Άρον-άρον βγήκε η μηχανή αφού ήταν θέμα μηνός η κάλυψη τόσο σημαντικών ελλείψεων.
Προφανώς βιάστηκαν λόγω της ανακοίνωσης των Nikon Ζ6/Ζ7.
H μηχανή αργά ή γρήγορα θα ξεχαστεί.Οι φακοί της Canon όμως θα είναι εκεί, σε αυτό τον τομέα έκανε καλή αρχή και όπως λένε και οι reviewers ο αντάπτορας λειτουργεί καλά.
Καλα ο διπλος καρτοδεκτης ειναι αστειο να λεμε οτι ειναι επαγγελματικη προυποθεση.
Τσοα χρονια καρτα δεν μου εχει χτυπησει ποτε. Το να γραφεις ακριβως το ιδιο αρχειο σε δυο καρτες ειναι υπερβολη απο τις λιγες.
Ολα αυτα βεβαια υπο την προυποθεση οτι εχεις καποια μεγαλη καρτα (αν υποθεσουμε οτι θες να κανεις βιντεο ληψη μεγαλης διαρκειας) και οι καρτες δεν ειναι τιποτα κινεζικες απο το μαναβικο της γειτονιας αλλα καλες καρτες σοβαρων κατασκευαστων.
Η πιθανότητα είναι 0%; Αν όχι, πόσο χαμηλή είναι;
Ας πούμε ότι είναι 1/1.000.000. Αν χάσεις αρχείο γάμου, πως το λες στο ζευγάρι;
Εγώ το θεωρώ ανεύθυνο, όταν υπάρχει επιλογή.
Και τα θανατηφόρα τροχαία, είναι σχετικά σπάνια (στην ζωή μας), αλλά φοράμε ζωνη και αγοράζουμε αυτοκίνητο με 10 αερόσακους.
Ένας από τους λόγους που θα ήθελα GH5 για βίντεο, είναι η δυνατότητα (αν δεν απατώμαι) να γράφει βίντεο ταυτόχρονα σε δύο κάρτες.
Καλα ναι.
Ας εχει τοτε και δυο επεξεργαστες μην τυχον και αστοχησει ο ενας, μοντουρα με δυο φακους μην περασει κανα πουλι μπροστα απο τον εναν κοκ.
Δηλαδη στην εποχη του φιλμ απαιτουσαμε καμερα με 2 φιλμ μεσα στα οποια αποτυπονωταν το ιδιο καρε ?
Ελατε τωρα αυτα ειναι υπερβολες της εποχης μας. Που σιγα σιγα μας αποτυπωνονται ως "απαραιτητα".
Ας εβγαζε η Canon σοβαρη καμερα και το μονο "μειονεκτημα" ναταν η μια καρτα και θα σας ελεγα εγω τι θα γινοταν τωρα....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.