bufallo 32.s - now in down town

Συγνωμη αλλα μιλουσαμε για χαιενταδικες συσκευες της αγορας?Anyway δεν καταληγει καπου.Χεσαμε και το θεμα.Συνεχεια στο αλλο θεμα αν καποιος ενδιαφερεται και δεν πουλα πνευμα γενικως

Tωρα μιλας σωστα. Δεν εχει νοημα τελικα η μπακαλοφιλοσοφια. Υπαρχει διπλα θεμα αμα καποιος θελει ....

Κώστα μιας και νομίζω το έχεις επαναλάβει πολλές φορές.
Πάρε ένα βραβείο :award:

Μου θυμίζει το ανέκδοτο:
Όταν εμείς είχαμε χοληστερίνη… οι άλλοι έτρωγαν ρίζες. :flipout::flipout:

Επίσης, προς όλους, δεν είναι ανάγκη να 'μαχόμαστε' και να αφήνουμε μπηχτές που μόνο μέρος των μελών θα καταλάβουν. Ας προσπαθήσουμε τουλάχιστο να ανταλλάσουμε τεχνικές απόψεις επί του θέματος.

Ας επαναδιατυπώσω ένα ερώτημα που δεν το είχα ρωτήσει ξεκάθαρα.
Φίλτατοι, ποιος ο βέλτιστος τρόπος για να μεταφέρουμε τα jumpers έξω στο κουτί?

sorry, αλλα δεν καταλαβα τι θες να κανεις. Το Ι2Σ το πηγαινα βολτα μεσα στο πλευερ και δεν το εβγαλα καθολου εξω. Αποσταση 15 περιπου εκατοστα και τερματιζα με 100 Ωμ (ηταν οπτιοναλ βεβαια) στο ντακ. Μαλλον πρεπει να κανεις πιο συγκεκριμενη την ερωτηση

Φίλτατοι ιδιοκτήτες, να ρωτήσω εάν έχει επέμβει κανείς στην πλακέτα να κόψει τις γραμμές για να αλλάξει την αντίσταση εξόδου? Κάτι αντίστοιχο περιγράφεται στο Optional Features του manual http://www.twistedpearaudio.com/docs/digital/buffalo32s_manual.pdf

Ναι στο δικο μου (αυτο που δοκιμασαν ο Πανος και ο Μανωλης) ηταν κομμενα τα traces.
Δεν επιχειρησα συγκριση αλλα αρκετοι κατοχοι ακουσαν βελτιωσεις (diyaudio)
και το προτινει ο Russ, εκτος αν το χρησιμοποιεις για να οδηγησεις ακουστικα.

@Κωστα
ειμαι και εγω περιεργος τι εννοεις top τροφοδοσια,
εκτος και αν περιμενεις τα καινουρια της ΤΡ..

Μου θυμίζει το ανέκδοτο:

Επίσης, προς όλους, δεν είναι ανάγκη να 'μαχόμαστε' και να αφήνουμε μπηχτές που μόνο μέρος των μελών θα καταλάβουν. Ας προσπαθήσουμε τουλάχιστο να ανταλλάσουμε τεχνικές απόψεις επί του θέματος.

Aπο μπηχτη αλλο τιποτα!!

Ειμαι σιγουρος οτι καποιοι δεν απολαμβανουν μουσικη,
μπορει να μην ανοιγουν καν το συστημα,
αμα δεν ειναι σιγουροι οτι εχουν το ΚΑΛΥΤΕΡΟ:BDGBDGB53:

ρε παιδια εγω καταλαβα οτι ο κωστας αναφερθηκε στην τροφοδοσια του dac του tmjuju και οχι του chriselme.

Ξαναδιάβασε. Αναφερόταν σ αυτό που άκουσα, και αυτό ήταν του chriselme.

@KostaF.

Δεν χρειάζεται να μπεις στον κόπο (με τα ΠΜ). Το έχω εμπεδώσει μετά απο τόσες φορές ότι τα χεις πει και τα χεις γράψει όλα, για όλα, πρώτος.

