Buffalo III : Κατασκευή

γενικά με το καινούργιο είναι λίγο κλάμα από τροφοδοσίες και σταθεροποιήσεις
κανονικά θες μια τροφοδοσία του ζώου και μια +/- για το λεγκάτο.
Αυτές τις δίνει στο diy ο τσάγιας πακέτο. 3 τροφοδοσίες
αλλά έχεις το shunt regulator του αχλάδα, (αυτό που κάθεται πάνω στον 9018) και τις δυό τριντεντ γύρω του.
Οι σοφοί λένε ότι αν αλλάξεις και αυτά ....κάτι γίνεται.
Βέβαια στην περίπτωση αυτή καλό θα ήταν να μην το παίρνατε στην έκδοση των 379.
Τότε μπαίνεις με τη μιά στα βαθειά.
Γνώμη μου, κρατήστε τα μανίσια και όταν σας φαγουρίσει ο πωπός σας...κάντε γούστα.

γενικά με το καινούργιο είναι λίγο κλάμα από τροφοδοσίες και σταθεροποιήσεις
κανονικά θες μια τροφοδοσία του ζώου και μια +/- για το λεγκάτο.
Αυτές τις δίνει στο diy ο τσάγιας πακέτο. 3 τροφοδοσίες
αλλά έχεις το shunt regulator του αχλάδα, (αυτό που κάθεται πάνω στον 9018) και τις δυό τριντεντ γύρω του.
Βέβαια στην περίπτωση αυτή καλό θα ήταν να μην το παίρνατε στην έκδοση των 379.
Τότε μπαίνεις με τη μιά στα βαθειά.
Γνώμη μου, κρατήστε τα μανίσια και όταν σας φαγουρίσει ο πωπός σας...κάντε γούστα.

Ο πωπός φαγουραίνει πριν ακόμα έρθει................ επίσης πρέπει να βρούμε και το κουτί. Μου άρεσε αυτό που είχε κάνει ο Ηλίας το διαφανές πλαστικό αλλά δεν βρήσκω το Link ρε γμτ......

Για την ώρα σκέφτομαι για salas σε εξωτερικό κουτί ( μιλάμε για πολύ end βουβάλι) και αργότερα ίσως να αντικαταστήσω και τα trident. Τελική απόφαση θα παρθεί στο meeting Υπο ΔημΔημ

Γραφτηκα κι εγω για τα Salas. Λεω να βαλω και μετασχηματιστες r-core.

Πιστευετε οτι τα Salas θα ειναι καλυτερα απο τα Placid HD για τροφοδοσια του βουβαλου με τριντεντ ?

ΥΣ: Mου περισσευουν 2 legato version 1 απο upgrade, τα χαριζω σε οποιον τα θελει για να παιξει.

Ο πωπός φαγουραίνει πριν ακόμα έρθει................ επίσης πρέπει να βρούμε και το κουτί. Μου άρεσε αυτό που είχε κάνει ο Ηλίας το διαφανές πλαστικό αλλά δεν βρήσκω το Link ρε γμτ......

Για την ώρα σκέφτομαι για salas σε εξωτερικό κουτί ( μιλάμε για πολύ end βουβάλι) και αργότερα ίσως να αντικαταστήσω και τα trident. Τελική απόφαση θα παρθεί στο meeting Υπο ΔημΔημ

Καλύτερα τα τροφοδτικά να είναι στο ίδιο κουτι, κοντά στο κύκλωμα. Βάλε μετασχηματιστές σε άλλο κουτί καλύτερα.

Ποσταρεις εδω
http://www.diyaudio.com/forums/group-buys/188974-gb-thread-salas-ssr1-1-bib-shunt-reg.html
και γραφεις ονομα και ποσοτητες εδω
https://docs.google.com/spreadsheet...E9VZjhiZGxHMlNYbHd4dFBYZ2hRVGc&hl=en_US#gid=0

και περιμενεις ................. το 2012

Τα λεγκατο πανε στον DIM_Z

Ούι Ούι μάνα μ'...............Τί είναι όλα τούτα στο excel παλικάρια? Δεν νόησα τίποτις.....χρειάζομαι εντατικά τάχυστα. ΔημΔημ πότε θα γενεί το meeting είπαμε????

Καλύτερα τα τροφοδτικά να είναι στο ίδιο κουτι, κοντά στο κύκλωμα. Βάλε μετασχηματιστές σε άλλο κουτί καλύτερα.

Thanks ! Στα υπ όψιν και αυτό!

Ούι Ούι μάνα μ'...............Τί είναι όλα τούτα στο excel παλικάρια? Δεν νόησα τίποτις.....χρειάζομαι εντατικά τάχυστα. ΔημΔημ πότε θα γενεί το meeting είπαμε????

Thanks ! Στα υπ όψιν και αυτό!

