bufallo 32.s - now in down town

Απάντηση: Re: bufallo 32.s - now in down town

Πολυ καλη ιδεα.

Και επειδη εχει πλακα να κανεις τον κακο (κοπυραιτ κυριος Τυροβολας)
να ειναι και ΤΥΦΛΟ τεστ.
Να δουμε τι ακουει ο καθενας και ποσα απιδια πιανει ο σακος.
Ακουω συνεχεια υπερθετικα σχολια (μονο ο Τασος παρατηρησα να γραφει πολυ προσγειωμενα)
και επειδη πιστευω οτι ορισμενοι λενε υπερβολες, θα ηθελα να δω τι υποτιθεται οτι ακουει ο καθενας και τι ακουει στην πραγματικοτητα.

Δε μενει λοιπον παρα να οριστει ενα "καλο" συστημα και να γινει τεστ. Θα προτεινα ενα "καταξιωμενο" dac πχ Benchmark, ενα Bufallo και ενα του κωλου πχ BS. Blind ομως.

Για πεστε :grinning-smiley-043

Μικρή σημασία θα έχει το αποτέλεσμα ενός τέτοιου τεστ αν δεν γίνει σε κορυφαίο, μετρημένο σύστημα και σε μετρημένο χώρο.

Re: Απάντηση: Re: bufallo 32.s - now in down town

Μικρή σημασία θα έχει το αποτέλεσμα ενός τέτοιου τεστ αν δεν γίνει σε κορυφαίο, μετρημένο σύστημα και σε μετρημένο χώρο.

Δεκτον.

Βεβαια, απ την αλλη μερια ολοι αυτοι που γραψανε υπερθετικα σχολια για το λεγαμενο ντακ, το ακουσανε σε " κορυφαίο, μετρημένο σύστημα και σε μετρημένο χώρο" ?

Εδω φιλτατε, γραψανε οτι ακομα και σε "μονοδρομο" ακουγονται οι διαφορες.

Εμενα παντως η απορια μου, ξεκαθαριζω για μια ακομα φορα, δεν ειναι πιο ειναι το απολυτο ντακ, αλλα αν μπορω να εμπιστευομαι αυτα που διαβαζω εδω μεσα απο μερικους.

(μονο ο Τασος παρατηρησα να γραφει πολυ προσγειωμενα)

O Tάσος λογικό να γράφει προσγειωμένα γιατί έχει ακόμη πολύ δουλειά με τις τροφοδοσίες.

Άσε εμάς τους κουφούς στην άκρη όμως..
Ξαναδιάβασε τι έγραψαν ο Πάνος ο Τσιτιμάκης και ο Μορφέας για το Buffalo - ενώ το άκουσαν κι αυτοί χωρίς top τροφοδοσία (top = δε μιλάμε για υπερβολές των 80 κιλών, αλλά ένα shuntάκι ή ένα superteddyreg μπορεί να παίξει).
Κάτι για "παίζει καλύτερα συνολικά σαν μουσικό άκουσμα αλλά και καλύτερα σε όλους σχεδόν τους επιμέρους τομείς, δηλαδή ανάλυση, άκρα, στήσιμο σκηνής κλπ.", θυμάμαι εγώ.

Γενικότερα το τι ακούει ο καθένας έχει φανεί ξεκάθαρα από την εποχή του Bluesky - God bless it, που λένε και στο χωριό μου.
Θα περιμένω τις δοκιμές σας με πολύ ενδιαφέρον. Ελπίζω το Buffalo που θα έχετε να διαθέτει σοβαρή τροφοδοσία, εφάμιλλη των Non-OS που θα έχετε.

Μην τσιμπάς τόσο εύκολα ρε παιδί μου. Ήταν απάντηση του πείραγμα του jimazz:

να σε πώ ..... με τα μονόδρομα που έχω και τις κόρνες που ετοιμάζω θα υπάρξει διαφορά ???
ή θα το ακούω μόνο με τα artemis ??

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: bufallo 32.s - now in down town

Δεκτον.

Βεβαια, απ την αλλη μερια ολοι αυτοι που γραψανε υπερθετικα σχολια για το λεγαμενο ντακ, το ακουσανε σε " κορυφαίο, μετρημένο σύστημα και σε μετρημένο χώρο" ?

Εμενα παντως η απορια μου, ξεκαθαριζω για μια ακομα φορα, δεν ειναι πιο ειναι το απολυτο ντακ, αλλα αν μπορω να εμπιστευομαι αυτα που διαβαζω εδω μεσα απο μερικους.[/quote]
:grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: bufallo 32.s - now in down town

Δεκτον.

Όχι βέβαια. Ομιλώ και για αυτούς.

Εμενα παντως η απορια μου, ξεκαθαριζω για μια ακομα φορα, δεν ειναι πιο ειναι το απολυτο ντακ, αλλα αν μπορω να εμπιστευομαι αυτα που διαβαζω εδω μεσα απο μερικους.