Μου θυμίζει το ανέκδοτο:

Ευχαριστώ για το βραβείο. Επιτέλους ήρθε η αναγνώριση. Πάω να το συμπληρώσω στο βιογραφικό μου.. :flipout:

Το πραγματικό κέρδος για εμένα είναι η απόδοση του DAC το οποίο χαίρομαι καθημερινά εδώ και πολύ πολύ καιρό (κι άλλοι αρκετά πριν από εμένα, εδώ στην παρέα που έχουμε στο Ηράκλειο και οι οποίοι απλά δε γράφουν στο forum). :antlers:

Για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους πάντως, στην παρούσα φάση αναφερόμουν συγκεκριμένα στα τροφοδοτικά του Paul Haynes που χρησιμοποιεί ο φίλος ο chris.
Δεν πειράζει, την πάτησε ο Πρόεδρος γιατί δεν ήξερε ότι εγώ ανεπιφύλακτα τα είχα προτείνει τα συγκεκριμένα στον chris όταν με ρωτούσε.

Δεν χρειάζεται να μπεις στον κόπο (με τα ΠΜ). Το έχω εμπεδώσει μετά απο τόσες φορές ότι τα χεις πει και τα χεις γράψει όλα, για όλα, πρώτος.

Εντάξει, πολλές φορές η αλήθεια είναι σκληρή..
Δες το από τη θετική του πλευρά το πράγμα: όπως έχεις ο ίδιος παρατηρήσει, δεν παίζω με Bluesky, δεν παίζω με κόρνες και μου αρέσουν τα πάνελ. Άρα έχω αφήσει κάτι και για εσάς.. :grinning-smiley-043

Ένα άλλο θετικό για εσάς είναι ότι παρά του ότι είμαστε κουφοί και δεν ξέρουμε να ακούμε (γιατί δεν έχουμε ούτε κόρνες ούτε μονόδρομα), είστε ανοιχτοί στις δοκιμές αυτών που προτείνουμε..
Επειδή, όταν έκανα το ίδιο με το Bluesky, δεν ένοιωσα την αποκάλυψη που περιγράφατε στα thread, ήμουν πολύ επιφυλακτικός για το τι θα ακούσετε από το Buffalo, αλλά πραγματικά χαίρομαι που τελικά σας άρεσε.

@Κωστα
ειμαι και εγω περιεργος τι εννοεις top τροφοδοσια,
εκτος και αν περιμενεις τα καινουρια της ΤΡ..

Και όχι μόνο.
Αν βρούμε χρόνο για κάτι δοκιμές που θέλουμε να κάνουμε θα σου πω.

Last edited:
Ευχαριστουμε βρε συ που μοιραστηκες τα μυστικα της ελιτ στοας σας εκει κατω στο Ηρακλειο.Πραγματικα ηταν αποκαλυψη.Απο οσο ξερω και απο οσα λετε εκει στα μερη σας η υπερτατη γνωση που κατεχετε ειναι μονο για σας και μονο για τους "σχετικους",οποταν θα πρεπει και εσυ να νιωθεις οπως ο Προμηθεας,αφου ουτε με παρακαλια δεν την μοιραζεστε κατω στα ¨μερη¨ σας.

Μπορεις να ξαναγυρισεις στα μερη σου τωρα,ακομα και αν επεσε η κινηση και το εριξαν στα hard core.

Που ξερεις,ο ανθρωπος εξελισσεται,μπορει να μας ανοιξουν τα ματια και να ακουμε με πανελ σε λιγα χρονια.Θα σου δωσουμε αλλο ενα βραβειο τοτες.

Re: Απάντηση: Re: bufallo 32.s - now in down town

Μικρή σημασία θα έχει το αποτέλεσμα ενός τέτοιου τεστ αν δεν γίνει σε κορυφαίο, μετρημένο σύστημα και σε μετρημένο χώρο.

Να ρωτήσω σχετικά με μία απορία που μου δημιουργήθηκε, καθότι ολίγον άσχετος: πώς μετριέται ένα σύστημα και πώς μετριέται ένας χώρος;

Ευχαριστουμε βρε συ που μοιραστηκες τα μυστικα της ελιτ στοας σας εκει κατω στο Ηρακλειο

Mη μπερδεύεσαι... Άλλοι κάνουν δηλώσεις τύπου:

Αυτες ειναι για αυτους που γνωριζουν.Οι υπολοιποι ας βολευτουν με τους Τ-amp και συναφη

Εμείς δηλώνουμε άσχετοι και κουφοί αλλά, παρά τα λίγα που ξέρουμε και ακούμε, προτείναμε (σε σημείο παρεξηγήσεως) να ακούσουν όλοι κάποια στιγμή το φθηνό (τότε - τώρα όχι και τόσο φθηνό) Buffalo και να μην πετάνε τα λεφτά τους αριστερά-δεξιά. -bye-

Last edited:
άμα γίνει αυτό το τεστ να με χαι

ρετίσετε....