δες αυτά που παρήγγειλα εγώ

Λοιπόν, έτσι τα έχω καταλάβει εγώ για συνολικά 3 τροφοδοτικά, 2 positive και 1 negative:

1) Φτιάχνουμε λογαριασμό στο diyaudio.com αν δεν έχουμε
2) Στο παραπάνω Google Doc πηγαίνουμε στο τέλος και συμπληρώνουμε σε μια νέα γραμμή τα παρακάτω:

- στη στήλη Α το username μας
- στη στήλη D (SSLV1.1 Bib PS $19ea (2Pos + 1neg)) τον αριθμό 1
- στη στήλη Ε (BiB IRF positive supply minikit) τον αριθμό 2
- στη στήλη F (Bib IRF negative supply minikit) τον αριθμό 1
- στη στήλη Ι (Shipping $6USD for up to 2 boards) τον αριθμό 1

Μετά περιμένουμε κανα δυο μήνες..

Αυτά κατάλαβα εγώ σαν διαδικασία.

Λοιπόν, έτσι τα έχω καταλάβει εγώ για συνολικά 3 τροφοδοτικά, 2 positive και 1 negative:

1) Φτιάχνουμε λογαριασμό στο diyaudio.com αν δεν έχουμε
2) Στο παραπάνω Google Doc πηγαίνουμε στο τέλος και συμπληρώνουμε σε μια νέα γραμμή τα παρακάτω:

- στη στήλη Α το username μας
- στη στήλη D (SSLV1.1 Bib PS $19ea (2Pos + 1neg)) τον αριθμό 1
- στη στήλη Ε (BiB IRF positive supply minikit) τον αριθμό 2
- στη στήλη F (Bib IRF negative supply minikit) τον αριθμό 1
- στη στήλη Ι (Shipping $6USD for up to 2 boards) τον αριθμό 1

Μετά περιμένουμε κανα δυο μήνες..

Αυτά κατάλαβα εγώ σαν διαδικασία.

Λογαριασμό άνοιξα. Αλλά η παραγγελία θα γίνει ο καθένας χωριστά ή θα πάμε σαν group?

δες αυτά που παρήγγειλα εγώ

Εσύ chief βλέπω να θέλεις 2 πλακέτες (άρα 4 positive και 2 negative), αλλά εξαρτήματα για 3 positive και 1 negative. Τι σκοπεύεις να τροφοδοτήσεις;
Επίσης δεν σε βλέπω να έχεις βάλει μεταφορικά. Θα τα παραλάβεις από το σπίτι του Tea-Bag? :D

Θα την κάνει ο τσάγιας.
Κάποια στιγμή θα μας πει να στάξουμε το μαλλί

Εσύ chief βλέπω να θέλεις 2 πλακέτες (άρα 4 positive και 2 negative), αλλά εξαρτήματα για 3 positive και 1 negative. Τι σκοπεύεις να τροφοδοτήσεις;
Επίσης δεν σε βλέπω να έχεις βάλει μεταφορικά. Θα τα παραλάβεις από το σπίτι του Tea-Bag? :D

παίρνω και για τον Τσάκωνα μόνο για βουβάλι.
για μεταφορικά όντως ...
εστειλα στον τσαγια πμ και μου είπε θα γεμίσει αυτός το εξελ.
Θα τον ξαναενοχλήσω...

Λογαριασμό άνοιξα. Αλλά η παραγγελία θα γίνει ο καθένας χωριστά ή θα πάμε σαν group?

Αν παραγγείλουμε σαν group θα γλυτώσουμε κάτι ψιλά. Όπως θέλετε..

(εγώ ακόμα δεν έχω αποφασίσει αν θα πάρω τις έτοιμες πλακέτες & εξαρτήματα ή αν θα βιαστώ και θα τα φτιάξω μόνος μου..)

Επίσης, αν κατάλαβα καλά, στα minikits δεν περιλαμβάνονται όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα αλλά μόνο τα δυσεύρετα. Τα υπόλοιπα πρέπει να βρεθούν από την αγορά / ebay / whatever.

Αν παραγγείλουμε σαν group θα γλυτώσουμε κάτι ψιλά. Όπως θέλετε..

(εγώ ακόμα δεν έχω αποφασίσει αν θα πάρω τις έτοιμες πλακέτες & εξαρτήματα ή αν θα βιαστώ και θα τα φτιάξω μόνος μου..)

Επίσης, αν κατάλαβα καλά, στα minikits δεν περιλαμβάνονται όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα αλλά μόνο τα δυσεύρετα. Τα υπόλοιπα πρέπει να βρεθούν από την αγορά / ebay / whatever.

παίδες κρατήστε τα άλογά σας για ιδιοπλακέτες.
Ο Σάββας που έστησε του Πέτρου έφτυσε αίμα για μόνο ένα ραιλ...
Είναι τζαναμπέτικα.
Αυτά που δεν περιλαμβάνονται είναι τα πιό εύκολα να βρεθούν, σύμφωνα με τους ειδικούς του diy

γ

θα το μαθουμε συντομα.

τα εχω σχεδον τελειωση να αντικαταστησω και τα Trident.

Γραφτηκα κι εγω για τα Salas. Λεω να βαλω και μετασχηματιστες r-core.

Πιστευετε οτι τα Salas θα ειναι καλυτερα απο τα Placid HD για τροφοδοσια του βουβαλου με τριντεντ ?

ΥΣ: Mου περισσευουν 2 legato version 1 απο upgrade, τα χαριζω σε οποιον τα θελει για να παιξει.

Τεο, εσύ τι θα φτιάξεις?
αρνητικά δεν βλέπω...