Πριν από λίγο καιρό ήμουν "σίγουρος" για την αγορά της Sony 46Z5500. Διαβάζοντας και βλέποντας την Panasonic 47V10 όμως πάλι είμαι σε σκέψεις. Αν δεν είχα τον φόβο του burn in θα την επέλεγα με κλειστά τα μάτια! Βλέπω όμως από τους κατόχους του forum, ότι τελiκά φαινεται το φαινόμενο burn in, να μην είναι και κάτι το τρομερό και να προλαμβάνεται με την σωστή χρήση κατά περίπτωση. Θέλω λοιπόν να σας αναφέρω κάποια δεδομένα και κάποιες ερωτήσεις.
1. Η τηλεόραση θα παίζει κυρίως δορυφορικό σήμα (nova) και σίγουρα ταινίες hd, dvd, από σκληρό και δισκάκια. Αλλά η κύρια χρήση θα είναι σε δορυφορικό σήμα.
2. Πόση ώρα θα πρέπει να έχω ένα κανάλι με λογότυπο (π.χ. mega) για να έχω φόβο να πάθω burn in; Αν λάβουμε υπ' όψιν το χρόνο των διαφημίσεων;
3. Ο κύνδινος burn in έχει να κάνει και με τις ιντζες της tv;
4. Ποιες οι διαφορές της G10 με την V10, σε ποιότητα εικόνας - panel;
Αυτά για αρχή...
1. Η τηλεόραση θα παίζει κυρίως δορυφορικό σήμα (nova) και σίγουρα ταινίες hd, dvd, από σκληρό και δισκάκια. Αλλά η κύρια χρήση θα είναι σε δορυφορικό σήμα.
2. Πόση ώρα θα πρέπει να έχω ένα κανάλι με λογότυπο (π.χ. mega) για να έχω φόβο να πάθω burn in; Αν λάβουμε υπ' όψιν το χρόνο των διαφημίσεων;
3. Ο κύνδινος burn in έχει να κάνει και με τις ιντζες της tv;
4. Ποιες οι διαφορές της G10 με την V10, σε ποιότητα εικόνας - panel;
Αυτά για αρχή...