Pioneer Kuro 4280XD........ :worshippy:
Σήμερα στο Πλαίσιο τις είδα όλες,είμαι ασχετος συγκριτικά με αλλα μέλη,στά μάτια μου η Samsung 40f86 εχει την καλύτερη εικόνα .
Για ποιό λόγο να ΜΗΝ ΠΑΡΩ ΤΗΝ 40F86?
Σήμερα στο Πλαίσιο τις είδα όλες,είμαι ασχετος συγκριτικά με αλλα μέλη,στά μάτια μου η Samsung 40f86 εχει την καλύτερη εικόνα .
Για ποιό λόγο να ΜΗΝ ΠΑΡΩ ΤΗΝ 40F86?
Γιάννης
Γιατι θα εξαντλησεις το μπατζετ σου για κατι που σ ολη την ευρωπη κανει 1300 αντε 1350 ευρω θα ελεγα εγω .
Ετσι ειναι οι samsung σε κυαλαρουν στο ματι και ειναι λουστρινατες .
Με μπλου ρει που πιθανον να τις ειδες .........ολες καλα παιζουν , εκει το αγγουρι το τρως και δροσιζεσε ,μετα αλλαζει κατευθηνση και αρχιζουν τα ζορια.
ΥΣ
Η αποψη του αλλος το τρωει και ζοριζετε ισχυει για ολους και οχι μονο για την Samy , για να μην παρεξηγηθω κιολας .
Βρε παιδιά 47" σε απόσταση 2,7μ? Δεν είναι λίγο μεγάλη? Και έχω και άλλη ερώτηση. Στο μισό forum, γίνεται αναφορά για την Samsung F86 και τελικά ειναι καλή μόνο για DVD?
Ρωτάω γιατί και εγώ σκέφτομαι να αγοράσω και σας έχω ρωτήσει, απλά ειναι πολύ ακριβή η τιμή της σε σχέση με Ευρώπη, όπως ανέφερε και ένας φίλος
+1 :a0210:px80+ps3+καλωδια+βαση+σταθεροποιητη,εχεις και ρεστα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.