Πάντως δεν ξέρω αν θα με φέρει η μέρα στην Αθήνα, σίγουρα θα ήθελα πολύ να ήμουν.
Αν ήμουν θα μπορούσα να φέρω ένα benchmark πρώτης γενιάς, ένα φτηνό κινέζικο και ένα βουβάλι πρώτης γενιάς.
(Φυσικά υπάρχουν και τα ετοιματζίδικα prodigy και behringer uca...)
Αλλά θα μαζευτούν πολλά....

KostasF καλησπέρα, θα ήθελα απλώς να ρωτήσω με ποιο τροφοδοτικό το buffalo δίνει τις καλύτερες μετρήσεις, κατά τον κατασκευαστή πάντα.
Τα χαρακτηριστικά του chipset που φοράει είναι πάντως κορυφαία. Αν είναι και αληθινά, τότε μιλάμε για ένα dac μια γενιά μπροστά από τα υπόλοιπα.

Last edited:
Γιωργο, αν μου επιτρέπεις, ο κατασκευαστής προτείνει αυτά που πουλάει αυτός....

Πάντως από τις λίγες γνώσεις μου, καλά φαίνονται...

Απάντηση: Re: bufallo 32.s - now in down town

Γιωργο, αν μου επιτρέπεις, ο κατασκευαστής προτείνει αυτά που πουλάει αυτός....

Πάντως από τις λίγες γνώσεις μου, καλά φαίνονται...

H Sabre ανακοινώνει -120dB THD+N και 135dB δυναμική περιοχή. Δεν νομίζω ότι χρησιμοποίησε τα τροφοδοτικά που προτείνει η Twised Pear.

Εχετε δει κάπου να ανακοινώνει τις αντίστοιχες μετρήσεις η Twisted Pear με τα δικά της τροφοδοτικά ?

Last edited:
σόρρυ παρεξήγηση.
Εγώ δεν εννοούσα την sabre, αλλά τον κατασκευαστή του buffalo.

Μπορείς να δείς την τροφοδοσία πχ που έχει βάλει το player της macintosh...

Re: Απάντηση: Re: bufallo 32.s - now in down town

Εχετε δει κάπου να ανακοινώνει τις αντίστοιχες μετρήσεις η Twisted Pear με τα δικά της τροφοδοτικά ?

"So, here it is folks.
smile.gif

I have for you the first measurements for Buffalo32S.
smile.gif

Naked board no case or any shielding.

I am very, very, pleased.

I could have achieved a bit better DNR if I used some more aggressive filtering, but the trade off would have been higher output impedance. All in all I am extremely happy. Especially since you can drive headphones etc directly from this DAC.

For instance the ESS demo board measures slightly better, but has a very high output impedance. That's the trade off. Now if you drive cables with a high impedance and have to add an additional stage to drive your headphones you will probably end up with for worse spec then if you went directly out of the Buffalo32S.
smile.gif

Anyway I am very very pleased.
hphones.gif
127db DNR is perfectly fine by me.
smile.gif

I enjoy listening to it much better than measuring it.
yes.gif
code:

DNR THD+N 1kHz THD+N 20kHz

Single Ended Output

-123 -117 -117

Single Stage Differential Output

-129 -116 -117

Normal Differential Output(low impedance)

-127 -118 -117

Cheers!
Russ "

Ευχαριστουμε βρε συ που μοιραστηκες τα μυστικα της ελιτ στοας σας εκει κατω στο Ηρακλειο.Πραγματικα ηταν αποκαλυψη.Απο οσο ξερω και απο οσα λετε εκει στα μερη σας η υπερτατη γνωση που κατεχετε ειναι μονο για σας και μονο για τους "σχετικους",οποταν θα πρεπει και εσυ να νιωθεις οπως ο Προμηθεας,αφου ουτε με παρακαλια δεν την μοιραζεστε κατω στα ¨μερη¨ σας.

Μπορεις να ξαναγυρισεις στα μερη σου τωρα,ακομα και αν επεσε η κινηση και το εριξαν στα hard core.

Που ξερεις,ο ανθρωπος εξελισσεται,μπορει να μας ανοιξουν τα ματια και να ακουμε με πανελ σε λιγα χρονια.Θα σου δωσουμε αλλο ενα βραβειο τοτες.

ποια ειναι η ελιτ στοα δεν καταλαβα;

σου εχω δωση εγω τετοια εντυπωση;

γιατι απο το ηρακλειο εκτος τον κωστα φ μονο εγω γραφω σε τουτο εδω το φορουμ.

οι υπολοιποι γραφουν στο αλλο.