Canon mirrorless EOS Μ....

Re: Απάντηση: Canon mirrorless EOS Μ....

Θα το γυρίσουν και αυτοί (dpreview) στα κινητά εκεί είναι το ψωμί.

Ε πες το ψέματα, όλο και περισσότερα άρθρα βάζουν για κινητά και να σου πω την αλήθεια έχω αρχίσει και ξενερώνω με όλο αυτό το θέμα με τα κινητά, το ίδιο κοντεύει να γίνει και εδώ, τα 2 πιο ενεργά threads είναι αυτά με κινητά....γκρρρρρρ:furious3:

δεν ειναι μονο οι επεξεργαστες...ειναι κυριως το software.

ειναι επισης οι οθονες, πρεπει ν ανεβουν σε αποδοση, μεγεθος, ευχρηστια.

Πρεπει να εχουν καλυτερη κι ευκολοτερη διασυνδεση με το internet, ειτε αυτονομα ειτε μεσω κινητου..οι παρουσες εφαρμογες ειναι για κλαματα.

Πρεπει ν αποκτησουν επισης δυνατοτητες επεξεργασιας RAW , κατι σαν κι αυτο που προσπαθησε η zeiss (αληθεια τι εγινε μ αυτη την μηχανη ?)

Μα τα τελευταία χρόνια τα ίδια και τα ίδια βλέπουμε στις φωτογραφικές.
Πως να ενθουσιαστεί ο κόσμος.
Εδώ μια touch οθόνη βάζουν και κάνει τα βασικά και μόνο και σπάει για πλάκα.
Αν δε δώσουν κάτι επαναστατικό στο μέλλον βλέπω μεγάλη πτώση όχι μόνο τους ενδιαφέροντος.

Re: Canon EOS R & RP full frame mirrorless

σκεφτομαι για την canon eos m100 στα 250 ευρω.
δεν εχω ιδιαιτερες απατησεις,απλα να εχω λιγο πιο αξιοπρεπεις φωτο ,
απ`οτι με το s8+,το οποιο ναι μεν αλλα σε καποιες περιπτωσεις θελω το κατι παραπανω...
για πειτε..αξιζει?

απ`οτι με το s8+,το οποιο ναι μεν αλλα σε καποιες περιπτωσεις θελω το κατι παραπανω...
για πειτε..αξιζει?

σαφως θα εχεις καλυτερες φωτο, ειδικα αν πας και σε καποιον φωτεινο σταθερο, οπως τον πολυ καλο και οικονομικο 22mm f2 STM , τρομερος φακος, πολυ μικρος κι ελαφρυς και φτηνος.

σαφως θα εχεις καλυτερες φωτο, ειδικα αν πας και σε καποιον φωτεινο σταθερο, οπως τον πολυ καλο και οικονομικο 22mm f2 STM , τρομερος φακος, πολυ μικρος κι ελαφρυς και φτηνος.

αρα Γιαννη ειμαι καλλυμενος(ειδικα σε αυτα τα λεφτα)

Re: Προτάσεις αγοράς νέας ή αναβάθμισης παλιάς φωτογραφικής μηχανής-Διαβάστε το 1ο Po

ναι, δε νομιζω να βρεις καλυτερη εικονα σε αυτα τα χρηματα (μεγαλος αισθητηρας, καλη εστιαση , touch screen κλπ)

OΜΩΣ, μην αγνοεις αυτο που ανεφερα...αν θελεις να δεις τι πραγματικα αξιζει αυτη η (και καθε αλλη παρομοια ) μηχανη , θελεις κι εναν καλο σταθερο (ή καλο ζοομ που δεν εχει ακομα το συστημα στα γνωστα εστιακα μηκη)
Με τον κιτ φακο, το αποτελεσμα θα ειναι μετριο, οχι κακο, αλλα οχι ανταξιο της μηχανης.

ΥΓ... αυτο ισχυει για ολες τις μηχανες βεβαια.

Re: Προτάσεις αγοράς νέας ή αναβάθμισης παλιάς φωτογραφικής μηχανής-Διαβάστε το 1ο Po

ναι, δε νομιζω να βρεις καλυτερη εικονα σε αυτα τα χρηματα (μεγαλος αισθητηρας, καλη εστιαση , touch screen κλπ)

OΜΩΣ, μην αγνοεις αυτο που ανεφερα...αν θελεις να δεις τι πραγματικα αξιζει αυτη η (και καθε αλλη παρομοια ) μηχανη , θελεις κι εναν καλο σταθερο (ή καλο ζοομ που δεν εχει ακομα το συστημα στα γνωστα εστιακα μηκη)
Με τον κιτ φακο, το αποτελεσμα θα ειναι μετριο, οχι κακο, αλλα οχι ανταξιο της μηχανης.

ΥΓ... αυτο ισχυει για ολες τις μηχανες βεβαια.

κατσε να ξεκινησω με τον μαμα,και σιγουρα στο μελλον θα ερθει και ο σταθερος 22αρης.
ευχαριστω πολυ Γιαννη.

επισης...
για βιντεο και φωτο(σε καποιες περιπτωσεις raw)μας φτανει μια 128αρα ή θελω παραπανω?

Καλά είσαι.... μπαταρία θα χρειαστείς σίγουρα ακόμα μια.

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Απάντηση: Προτάσεις αγοράς νέας ή αναβάθμισης παλιάς φωτογραφικής μηχανής-Διαβάστε το

Πάρε μια jupio, αξιόπιστες με τρία χρόνια εγγύηση.

Απάντηση: Προτάσεις αγοράς νέας ή αναβάθμισης παλιάς φωτογραφικής μηχανής-Διαβάστε το

Ναι αυτή είναι, έχουμε πολλοί εδώ μέσα διάφορους τύπους και είμαστε ευχαριστημένοι...

Re: Απάντηση: Προτάσεις αγοράς νέας ή αναβάθμισης παλιάς φωτογραφικής μηχανής-Διαβάστ

Ναι αυτή είναι, έχουμε πολλοί εδώ μέσα διάφορους τύπους και είμαστε ευχαριστημένοι...

οκ παιδια.την χτυπαω για καβα.
ευχαριστω

για πειτε..αξιζει?

παρελαβα προχθες.
πολυ καλη μηχανουλα,με επιδοσεις dslr σε μινι μεγεθος.
και αυτο το λεω,σε συγκριση με μια Nikon d3000 που ειχα πριν,η οποια πουληθηκε σχεδον καινουργια,για αυτον ακριβως τον λογο.το μεγεθος...!
πεντακαθαρες φωτο,με ωραια χρωματα και λεπτομερειες σε φως ημερας αλλα και με λιγη προσπαθεια και πολυ καλες νυχτερινες.
φανταζομαι με τον σταθερο 22αρι που προταθηκε,η νυχτερινες θα δωσουν αλλη ποιοτητα.αυτο ομως λιγο αργοτερα.
γενικα ειναι μια πολυ καλη περιπτωση,με πολλες ρυθμισεις,mode,συνδεσιμοτητα και μια πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης,
εαν μεχρι στιγμης θα πρεπει να αναφερω κατι που δεν μου αρεσει ή μου λειπει,ειναι το λιγο ζορι στο κρατημα μεχρι να την συνηθισω και η μικρη γκαμα επιλογης φακων.
κατα τ`αλλα,στα 250 ευρω,νομιζω οτι μιλαμε για το απολυτο vmf.

Στην αρχή φαίνεται λίγο κάπως στο κράτημα, θεωρώ όμως ότι εύκολα συνηθίζεται. Ένα wrist strap ή λεπτό ιμάντα θα τον έβαζα πάντως.