Buffalo III : Κατασκευή

VaSiLiS-T, είσαι η μοναδική περίπτωσης καμένου βουβαλιού που ξέρω :D είχα φάει και εγώ μεγάλη τρομάρα από την ιστορία σου.

Exp4nder, πάρε υλικά και θα σε επισκεφτώ, δεν έχω ακούσει το σύστημα σου. Μετά από τόσα και τόσα που κατασκεύασες εδώ θα κολλήσεις?

FragoulisNaval , είχα την εντύπωση ότι την εποχή των λύκων είχες κάνει τροφοδοτικά με σαν τα TP

Είναι ευκαιρία ΙΜΗΟ να συντονιστείτε και σε group buys για τα παρελκόμενα.

Και στην τελική κανονίζουμε ένα ΣΚ να μαζευτούμε να σηκώσουμε τα μανίκια και να ζητήσουμε και από πιο έμπειρα μέλη να βοηθήσουν.

Νομίζω ότι είναι ώρα να αλλάξω άκουσμα και μιας που άλλαξα ζώο (σταθερή αξία) είπα η αλλαγή να είναι ολικής.....Πάντως για το ΣΚ είμαι μέσα με τα μπούνια! Οσο για τα group buys, μέσα και σε αυτό. Αρκεί να κάνει την παραγγελία κάποιος άλλος γιατί εγώ αντί για μετασχηματιστές βλέπω να παραγγέλνω καμια σκάφη.....

Εγώ λέω να περιμένω τί θα κάνει ο ΔημΔημ :idea:

Εγώ ήρθα σε επαφή με τον Tea-Bag του diyaudio.com ρωτώντας για διαθεσιμότητα, αλλά μου είπε ότι με το νέο έτος για έτοιμες πλακέτες + minikits.

Οπότε αναλόγως τον χρόνο / κουράγιο μου είτε θα περιμένω είτε θα κάνω δικά μου τυπωμένα. Στη δεύτερη περίπτωση θα σας κρατήσω ενήμερους.. μπορεί να μην δέχομαι ακριβώς παραγγελίες αλλά θα βοηθήσω όσο μπορώ όποιους αποφασίσουν να συμπορευθούν μαζί μου. :smile:

Ευχαριστώ βρε Τάσο, θα σε έχω υπόψη μου !!
Νομίζω η ιδέα σου είναι πολύ καλή, όσοι ενδιαφερόμαστε για salas ας μαζευτούμε να τα συζητήσουμε να δούμε τί, πως και από πού...για να το κάνουμε μέσω groupbuy να μας έρθει και καλύτερα.
Καλό θα ήταν να έρθει και ο Μανώλης (lemon) που έχει εντρυφήσει στο θέμα! Μανώλη αν διαβάζεις...
Μπορούμε αν θέλετε να μαζευτούμε και σπίτι μου να ακούσετε και τα ORION μια στάλα...

Εγώ ήρθα σε επαφή με τον Tea-Bag του diyaudio.com ρωτώντας για διαθεσιμότητα, αλλά μου είπε ότι με το νέο έτος για έτοιμες πλακέτες + minikits.

Οπότε αναλόγως τον χρόνο / κουράγιο μου είτε θα περιμένω είτε θα κάνω δικά μου τυπωμένα. Στη δεύτερη περίπτωση θα σας κρατήσω ενήμερους.. μπορεί να μην δέχομαι ακριβώς παραγγελίες αλλά θα βοηθήσω όσο μπορώ όποιους αποφασίσουν να συμπορευθούν μαζί μου. :smile:

Είσαι ήδη στο +1 για βοήθεια σεμουά.....

Νομίζω η ιδέα σου είναι πολύ καλή, όσοι ενδιαφερόμαστε για salas ας μαζευτούμε να τα συζητήσουμε να δούμε τί, πως και από πού...για να το κάνουμε μέσω groupbuy να μας έρθει και καλύτερα.
Καλό θα ήταν να έρθει και ο Μανώλης (lemon) που έχει εντρυφήσει στο θέμα! Μανώλη αν διαβάζεις...
Μπορούμε αν θέλετε να μαζευτούμε και σπίτι μου να ακούσετε και τα ORION μια στάλα...

Δηλώνω συμμετοχή, παρών, στα όπλα, όπως θελετε πείτε το

Ο Μανώλης και οι δυο Στέλιοι Π*
Δουλεύουν για εσάς πριν από εσάς
Εδώ μέχρι και μετάφραση έκαναν τα παιδιά :ernaehrung004:

Βρέ σεις,
Για εργαστήρι είπαμε :D
Δε θα έχετε κανένα υλικό στα χέρα σας την Παρασκευή….
Δε ξέρω και καμία ταβέρνα που να σερβίρει βουβάλι ψητό :D

Λοιπόν, εργασιά για το σπίτι:
Διαβάζουμε όλοι τα σχετικά κείμενα για τα salas, πχ. το μετεφρασμένο του Μανώλη και σημειώνουμε τις απορίες μας.
Μετά, μαζευόμαστε και συζητάμε τις απορίες μας, πολλές θα λυθούν έτσι, αυτές που θα μείνουν, τις λύνουμε με τη βοήθεια του Μανώλη, Στέλιου, Πέτρου, Salas (αφού είναι και μέλος) κλπ. Ταυτόχρονα βλέπουμε τί υλικά χρειάζονται, κανονίζουμε ποσότητες και από που θα τα πάρουμε και τέλος βάζουμε σε έναν λογαριασμό τα χρήματα για τη παραγγελία και ορίζεται υπευθυνος της παραγγελίας.
Πώς σας φαίνεται σαν plan?

Kαλά, έριξα μια γρήγορη ματιά στο μετεφρασμένο κείμενο, εντάξει κάποια βασικά οκ, αλλά γενικά θέλει προσοχή, καλύτερα να μας βοηθήσουν τα 1-2 μέλη που τα έχουν ήδη φτιάξει, ούτως η άλλως ο Πέτρος και ο Γιώργος βουβάλια τροφοδοτούν, οπότε οι απαιτήσεις υλικών είναι οι ίδιες, άρα θα έχουν μια λίστα υλικών να μας δώσουν να παραγγείλουμε να ξεκινήσουμε σιγά σιγά...

Παίδες, εγώ μια και είμαι μακριά, θα περιμένω οδηγίες από εσάς.

Επίσης, θα συμβουλευτώ και τους εδώ... ζευγάδες :jester: και βλέπουμε.

ξέρεις που θα μας βρεις....
πάντως θα πρέπει να κοιμάσαι νωρίτερα τα βράδια αν δες να προκόψεις με τα ζώα...

η twisted pair ανακοινωσε και femto processing core, κατι παρομοιο με τηνmsb, που υποσχεται μεγαλη μειωση του jitter