"budget" ενισχυτής με ιδιαιτερότητα αναζητείται !

Από αυτά που διαβάζω ότι θέλεις, τον Audia Flight 3 χρειάζεσαι.

Τον πήρα πρόσφατα και δηλώνω ερωτευμένος. Με ηχεία βελτιωμένα Heresy και dac το Weiss Dac202.

Last edited:
Προσωπικα μεχρι τα 2000 Ευρω θα κοιταζα σιγουρα δυο ενισχυτες. Πρωτη επιλογη ο Aaron XX με super ηχο (ουδετερο και ταυτοχρονα αναλυτικο μεχρι εκει που παει για τα λεφτα αυτα). Τον ειχα συγκρινει στο σπιτι του αδερφου μου με τον Primare I21 και ηταν εντελως σε αλλο επιπεδο....

Η δευτερη επιλογη μου θα ηταν ο εξαιρετικος ολοκληρωμενος της Holfi με υπεροχο ηχο και εξαιρετικες οδηγικες ικανοτητες....

Oυδετερος και αναλυτικος ειναι σιγουρα ο aaron,αλλα απο προσφατη εμπειρια με τα harbeth, το αποτελεσμα δεν ειναι πολυ καλο.Ηχος ξηρος και υπερβολικα λαμπρος και ,οσο και να λεγεται οτι το harbeth ειναι ευκολο,εδω
εχω διαφορετικη αποψη,εκτος αν οι προτιμησεις ειναι μικρα μουσικα συνολα
jazz,blues κλπ.Για να παιξουν σωστα τα super ολα τα ειδη μουσικης,και σωστα εννοω ως εκει που μπορουν ,γιατι ο ηχος τους ειναι ιδιεταιρος και περι αυτου δεν εχω να πω κατι,προτιμησεις ειναι αυτες,παντως σιγουρα δεν προσεγγιζουν ουτε κατα διανοια το αληθινο,σιγουρα στην τιμη τους εχουν μερικα πολυ καλα χαρακτηριστικα ,μεσαιες γλυκες,ξεκουραστες αερινες αλλα
προβολικες υφηλες.
Για την ιστορια ο συνδυασμος τους με jadis da 60 60w 8 ohm ειχε πολους περιορισμους σε μουσικη με εντονα μεταβατικα,στον ελεγχο του χαμηλου,
ο ααρον σαφως δεν τα οδηγουσε σωστα ,χειροτερα και απο τον jadis,εδωσε
ομως καλυτερη αναλυση ,ησυχια αναμεσα στα περασματα,αλλα δεν ξερω πως τα καταφερε να κανει αυτα ταγλυκοηχα ηχεια τοσο κλινικα ,ξηρα και χωρις μουσικοτητα!! Δεν λεω οτι φταιει ο ΧΧ ,αλλα ο συνδυασμος με τα super ,για καποιον λογο δεν εκατσε.
Ο καλυτερος ηχος που ειχα ποτε απο τα super ,ηταν με aaron pre και electrocompaniet aw250r τελικο 250 w 8 ohm,ξαναλεω σε σχεση με τους
περιορισμους του ηχειου.

+10000:2thumb22sup:

απο αυτα που λες φαινεται ξεκαθαρα οτι τα ηχεια υποοδηγουνταν απο τα 80 Watt του Aaron ΧΧ.

Απο τη στιγμη που πεταγαν με τα 250 Watt του Electrocompaniet νομιζω τα πραγματα οσον αφορα τις απαιτησεις ισχυος σε ενισχυτικα στα συγκεκριμενα ηχεια γινονται πιο συγκεκριμενα...

