Προσωπικα μεχρι τα 2000 Ευρω θα κοιταζα σιγουρα δυο ενισχυτες. Πρωτη επιλογη ο Aaron XX με super ηχο (ουδετερο και ταυτοχρονα αναλυτικο μεχρι εκει που παει για τα λεφτα αυτα). Τον ειχα συγκρινει στο σπιτι του αδερφου μου με τον Primare I21 και ηταν εντελως σε αλλο επιπεδο....
Η δευτερη επιλογη μου θα ηταν ο εξαιρετικος ολοκληρωμενος της Holfi με υπεροχο ηχο και εξαιρετικες οδηγικες ικανοτητες....
Oυδετερος και αναλυτικος ειναι σιγουρα ο aaron,αλλα απο προσφατη εμπειρια με τα harbeth, το αποτελεσμα δεν ειναι πολυ καλο.Ηχος ξηρος και υπερβολικα λαμπρος και ,οσο και να λεγεται οτι το harbeth ειναι ευκολο,εδω
εχω διαφορετικη αποψη,εκτος αν οι προτιμησεις ειναι μικρα μουσικα συνολα
jazz,blues κλπ.Για να παιξουν σωστα τα super ολα τα ειδη μουσικης,και σωστα εννοω ως εκει που μπορουν ,γιατι ο ηχος τους ειναι ιδιεταιρος και περι αυτου δεν εχω να πω κατι,προτιμησεις ειναι αυτες,παντως σιγουρα δεν προσεγγιζουν ουτε κατα διανοια το αληθινο,σιγουρα στην τιμη τους εχουν μερικα πολυ καλα χαρακτηριστικα ,μεσαιες γλυκες,ξεκουραστες αερινες αλλα
προβολικες υφηλες.
Για την ιστορια ο συνδυασμος τους με jadis da 60 60w 8 ohm ειχε πολους περιορισμους σε μουσικη με εντονα μεταβατικα,στον ελεγχο του χαμηλου,
ο ααρον σαφως δεν τα οδηγουσε σωστα ,χειροτερα και απο τον jadis,εδωσε
ομως καλυτερη αναλυση ,ησυχια αναμεσα στα περασματα,αλλα δεν ξερω πως τα καταφερε να κανει αυτα ταγλυκοηχα ηχεια τοσο κλινικα ,ξηρα και χωρις μουσικοτητα!! Δεν λεω οτι φταιει ο ΧΧ ,αλλα ο συνδυασμος με τα super ,για καποιον λογο δεν εκατσε.
Ο καλυτερος ηχος που ειχα ποτε απο τα super ,ηταν με aaron pre και electrocompaniet aw250r τελικο 250 w 8 ohm,ξαναλεω σε σχεση με τους
περιορισμους του ηχειου.