο προστατευόμενο αγαθό την ελευθερία της έκφρασης , και σε ύψιστη αρχή την ρήση του Βολταίρου περι διαφωνιών κλπ. Χαίρομαι που δεν έχω τέτοιες αρχές .
Εξόχως υποκριτική στάση , διότι προστατεύουμε την υποτιθέμενη ελευθερία της έκφρασης εγκληματιών , αλλά αντιμετωπίζουμε ως ποινικά κολάσιμη την απόδοση χαρακτηρισμών όπως είσαι μαλ...ας . Εφ' όσον κατά την άποψιν μου πχ είσαι μαλ...ας , γιατί πρέπει να περιορίζεται το δικαίωμα μου να εκφρασθώ ελεύθερα και σε χαρακτηρίσω με αυτόν τον τρόπο ;

Δημήτριος Ντοκατζής said:
Οι δυτικές κοινωνίες έχουν αναγάγει σε ύψιστο προστατευόμενο αγαθό την ελευθερία της έκφρασης , και σε ύψιστη αρχή την ρήση του Βολταίρου περι διαφωνιών κλπ. Χαίρομαι που δεν έχω τέτοιες αρχές .
Εξόχως υποκριτική στάση , διότι προστατεύουμε την υποτιθέμενη ελευθερία της έκφρασης εγκληματιών , αλλά αντιμετωπίζουμε ως ποινικά κολάσιμη την απόδοση χαρακτηρισμών όπως είσαι μαλ...ας . Εφ' όσον κατά την άποψιν μου πχ είσαι μαλ...ας , γιατί πρέπει να περιορίζεται το δικαίωμα μου να εκφρασθώ ελεύθερα και σε χαρακτηρίσω με αυτόν τον τρόπο ;

αν και σε αλλα διαφωνουμε εδω συμφωνω απολυτως !!!!!

Οχι στην επιλεκτικη Δημοκρατια !!!!!!!

οχι οπου θελουμε για τα δικα μας διεστραμενα εργα να ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ Δημοκρατια !!

.... αλλα στα ΑΝΥΜΠΟΡΑ και ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΥΠΑΘΗ ( ως χαρακτηρες και Σωματικως !) παιδακια να τους καταργουμε την ΔΙΚΙΑ τους ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ να ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ αυτα ποτε θα κανουν σεχ οταν με το καλο θελησουν οπως εμεις εσεις και ολοι οι Ανθρωποι που δεν πασχουν απο αρωστημενα μυαλα !!

ελεος φιλοι δεν ειναι Δημοκρατια αυτο αλλα αν ειναι ετσι η Δημοκρατια αλιμονο μας .....

Re: Απάντηση: Βρώμα και δυσωδία από δικαστήριο της Ολλανδίας

Για τον ιδιο λογο που δε παμε να κοψουμε μια μπουνια σε καποιον. Μπορω να διευκρινησω αν δε το καταλαβαινεις αλλα μπορει καλυτερα να το κανει ο Κυριος Σουρλας.

Re: Απάντηση: Βρώμα και δυσωδία από δικαστήριο της Ολλανδίας

ενώ προφανώς η παιδική ηλικία δεν είναι έννομο αγαθό .

ναι αλλά το αντίστοιχο παράδειγμα θα ήταν να επιδιώξεις την αποποινικοποίηση της εξύβρισης.

Να ρωτήσω το άλλο: θα λέγαμε το ίδιο για ένα σωματείο που θα ζητούσε (στη χώρα μας) τροποποίηση ώστε να κατεβεί το όριο της αποπλάνησης ανηλίκου στα 14 από τα 15? Αλλάζει το πράμα επειδή το πρώτο είναι εξώφθαλμο?

(για την ιστορία, η σύζυγος -συνάδερφος- θα θεωρούσε παράνομο ακόμη και το σωματείο που επιδιώκει τη νομιμοποίηση των ναρκωτικών. Αναγκαστικά επομένως θα πρέπει να διαφωνήσουμε... -bye- )

Με όλη την αποστροφή που μου προκαλεί το αντικείμενο του νήματος, είμαι υποχρεωμένος να συμφωνήσω με την προσέγγιση του send.

Βέβαια θα θεωρούσα φυσικό - και δικαιολογημένο - τα μέλη μιας τέτοιας οργάνωσης να αποτελούσαν 'συνήθεις υπόπτους' για διάπραξη ή παρακίνηση σε διάπραξη αξιόποινων πράξεων σχετικών π.χ. με την παιδοφιλία (π.χ. διακίνηση ή παραγωγή παιδοφιλικού πορνογραφικού υλικού, απόπειρες αποπλάνησης κλπ.). Και σε περίπτωση που τους έπιαναν για κάτι τέτοιο να υφίσταντο τις προβλεπόμενες από το νόμο κυρώσεις για τους ίδιους και την οργάνωση τους.