Εγώ δεν εμπιστεύομαι κανέναν (εντός και εκτός forum) εκτός από 1-2 άτομα που ξέρω τι τους αρέσει και πως ακούν.

O Tάσος λογικό να γράφει προσγειωμένα γιατί έχει ακόμη πολύ δουλειά με τις τροφοδοσίες.

Ξαναδιάβασε τι έγραψαν ο Πάνος ο Τσιτιμάκης και ο Μορφέας για το Buffalo - ενώ το άκουσαν κι αυτοί χωρίς top τροφοδοσία (top = δε μιλάμε για υπερβολές των 80 κιλών, αλλά ένα shuntάκι ή ένα superteddyreg μπορεί να παίξει).
Κάτι για "παίζει καλύτερα συνολικά σαν μουσικό άκουσμα αλλά και καλύτερα σε όλους σχεδόν τους επιμέρους τομείς, δηλαδή ανάλυση, άκρα, στήσιμο σκηνής κλπ.", θυμάμαι εγώ.

Γενικότερα το τι ακούει ο καθένας έχει φανεί ξεκάθαρα από την εποχή του Bluesky - God bless it, που λένε και στο χωριό μου.

Μπουρδολογεις αγαπητε. Ξεκαθαρα, θα λαμβανες μερος σ ενα τετοιο τεστ?
Οσο για το Bluesky δεν ξερω τιποτα. Ας παιξει κι αυτο στο Blind να δουμε τι ακουει ο καθενας.

Πολυ καλη ιδεα.

Και επειδη εχει πλακα να κανεις τον κακο (κοπυραιτ κυριος Τυροβολας)
να ειναι και ΤΥΦΛΟ τεστ.
Να δουμε τι ακουει ο καθενας και ποσα απιδια πιανει ο σακος.
Ακουω συνεχεια υπερθετικα σχολια (μονο ο Τασος παρατηρησα να γραφει πολυ προσγειωμενα)
και επειδη πιστευω οτι ορισμενοι λενε υπερβολες, θα ηθελα να δω τι υποτιθεται οτι ακουει ο καθενας και τι ακουει στην πραγματικοτητα.

Δε μενει λοιπον παρα να οριστει ενα "καλο" συστημα και να γινει τεστ. Θα προτεινα ενα "καταξιωμενο" dac πχ Benchmark, ενα Bufallo και ενα του κωλου πχ BS. Blind ομως.

Για πεστε :grinning-smiley-043

Ωρε σείς… αφήστε να περάσει λίγο ο καιρός και οι ιδιοκατασκευές να σιτέψουν…
Μακάρι να είχα το χρόνο να του έδινα την προσοχή που χρειάζεται.
Έρχονται και διακοπές :-)

audiomonitor, βάλε μεταλλική βάση στο dac για να το κάνουμε Portable :-)

Τζιμάκος, πες καμία συμβουλή τι να προσέξω στο i2s σε σχέση με τα παραπάνω (DGround). Νομίζω θυμάμαι, ότι πέρναγες και εσύ i2s.

PLACEBO, με τον καιρό είμαι σίγουρος ότι και εσύ θα ακούσεις κάποιο από αυτά που γυρνάνε, υπομονή!

Φίλτατοι ιδιοκτήτες, να ρωτήσω εάν έχει επέμβει κανείς στην πλακέτα να κόψει τις γραμμές για να αλλάξει την αντίσταση εξόδου? Κάτι αντίστοιχο περιγράφεται στο Optional Features του manual http://www.twistedpearaudio.com/docs/digital/buffalo32s_manual.pdf

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: bufallo 32.s - now in down town

Εγώ δεν εμπιστεύομαι κανέναν (εντός και εκτός forum) εκτός από 1-2 άτομα που ξέρω τι τους αρέσει και πως ακούν.

Συμφωνω. Στα αυτια εμπιστευομαι 1-2 ατομα, ΑΛΛΑ παλι θελω ν ακουσω ο ιδιος για να ειμαι σιγουρος.....

Μπουρδολογεις αγαπητε. Ξεκαθαρα, θα λαμβανες μερος σ ενα τετοιο τεστ?
Οσο για το Bluesky δεν ξερω τιποτα. Ας παιξει κι αυτο στο Blind να δουμε τι ακουει ο καθενας.

Aν είμαι Αθήνα δεν έχω λόγο να μην έρθω.

Τα blind με το Bluesky τα έχω κάνει προ-πολλού κι έχω βγάλει τα συμπεράσματά μου (= κέρδισε μόνο σε μεσαίες - κι είχα χειρότερη πηγή τότε).
Ίσως να μην του ταιριάζουν τα 6.5αράκια των ηχείων μου και τα 300W του διακοπτικού (φτου, πιπέρι!) ενισχυτή μου - αν και τα δοκιμάσαμε και σε καλύτερο σύστημα αλλά δεν έχει σημασία.
Ίσως πάλι στις καλύτερες του BS πηγές να μην ταιριάζουν τα μονόδρομα.
Ίσως απλά ακούμε/ζητάμε πολύ διαφορετικά πράγματα.
Ποιός ξέρει; :grinning-smiley-043

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: bufallo 32.s - now in down town

Συμφωνω. Στα αυτια εμπιστευομαι 1-2 ατομα, ΑΛΛΑ παλι θελω ν ακουσω ο ιδιος για να ειμαι σιγουρος.....

