Buffalo III : Κατασκευή

πόσα αμπέρ είναι οι 18άρηδες?
με 15άρηδες να δίνω 12 δεν θα λαλήσει?

αμα δινης 12 ναι αλλα το καλυτερο ειναι τα 14.7.

οι δικοι μου ειναι 60αρηδες οχι οτι χρειαζεται αλλα τους ειχα πετυχη στο ebay και τους πηρα.

οι 15αρηδες ποσα VA ειναι;

ενα θα βαλης η δυο;

στο λεγκάτο έχω έναν 50va 15άρη.
έναν μόνο.

νομίζω είχα διαβάσει στον αχλάδα ότι δεν είχε νόημα να πάς πολύ πάνω από 12.

στο λεγκάτο έχω έναν 50va 15άρη.
έναν μόνο.

νομίζω είχα διαβάσει στον αχλάδα ότι δεν είχε νόημα να πάς πολύ πάνω από 12.

καλυμενος εισαι.

η διαφορα ειναι τοσο μικρη που δεν αξιζη να αλλαξεις μ/τ για αυτο.

Last edited:
ε ναι παίζουν όλα καλήτερα ,,, στις αυτάρες μας .... μάλλον ... εγώ είμαι υπέρμαχος του αμπεράζ ..

θεωρητικά ,,, είμαστε για φάπες ,, φτάνουν και περισέυουν 4 αμπέρ ,,, ακόμα και για μικρους ενισχυτές

θα ξεκινήσω με τον έναν 50άρη στα 15
...
και μετά θα βάλω 3 150άρηδες στα 18....

(σαν τους νιουμπηδες βουβαλοκάτοχους....):Banane0:
(τί, μόνο αυτοί θα το τουρμπίζουν...):smash:

Re: Απάντηση: Buffalo III : Κατασκευή

ε ναι παίζουν όλα καλήτερα ,,, στις αυτάρες μας .... μάλλον ... εγώ είμαι υπέρμαχος του αμπεράζ ..

θεωρητικά ,,, είμαστε για φάπες ,, φτάνουν και περισέυουν 4 αμπέρ ,,, ακόμα και για μικρους ενισχυτές

με τη διαφορα οτι ειναι δυο τυλιγματα απο 2 αμπερ το ενα γιατι η καταναλωση του λεγκατο ειναι ανα ρειλ.

οχι οτι δεν θεμε τις φαπες μας δηλ. αφου και εγω ακουω διαφορα αλλα τεσπα.

βάλτε IE κλασικούς ,,, παίζουν μπετερ .... αλλά 150 va ... θές μια βαλίτσα απο δίπλά να τους χώσεις

αλλά θα την πω την παπαριά μου μια φορά ακόμα ....

το sambre ... δεν παίρνει χαμπάρι πολυ ..

το 70-80 τα εκατό το έχει με την μία ,,, για το 100 τα εκατό ,,, πρέπει να κάνεις ακρότητες ..

ο αχλαδας επειδη του εχουν μεινη 15va απο παλια και επειδη ξερη οτι 7va ανα ρειλ δε φτανουν καπου ειδα να προτεινη ενα 15αρη ανα τυλιγμα για το Placid bipolar.

βάλτε IE κλασικούς ,,, παίζουν μπετερ .... αλλά 150 va ... θές μια βαλίτσα απο δίπλά να τους χώσεις

αλλά θα την πω την παπαριά μου μια φορά ακόμα ....

το sambre ... δεν παίρνει χαμπάρι πολυ ..

το 70-80 τα εκατό το έχει με την μία ,,, για το 100 τα εκατό ,,, πρέπει να κάνεις ακρότητες ..

συμφωνουμε αλλα διαφωνουμε στα ποσοστα.

το 20-30 τα εκατο για μενα ειναι παρα πολυ για εσενα ειναι λιγο;

αυτο για τους ΕΙ το λεει και ο salas και rcore ακομα καλυτερα αλλα ειναι δυσευρετοι

Last edited:
θα ξεκινήσω με τον έναν 50άρη στα 15
...
και μετά θα βάλω 3 150άρηδες στα 18....

(σαν τους νιουμπηδες βουβαλοκάτοχους....):Banane0:
(τί, μόνο αυτοί θα το τουρμπίζουν...):smash:

να του βαλεις και χερουλια για να το σηκωνεις.:music-smiley-005:

λοιπόν φτιαχτε και αυτά να τελειώνει το πράγμα με τον αχλάδα ,, και ασχοληθείτε με κάνα άλλο ,, βαρεθήκαμε να ακούμε απο μιά σαυρα σε κάθε σπίτι .. κατοικιδιο έχει γίνει πλέον ..

απο μοντέρνα ,,

το wolfson 8741 ,,
εάν βγεί στην πιάτσα .. ΕΧΕΙ θεματάκι ( και τα wolfson ακούνε τα μάλα απο τροφοδοσίες .. )

λοιπόν φτιαχτε και αυτά να τελειώνει το πράγμα με τον αχλάδα ,, και ασχοληθείτε με κάνα άλλο ,, βαρεθήκαμε να ακούμε απο μιά σαυρα σε κάθε σπίτι .. κατοικιδιο έχει γίνει πλέον ..

απο μοντέρνα ,,

το wolfson 8741 ,,
εάν βγεί στην πιάτσα .. ΕΧΕΙ θεματάκι ( και τα wolfson ακούνε τα μάλα απο τροφοδοσίες .. )

NA σου φέρω το wolfson dac μου να παίξεις μόλις τελειώσω με το βουβάλι. Του έχω αντικαταστήσει τα 8740 που είχε με τα 8741....

ο αχλαδας επειδη του εχουν μεινη 15va απο παλια και επειδη ξερη οτι 7va ανα ρειλ δε φτανουν καπου ειδα να προτεινη ενα 15αρη ανα τυλιγμα για το Placid bipolar.

εγώ στο λεγκάτο είχα δυό rcore των 18va..(?) τους είχα πάρει από τον ΚώσταΦ
νομίζω με τον 50άρη σαν να είναι καλύτερα.
μη με βάζεις πάλι να αλλάζω

Απάντηση: Re: Απάντηση: Buffalo III : Κατασκευή

NA σου φέρω το wolfson dac μου να παίξεις μόλις τελειώσω με το βουβάλι. Του έχω αντικαταστήσει τα 8740 που είχε με τα 8741....

ενω έχει συμβατότητα ,, θέλει αλλη σχεδιάση να παίξει κατα πως πρέπει .. αλλά αμα ψήνεσαι ,, φέρτο να του κάνουμε μαγικά ,,

αλλα ας 'ερθει το βουβαλάκι πρώτα να στανιάρετε ,, και μετά ..

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Buffalo III : Κατασκευή

ενω έχει συμβατότητα ,, θέλει αλλη σχεδιάση να παίξει κατα πως πρέπει .. αλλά αμα ψήνεσαι ,, φέρτο να του κάνουμε μαγικά ,,

αλλα ας 'ερθει το βουβαλάκι πρώτα να στανιάρετε ,, και μετά ..

Θα στο φέρω μόλισ στηθεί ο βύσονάς μου.

εγώ στο λεγκάτο είχα δυό rcore των 18va..(?) τους είχα πάρει από τον ΚώσταΦ
νομίζω με τον 50άρη σαν να είναι καλύτερα.
μη με βάζεις πάλι να αλλάζω

ειναι καλυτερα λογω va αλλα αν ειχες 50va rcore?