Canon EOS R & RP full frame mirrorless

Re: Canon FF Mirrorless

Δεν μπορώ να καταλάβω αυτή την πολιτική της Canon. Βγάζει super pro L φακούς πανάκριβους, με μεγάλο βάρος για ακάθρεφτες ,για να τους 'κοτσάρεις' σε παλιό αισθητήρα 5D και 6D με κουτσουρεμένα χαρακτηριστικά και φθηνά σώματα.Επίσης ,απ'ό,τι βλέπω οι νέοι RF φακοί πάλι pro θα είναι ,χωρίς να μπορώ να διακρίνω κανέναν φθηνό ,όπως έχει αρκετούς στις Dslrs ,εκτός από ίσως έναν 24-240 .Καμία ισορροπία σε σώμα/φακό ως τώρα και αν δεν κάνει την έκπληξη ,προβλέπω μία από τις επόμενες να φοράει τον 5DSR αισθητήρα.

ποσο θα πουλουσε δηλ. η Canon μια μηχανη με τις δυνατοτητες της a7 iii , αν απλα εγραφε Canon ? :p

YG...καλα, κουβεντα να γινεται... εχουμε πολυ πιο σοβαρα θεματα να λυσουμε , ειδικα στην ελλαδα του 2019!

Ενα πεντακοσιαριακι για πλακα.

Ομως θα ηταν παντου σφραγισμενη οχι μονο απο πανω.....

Θα ειχε σοβαρα χρωματα οχι αυτα της Sony.....

Θαταν σιγουρα πολυ καλυτερη καμερα αν ηθελε να βγαλει τετοια καμερα. Δεν θελει ομως το εχουμε αποδεχτει αυτο.

αρα εμεις που εχουμε Fujifilm και θελουμε να δοκιμάσουμε και ff τι κανουμε ?? η Fuji δεν το βλεπω να βγαζει

εσυ να πας να παρεις fuji gfx 50r ...τα ιδια χρηματα θα δωσεις :smash:

Ένα μεγάλο μπράβο κι από μένα.

1500 ευρώ η τιμή προπαραγγελίας αλλά τα αξίζει! :flipout:

Καλά άντε, μας έκαναν τη χάρη να δώσουν «δώρο» τον αντάπτορα στην τιμή.

Απάντηση: Canon FF Mirrorless

Μεγάλο μειονέκτημα για εμένα και όσους κάνουν χρήση σκόπευτρου δεν είναι τόσο ότι είναι αργή αλλά το μικρό EVF (0.7X) , υπάρχουν μηχανές του 500αρικου με μεγαλύτερο. Ελπίζω τουλάχιστον να είναι γρήγορο και με καλά χρώματα ως OLED.

Γιατι μικρο;
0,7x μεγεθυνση εχουν και οι ff slr. Η 5D2 που εχω, ειναι στο 0,71. 0,7 ειχε και η επαγγελματικη 1Ds2

μα δεν αναφερομαι μονο στο βιντεο...ακομα και στη φωτο ειναι τραγικα αργη!

Δειτε τα πρωτα reveiews,ειναι πιο αργη και απο την ηδη πολυ αργη eos R.
Υποτιθεται οτι την προτεινουν για family camera....ξερουν τι τραβανε οι μαμαδες-μπαμπαδες ?

Αυτη εδω, πιο αργη πεθαινεις....

Με 5 καρε το δευτερολεπτο; Πολυ ζορικες εγιναν φαινεται οι μαμαδες φωτογραφοι. Να θελουν γρηγορες ριπες, να προλαβουν μην τους καει και το φαΐ.

Καλό το citius altius fortius, αλλά μάλλον δουλευόμαστε.... Και 3,9 να εχει οπως το τρεχον σωμα μου (5D2) προσωπικώς μου αρκει.... Και ας με προσπερνούν οι ...μαμάδες... Δεν θα έχω φαίνεται παιδια να ξέρω.

Δεν διαβάζεις τα ψιλά γράμματα... 5 είναι σε saf...., σε caf που εκεί δουλεύει όλος ο κόσμος με κινουμενο θέμα, πέφτει στα 2.5!

Wow....!!!

Δουλευόμαστε? Το 2019?
Και κατηγορούμε την Sony με τη πρώτη της A7 πριν 6 χρόνια;

Πολύ κοντή μνήμη έχετε μερικοί...

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Αυτά που λέτε εδώ κάποιοι, καλό είναι να τα θυμάστε την επόμενη φορά που θα μπείτε σε άλλο νήμα με άλλες μηχανές και θα κάνετε τον έξυπνο.

Κουράστηκαμε Ν ακούμε δικαιολογίες.... Βαρεθήκαμε τις μαλα¥¥ιες!

Ενώ το "νεκρή φύση" είναι; Απόσταγμα σοφίας;

Έχω την αίσθηση ότι ο μεσος φωτογράφος έχει ταπεινότατες απαιτήσεις σε ριπή. Άλλες είναι οι προτεραιότητές του. 5 ριπη με προεστίαση ηταν οι επιδοσεις των επαγγελματικων 1 Ds πριν καποια χρονθα, για να ξερουμε τι λεμε.
Φυσικα οι μηχανες εξελιχθηκαν και *υπερκαλυπτουν* τις αναγκες των πολλων. Ετερον εκατερον.

Απάντηση: Re: Canon FF Mirrorless

Αυτά που λέτε εδώ κάποιοι, καλό είναι να τα θυμάστε την επόμενη φορά που θα μπείτε σε άλλο νήμα με άλλες μηχανές και θα κάνετε τον έξυπνο.

Κουράστηκαμε Ν ακούμε δικαιολογίες.... Βαρεθήκαμε τις μαλαΒ Β ιες!

Φιλτατε Γιαννη, δικαιουσαι και εσυ να εχεις μια δυσκολη και κουραστικη μερα..
Αυριο παλι..
Καλο βραδυ :sleep:

Ενώ το "νεκρή φύση" είναι; Απόσταγμα σοφίας;

Έχω την αίσθηση ότι ο μεσος φωτογράφος έχει ταπεινότατες απαιτήσεις σε ριπή. Άλλες είναι οι προτεραιότητές του. 5 ριπη με προεστίαση ηταν οι επιδοσεις των επαγγελματικων 1 Ds πριν καποια χρονθα, για να ξερουμε τι λεμε.
Φυσικα οι μηχανες εξελιχθηκαν και *υπερκαλυπτουν* τις αναγκες των πολλων. Ετερον εκατερον.

ε , τοτε προς τι ο σχολιασμος στα υπολοιπα νηματα τοσα χρονια τωρα γι αυτα τα θεματα ?

Καποιοι μας επρηξαν με ολα αυτα...τωρα γιατι τα παιρνουν πισω ?

Γιατι 2 μετρα και 2 σταθμα ?

Δεν εχω προβλημα και 1 fps να εχει.... αλλα να θυμομαστε λοιπον τι λεμε και την επομενη φορα που θα κρινουμε μια αλλη μηχανη, να εχουμε την ιδια αντιμετωπιση!