Aυτό δείχνει ότι ξέρουμε τι θέλουμε (τι μας αρέσει) και πως να το πετύχουμε...:grinning-smiley-043

Για βοήθα βρε συ μπας και μάθουμε τι είναι η σοβαρή τροφοδοσία. Το μηχανάκι είχε τρεις τοροειδείς και τρία shunt regulators, όλα εισαγώμενα, με διαπιστεύσεις και ακριβοπληρωμένα. Ελπίζω ότι τα ξέρεις αυτά και για να γράφεις ότι δεν ήταν σοβαρή μ έχει φάει η περιέργεια τι εννοείς εσύ σοβαρή τροφοδοσία.

...
Ίσως να μην του ταιριάζουν τα 6.5αράκια των ηχείων μου και τα 300W του διακοπτικού (φτου, πιπέρι!) ενισχυτή μου - ...

Αααααααα, με 6μισάρια ακούς. Εμ πες το απ την αρχή ντε κι ανησύχησα.
Εχουν τουλάχιστον ονοματεπώνυμο;

Το τροφοδοτικοο των 80kg ηταν μπηχτη για το δικο μου,που εχει 60 kg τροφοδοτικο.Tα συνηθιζει.Α,τα regulators που χρησιμοποιω ειναι κατι LDO της Νατιοναλ,τιποτα extreme.Μαλλον θα δοκιμασω και shunt,αν βρω τιποτα σχετικα κοντα...

Για βοήθα βρε συ μπας και μάθουμε τι είναι η σοβαρή τροφοδοσία. Το μηχανάκι είχε τρεις τοροειδείς και τρία shunt regulators, όλα εισαγώμενα, με διαπιστεύσεις και ακριβοπληρωμένα. Ελπίζω ότι τα ξέρεις αυτά και για να γράφεις ότι δεν ήταν σοβαρή μ έχει φάει η περιέργεια τι εννοείς εσύ σοβαρή τροφοδοσία.

Έχω κάνει τις συζητήσεις μου με τον ιδιοκτήτη του συγκεκριμένου DAC πολύ καιρό πριν μάθετε εσείς τι είναι το Buffalo..
Μαζί αποφασίσαμε ότι τα Paul Haynes ήταν η καλύτερη λύση για εύκολα και καλά αποτελέσματα. Mήπως θέλεις να παρουσιάσουμε και τα ΠΜ που είχαμε ανταλλάξει; -bye-
Δεν μίλησα για σοβαρή ή της πλάκας τροφοδοσία. Να ακριβολογείς. Είπα απλά ότι δεν είναι top. Είμαι πολύ συγκεκριμένος σε αυτά που γράφω.
Ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Kάποιος με τη δική σου εμπειρία έπρεπε να το γνωρίζει.

Το τροφοδοτικοο των 80kg ηταν μπηχτη για το δικο μου,που εχει 60 kg τροφοδοτικο.Tα συνηθιζει

Μόνο αν η αναφορά σου σε "διδρομο 6αρακι" αφορούσε τα ηχεία μου, γιατί κι εσύ τα συνηθίζεις κάτι τέτοια.

Last edited:
Διδρομα με εξαρακι να σου δειξω δεκαδες.Σειρα σου τωρα.

Υπερβολές με το βάρος συσκευών;!
Τα μισά "hi-endάδικα εργαλεία" της αγορά που προσπαθούν να δικαιολογήσουν το price tag τους.

Συγνωμη αλλα μιλουσαμε για χαιενταδικες συσκευες της αγορας?Anyway δεν καταληγει καπου.Χεσαμε και το θεμα.Συνεχεια στο αλλο θεμα αν καποιος ενδιαφερεται και δεν πουλα πνευμα γενικως

...πολύ καιρό πριν μάθετε εσείς τι είναι το Buffalo..

Κώστα μιας και νομίζω το έχεις επαναλάβει πολλές φορές.
Πάρε ένα βραβείο :award:

Μου θυμίζει το ανέκδοτο:
Όταν εμείς είχαμε χοληστερίνη… οι άλλοι έτρωγαν ρίζες. :flipout::flipout:

Επίσης, προς όλους, δεν είναι ανάγκη να 'μαχόμαστε' και να αφήνουμε μπηχτές που μόνο μέρος των μελών θα καταλάβουν. Ας προσπαθήσουμε τουλάχιστο να ανταλλάσουμε τεχνικές απόψεις επί του θέματος.

Ας επαναδιατυπώσω ένα ερώτημα που δεν το είχα ρωτήσει ξεκάθαρα.
Φίλτατοι, ποιος ο βέλτιστος τρόπος για να μεταφέρουμε τα jumpers έξω στο κουτί?