Buffalo III : Κατασκευή

Δηλαδή για να καταλάβω, το βουβάλι μπορεί να παίξει out of the box χωρίς αναλογικό στάδιο;

Αν είναι έτσι, ο δρόμος του Μήτσου είναι ο πιο λογικός.

Βουβαλάκι, Placid HD, ακούμε και μετά ανάλογα το τι θέλουμε από τον ήχο, πάμε για αναλογικό στάδιο...

ναι μπορει να παιξη και ετσι με καποιος πυκνωτες στην εξοδο για να κοβουν το dc αλλα ειναι πολυ κατωτερο.

Απάντηση: Re: Buffalo III : Κατασκευή

Εγώ δεν έχω πρόβλημα.

Και κολαούζα διαθέτουμε κύριος! Ολόκληρο συνεργείο αυτοκινήτων από κάτω μου ακριβώς, τι νομίζεις; Μπρίκια κολλάμε; ;)

Ρε φίλε εσύ ειδικά με ολάκερο συνεργείο, πρέπει να φτιάξεις κουτάκι Ferrari Red μερικλαντάν.

Δηλαδή για να καταλάβω, το βουβάλι μπορεί να παίξει out of the box χωρίς αναλογικό στάδιο;

Αν είναι έτσι, ο δρόμος του Μήτσου είναι ο πιο λογικός.

Βουβαλάκι, Placid HD, ακούμε και μετά ανάλογα το τι θέλουμε από τον ήχο, πάμε για αναλογικό στάδιο...

o Τσάκωνας έτσι τόχει (αρχικά με mundorf και τώρα με ρωσίδες) και δεν το αλλάζει λέει

Last edited:
Χωρίς χερούλια κάτι θα έλεγε.

Δε μου λέτε, κανένα άλλο site με κουτάκια και τέτοια στα αγγλικά παίζει; Γιατί εδώ, ζόρικα τα πράματα...

Δε μου λέτε, κανένα άλλο site με κουτάκια και τέτοια στα αγγλικά παίζει; Γιατί εδώ, ζόρικα τα πράματα...

Στεργιο ,αν θελεις την γνωμη μου ασε το κουτι τελευταιο,δεν ξερεις σε τι μεγεθος θα φθασεις στο τελος.Το βουβαλι μονο του δεν πιανει χωρο,αλλα τα υπολοιπα θελουν το χωρο τους.Εγω,οταν τελειωσει με το καλο,θα παω για 2 κουτια ,ενα θα μπουν οι μ/σ και στο αλλο τα υπολοιπα.
Ειχα τραβηξει φωτο απο το βουβαλι με τους Σαλλας,αλλα δυστυχως χαθηκαν οι φωτο .Αν τις βρω θα τις ανεβασω ,αν και τα πραγματα ειναι τελειως χυμα

αυτος ειναι πιο μακρια και δεν ξερω με τα μεταφορικα ποσο θα βγη.

και με τον ιταλο παντως εκανα δουλεια με babelfish.

http://www.diygene.com/store/index.php?route=product/category&path=48

Έκανα κάτι με Google translate τελικά και δούλεψε μια χαρά. Θα δω και τα άλλα, μήπως μου καλαρέσει κανένα.

Πέτρο, λέω να χτυπήσω ένα κουτάκι όπως αυτό που λέει ο μπακ και το πολύ πολύ να δώσουμε φύλλο πορείας στους μετασχηματιστές σε δεύτερο.

Έκανα κάτι με Google translate τελικά και δούλεψε μια χαρά. Θα δω και τα άλλα, μήπως μου καλαρέσει κανένα.

Πέτρο, λέω να χτυπήσω ένα κουτάκι όπως αυτό που λέει ο μπακ και το πολύ πολύ να δώσουμε φύλλο πορείας στους μετασχηματιστές σε δεύτερο.

Στεργιο,τροφοδοσια βουβαλιου+legato [αν παρεις] πρεπει να ειναι πολυ κοντα σε βουβαλι και legato,οι πυκνωτες εξοδου φυσικα και πρεπει να ειναι πολυ κοντα στα rca-xlr εξοδου.Αν μπεις στον <αχλαδακια> εχει καποιες πολυ ομορφες κατασκευες βουβαλιων,ειτε σε μονό κουτι-ειτε σε διπλό .
Ας το κουτι ,προς το παρον και κοιταξε την τελικη μορφη που θα <δημιουργησεις>. Ο Σαββας εχει τελειωσει τους αλλους 2 Σαλλας,και τους τεσταρει μεχρι να τους συνδεσει ,οποτε λογικα σε λιγες μερες θα υπαρχει βουβαλι +legato ε τρφοδοσια Σαλλας αποκλειστικα και μαλιστα διπλη τροφοδοσια legato ,με ρωσσιδες στην εξοδο

σε αυτο το κουτι εχω βαλη 3 μ/τ και 3 salas που η συγκεκριμενες πλακετες ειναι τεραστιες και βουβαλι+λεγκατο.

ωστοσο οπως λεει ο βασιλης οι μ/τ καλο ειναι να ειναι σε αλλο κουτι αλλα οχι και τα τροφοδοτικα.

θα βαλω φωτο αργοτερα που θα το ανοιξω.

Γιαυτο Βασιλη,λεω να τους βαλω αλλου και συγχρονως να υπαρχει ο σχετικος χωρος μηπως και βαλουμε Σαλλας στη θεση των trident