Aν νομιζεις οτι θα σε βοηθησει στις αναζητησεις σου ,τα super hl ,τα εδωσα
σε φιλο που τα παιζει με cav ,μπορουμε να βαλουμε και τον aw250r να ακουσεις ,το καλυτερο κριτηριο ειναι τα δικα σου αυτια οι γνωμες μας και
τα διαφορα reviews ειναι μονο για να σου δινουν ιδεες που δεν ειναι απαραιτητο να συμφωνουν με τα δικα σου γουστα.
Καλη τυχη στις αναζητησεις σου φιλε neXTgen ,και αν δεν βιαστεις και ακουσεις αρκετα ενισχυτικα με τα ηχεια σου σιγουρα θα πετυχεις το αποτελεσμα που θελεις.
Α, και οταν σε αγχωσουν οι αναζητησεις κανε διαλειμα και ακου μουσικη
απο το τωρινο συστημα σου,μουσικη οχι μηχανηματα...
Ολοι για δεσιμο ειμαστε εδω,και γω αναβαθμισεις ψαχνω,εχω ακουσει και
συστημα 500.000 ευρω ,μην πεσετε να με φατε τωρα με τα περι φτωχειας και προκλησης,και εγω αν ειχα θα το επερνα οπως ηταν.Αν θελετε να μην αισθανεστε τυψεις ας μαζευτουμε ολοι απο το site να κανουμε ομαδικη προσφορα στην action aid ,χαμογελο παιδιου η οπου θελετε ,το εννοω γιατι ειναι ομορφο να κανεις τετοιες πραξεις ,οπως ομορφο ειναι το να ακους μουσικη,να κανεις οτι σου αρεσει πραγματικα χωρις τυψεις!!
Παντως εχω ζησει ονειρικες στιγμες ακουγοντας και απο το cd του αυτοκινητου ,και απο mono tivoli ραδιο....

απο αυτα που λες φαινεται ξεκαθαρα οτι τα ηχεια υποοδηγουνταν απο τα 80 Watt του Aaron ΧΧ.

Απο τη στιγμη που πεταγαν με τα 250 Watt του Electrocompaniet νομιζω τα πραγματα οσον αφορα τις απαιτησεις ισχυος σε ενισχυτικα στα συγκεκριμενα ηχεια γινονται πιο συγκεκριμενα...

Σωστος!!
Ουτε επαιζε δυνατα,το ρυθμιστικο εντασης ηταν μονιμα στο μισο τουλαχιστον,
ισως σε μικροτερο χωρο να ηταν καπως καλυτερα ,τον δικο μου τον εχεις δει.
Οσο αφορα την σταθμη ο jadis με λιγοτερη ισχυ ,ηταν πολυ καλυτερος απο
τον χχ αλλα μιλαμε για λαμπα οποτε αλλαζουν πολλα .

Σωστος!!

εγω τον Aaron XX ειχα δοκιμασει σε Klipsch KLF - 10 οποτε καταλαβαινεις οτι δε με απασχολουσε και πολυ το θεμα οδηγηση :flipout::flipout:

Κι εγώ σύνδεσα τον Audia Flight 3 στα ATC SCM40 και λέω αμμάν, τι δεν έκανα καλά; Μήπως τα καλώδια είναι στον αέρα; Είναι μισοκομμένα πουθενά; Τόσο καλά... :flipout:

Σωστος!!

μπα 15 watt ειναι αρκετα.:flipout:

Re: Απάντηση: "budget" ενισχυτής με ιδιαιτερότητα αναζητείται !

Eδώ καταργήσαμε τους προενισχυτές, στο τελικό θα κολλήσουμε τώρα? :flipout:

Να δοκιμασουμε ισως τα harbeth και στο δικο σου συστημα !!!!!!!!!!
Οσο αφορα τα παλιομηχανηματα σου ,εχω μερικες αποριες.
1.Ακριβης διευθυνση κατοικιας
2. οροφος
3.Ποιες ωρες δεν εισαι σπιτι.
4.Εχεις σκυλο φυλακα
5.Τυπος κλειδαριας πορτας
6.Ακομα καλυτερα δωσε μου τα στοιχεια του Γιωργου οσο αφορα τα παραπανω ,λογω χωρου ο glory μου παει καλυτερα....:flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: "budget" ενισχυτής με ιδιαιτερότητα αναζητείται !

Να δοκιμασουμε ισως τα harbeth και στο δικο σου συστημα !!!!!!!!!!
Οσο αφορα τα παλιομηχανηματα σου ,εχω μερικες αποριες.
1.Ακριβης διευθυνση κατοικιας
2. οροφος
3.Ποιες ωρες δεν εισαι σπιτι.
4.Εχεις σκυλο φυλακα
5.Τυπος κλειδαριας πορτας
6.Ακομα καλυτερα δωσε μου τα στοιχεια του Γιωργου οσο αφορα τα παραπανω ,λογω χωρου ο glory μου παει καλυτερα....:flipout:

χαχαχαχαχαχαχαχαχα, πέθανα! :flipout:

Re: Απάντηση: "budget" ενισχυτής με ιδιαιτερότητα αναζητείται !

Eδώ καταργήσαμε τους προενισχυτές, στο τελικό θα κολλήσουμε τώρα? :flipout:

:flipout: να καταργήσουμε και τα ήχεια !!
..έτσι θα έχει και ένα "φανταστικό" αποτέλεσμα στον ήχο !! :flipout: