Να ρωτήσω κάτι ακόμα:
Το καθεαυτό βουβάλι, μια και έχει ενσωματωμένα τα trident, μήπως είναι καλύτερα να του δώσουμε άλλη τροφοδοσία εκτός από Placid ή Salas;
Αν κατάλαβα καλά, ακόμα και με το Placid, παρακάμπτουμε τα trident.
Ερώτηση : Για την τροφοδοσία της πλακέτας του dac, μπορούμε να αντικαταστήσουμε το placid HD με το placid HD bipolar?
Θεωρητικά θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις το μισό από το bipolar αλλά επειδή αυτό είναι σχεδιασμένο για μεγαλύτερες τάσεις (>12V) και μικρότερα ρεύματα (~350mA) θα χρειαστεί να ξεφύγεις λίγο από την πεπατημένη σίγουρα βάζοντας μεγαλύτερες ψύκτρες καθώς και προσαρμόζοντας κάποια από τα εξαρτήματα. Προσωπικά δεν θα ένιωθα άνετος να το δοκιμάσω μόνος μου, χωρίς τουλάχιστον να ρίξω μια ερώτηση στο forum της TP.
Κοίταξε, σαφώς και μπορείς να βάλεις και δεύτερο Placid HD, αλλά στη θέση σου δεν θα τρελαινόμουν με τα ρεύματα. Με μια κάπως πιο βαριά ψύκτρα (και τα κατάλληλα εξαρτήματα) λογικά το Placid HD θα είναι μια χαρά.
Ο HiEndίσκος μέσα μου βέβαια λέει δεύτερο τροφοδοτικό για όσες πλακέτες έχουν πάνω τους ρελέδες, π.χ. το sidecar, και τρίτο τροφοδοτικό για πλακέτες ελέγχου, όπως π.χ. ένα Arduino ή το femto (όταν βγει..). Αυτά τα τροφοδοτικά βέβαια δεν υπάρχει κανένας λόγος να είναι HiEndάδικα.
αυτα τωρα με τα ρελε κλπ βαλτε ενα lm 317 τι το θελετε το Placid για αυτα.
άσε ρε μπακ....
διαβάζω και έχω ένα πλατύ χαμόγελο.....:smash:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.