Nαι αλλά σκέψου πως αν κάποιος τώρα παίρνει βουβάλι, παίρνει ένα, φιτάχνει κι ένα σαλας για αυτό, παίρνει και 2 line level μετ/τες (cinemag, jehnsen, lundahl) και καθάρισε και πολύ φθηνότερα...καλά για εμάς που τα χουμε πάρει όλα, οτιδήποτε έξτρα, κόστος είναι...
Λοιπόν, στο ζουμί τώρα...
Βασικά με σκέτο το ντακ και τους μετ/τες κατάλαβα ότι και το λεγκάτο μου βρώμιζε τα μεσοχαμηλά....λίγο αλλά γινόταν, βασικά είναι τα πιο διάφανα και περιγραφικά μεσοχαμηλά που έχω ακούσει στο σύστημα. Στο χαμηλό είναι λίιιγο πιο περιγραφικό κι εκτεταμένο κι εκεί, μεσσαίες στο ίδιο επίπεδο, δηλαδή καταπληκτικές, και νομίζω είναι ελάχιστα πιο μαζεμένο ψηλά, αλλά δεν είμαι και σίγουρος. Υπάρχει επίσης λίιιγο καλύτερος εστιασμός στα πάντα, ενώ ακούς με μεγαλύτερη ακόμα λεπτομέρεια όλες τις γνωστές μικρολεπτομέρειες, ακουμπίσματα χορδής, ανάσες, σάλια, βήματα, βηξιματάκια, χτυπηματάκια μικροφώνου κλπ., ενώ νομίζω έχει λίιιγο μικρότερο βάθος το άκουσμα...γενικά νομίζω είναι πάρα πολύ διάφανο και καθαρό το άκουσμα, αυτό το χαρακτηρίζει και είναι πολύ καλή περίπτωση.... και καλά, δεν το συζητάμε, αν σκεφτείς ότι υπάρχουν και ακόμα καλυτεροι μετ/τες (λίγο καλύτεροι και πολύ ακριβότεροι, αλλά υπάρχουν), νομίζω προς τα εκεί θα πήγαινα ΑΝ ξεκίναγα τώρα, δηλαδή σκέτο ντακ με τέτοιους κι ας τον ρους να λέει. Τώρα που έχω 20 τσιτσιμπλίκια δε ξέρω...θα δώ τί θα κάνω στο τέλος, θα τους έχω σοβαρά υπόψη μου πάντως...θα μείνουν το ΣΚ σίγουρα να αποφασίσω.
ΥΓ. Το λεγκατό το έχω χωρίς σάλας, αν είχα πιθανόν να προτιμούσα το λεγκατο από το σκέτο ντακ-μετ/τες, δε ξέρω...