BUDGET 1700-2000 euro ΑΠΟΣΤΑΣΗ 2,7μ

vpafi

Established Member
21 February 2008
125
Το budget μου ειναι απο 1700 εως 2000 euro και η αποσταση 2,7μ.Θα ηθελα παρακαλω να ακουσω τις πολυ χρησιμες προτασεις και ιδεες σας για κατι πολυ καλο.Ευχαριστω.

:fahne90::fahne90::fahne90::fahne90::fahne90:

Δώσε μας περισσότερες πληροφορίες. Θα την συνδέσεις σε παιχνιδομηχανή; Βλέπεις πολύ τηλεόραση; κτλπ κτλπ

Σήμερα στο Πλαίσιο τις είδα όλες,είμαι ασχετος συγκριτικά με αλλα μέλη,στά μάτια μου η Samsung 40f86 εχει την καλύτερη εικόνα .
Για ποιό λόγο να ΜΗΝ ΠΑΡΩ ΤΗΝ 40F86?

Γιάννης

Σήμερα στο Πλαίσιο τις είδα όλες,είμαι ασχετος συγκριτικά με αλλα μέλη,στά μάτια μου η Samsung 40f86 εχει την καλύτερη εικόνα .

Αφου σου αρεσει χτυπα την. Ειναι πολυ καλη επιλογη και αυτη.

Γιάννης

Γιατι θα εξαντλησεις το μπατζετ σου για κατι που σ ολη την ευρωπη κανει 1300 αντε 1350 ευρω θα ελεγα εγω .

Ετσι ειναι οι samsung σε κυαλαρουν στο ματι και ειναι λουστρινατες .
Με μπλου ρει που πιθανον να τις ειδες .........ολες καλα παιζουν , εκει το αγγουρι το τρως και δροσιζεσε ,μετα αλλαζει κατευθηνση και αρχιζουν τα ζορια.-bye-

ΥΣ
Η αποψη του αλλος το τρωει και ζοριζετε ισχυει για ολους και οχι μονο για την Samy , για να μην παρεξηγηθω κιολας .

Oλες επαιζαν το ιδιο θέμα,στα μάτια μου ειχε καλύτερη εικόνα και απο την Sony 40w3500,επαναλαμβάνω οτι εομαι <ασχετος>.
Ο πωλητής μου ειπε οτι ειναι made in Hungary,η Sony made in Spain και η Toshiba made in UK
Γιατι θα εξαντλησεις το μπατζετ σου για κατι που σ ολη την ευρωπη κανει 1300 αντε 1350 ευρω θα ελεγα εγω .

Ετσι ειναι οι samsung σε κυαλαρουν στο ματι και ειναι λουστρινατες .
Με μπλου ρει που πιθανον να τις ειδες .........ολες καλα παιζουν , εκει το αγγουρι το τρως και δροσιζεσε ,μετα αλλαζει κατευθηνση και αρχιζουν τα ζορια.-bye-

ΥΣ
Η αποψη του αλλος το τρωει και ζοριζετε ισχυει για ολους και οχι μονο για την Samy , για να μην παρεξηγηθω κιολας .

Βρε παιδιά 47" σε απόσταση 2,7μ? Δεν είναι λίγο μεγάλη? Και έχω και άλλη ερώτηση. Στο μισό forum, γίνεται αναφορά για την Samsung F86 και τελικά ειναι καλή μόνο για DVD?

Ρωτάω γιατί και εγώ σκέφτομαι να αγοράσω και σας έχω ρωτήσει, απλά ειναι πολύ ακριβή η τιμή της σε σχέση με Ευρώπη, όπως ανέφερε και ένας φίλος

Βρε παιδιά 47" σε απόσταση 2,7μ? Δεν είναι λίγο μεγάλη? Και έχω και άλλη ερώτηση. Στο μισό forum, γίνεται αναφορά για την Samsung F86 και τελικά ειναι καλή μόνο για DVD?

Ρωτάω γιατί και εγώ σκέφτομαι να αγοράσω και σας έχω ρωτήσει, απλά ειναι πολύ ακριβή η τιμή της σε σχέση με Ευρώπη, όπως ανέφερε και ένας φίλος

Μια χαρά TV είναι απλά στην Ελλάδα είναι πιο ακριβή από την υπόλοιπη Ευρώπη όπου έχουν αρχισει ήδη προσφορές ξεστοκαρίσματος εν όψει άφιξης νέου μοντέλου...

Το ίδιο είχε γίνει και με την σειρά Μ86. Απλά εμείς λαγκάρουμε στις αφίξεις νέων μοντέλων και για αυτό καθυστερούν να πέσουν οι τιμές. Σίγουρα πάντως η δεδομένη χρονική στιγμή δεν είναι και η καλύτερη για την αγορά της F86, αφού πολύ σύντομα η τιμή της θα πάρει την κατηφόρα.

px80+ps3+καλωδια+βαση+σταθεροποιητη,εχεις και ρεστα.
+1 :a0210:

δες και το review του czoum για την ΡΧ80: http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=23804 :violent-smiley-030:

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Βέβαια για τα 2,7 μέτρα πάει και 46-47" και γίνεται απόλαυση+++ (γιατί απόλαυσή είναι ήδη η 42ΡΧ80).:afro:

Χρειάζεται όμως να ξεκαθαρίσει το γεγονός του πόσο σημαντικό είναι να βλέπεις καλά το τηλεοπτικό σήμα (κάτι δύσκολο για φθηνές ή μέσες LCD και πρέπει να το δεις να ικανοποιεί τα μάτια σου). Από την άλλη ενημερώσου και για τις γραμμές που παρουσίασαν οι προηγούμενες ΡΧ70.

Last edited: