CARY SLP 98 L

Re: Απάντηση: CARY SLP 98 L

το
φοβερός λαμπάτος προενισχυτής που το κατάλαβες?????
απο την ταχύτητα????την διαφάνεια????τον έλεγχο?????την εικόνα???βάθος-πλάτος-υψος???
η απο ένα γλυκό αποτέλεσμα λίγο θολό και παχύ που μάλλον σου ερέσει???[/QUOTE]

Αφού του αρέσει βρε παιδί, άστον τον άνθρωπο μπας και καταλήξει επιτέλους κάπου, από πέρισι ρωτάει...

Απάντηση: Re: Απάντηση: CARY SLP 98 L

το
φοβερός λαμπάτος προενισχυτής που το κατάλαβες?????
απο την ταχύτητα????την διαφάνεια????τον έλεγχο?????την εικόνα???βάθος-πλάτος-υψος???
η απο ένα γλυκό αποτέλεσμα λίγο θολό και παχύ που μάλλον σου ερέσει???

Αφού του αρέσει βρε παιδί, άστον τον άνθρωπο μπας και καταλήξει επιτέλους κάπου, από πέρισι ρωτάει...[/QUOTE]

Πρώτον ελπιζω να μην καταλήξει αυτή τη φορά, δεύτερον χάνει πολλά χρήματα και τρίτον sooner or later θα το μετανοιώσει.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: CARY SLP 98 L

Πρώτον ελπιζω να μην καταλήξει αυτή τη φορά, δεύτερον χάνει πολλά χρήματα και τρίτον sooner or later θα το μετανοιώσει.

τωωρα μας τα κανες ροιδο... καλο πασχα...

Last edited:
o cary επηρεαζεται φοβερα απο τις λαμπες που θα χρησιμοποιησεις. μαζι με τα τελικα της ιδιας εταιριας αποτελουν καταπληκτικο συνδυασμο σε προσιτη τιμη. το μονο του προβλημα ειναι οτι ματσαρει δυσκολα με τελικους αλλων κατασκευαστων. τα αρχικα του slp σημαινουν συμγωνα με τον ντενις, σουιτ λιτλ πρεαμπλιφαιερ. οσοι εχουν περασει απο το σπιτι του Χατζη καταλαβαινουν. ο αλλοι παλι, δεν καταλαβαινουν.

Ευτυχώς που σταμάτησα το σπορ.

Ρε φίλε το προενισχυτάκι είναι μονόδρομος γι αυτό που το θέλεις. Τέλος.

Όσο για τη λάσπη , υπάρχει και γνωστή Ελληνική παροιμία αλλά θα την αποφύγω για την ώρα.

Απάντηση: Re: CARY SLP 98 L

ΟΚ, ειναι μόνοδρομος αντι να πλαισώσει τη προενισχυτάρα που έχει με ένα αντίστοιχο τελικό, πέρνει το μέλι το ίδιο και για μένα ένα πολύ μέτριο προ για να πλαισιώσει ένα χειρότερο τελικό από τους αντίσχτοιχους AR, χάνοντας παράλληλα πολλά λεφτά. Smart move. -bye-

Με τον Cad 805 είναι μονόδρομος, αυτό εννοώ. Αν θέλει με τον AR , κάποιο συνδιασμό να πάει σε AR τελικό ,εννοείται. :grandpa:

O Slp98 αν θέλεις να σε δαγκώσει, θα σε δαγκώσει. Το έγραψε σωστά ο wind.
Ακούει τρελά τις λάμπες του. Τον κάνεις να ακούγεται όπως γουστάρεις .

Με κάποια σετ λάμπες (που τις αλλάζαμε ανάλογα) είχαμε τρομοκρατήσει κόσμο και κοσμάκη.

Παλιές ιστορίες.

Α και Χιούστον, συμφωνώ μαζί σου για τα Audio Research. Αν έχει τα φράγκα, ΑR πρέπει να επιλέξει σύμφωνα με τα κομμάτια που ήδη έχει στην κατοχή του.

Με τον Cad 805 είναι μονόδρομος, αυτό εννοώ. Αν θέλει με τον AR , κάποιο συνδιασμό να πάει σε AR τελικό ,εννοείται. :grandpa:

O Slp98 αν θέλεις να σε δαγκώσει, θα σε δαγκώσει. Το έγραψε σωστά ο wind.
Ακούει τρελά τις λάμπες του. Τον κάνεις να ακούγεται όπως γουστάρεις .

Με κάποια σετ λάμπες (που τις αλλάζαμε ανάλογα) είχαμε τρομοκρατήσει κόσμο και κοσμάκη.

Παλιές ιστορίες.

Δεν διαφωνώ απλά θεωρώ ότι αν έπαιρνε ένα αντίστοισχο ΑR τελικό του 805 και κράταγε το προ θα είχε πολύ πιο σωστό ήχο, ειδικά με αυτά τα ηχεία.

Anyway, ότι του κάνει κέφι, δεν θα τα σκάσω εγώ.

edit: Συμφωνούμε τελικά. -bye-

Re: Απάντηση: Re: CARY SLP 98 L

ΟΚ, ειναι μόνοδρομος αντι να πλαισώσει τη προενισχυτάρα που έχει με ένα αντίστοιχο τελικό, πέρνει το μέλι το ίδιο και για μένα ένα πολύ μέτριο προ για να πλαισιώσει ένα χειρότερο τελικό από τους αντίσχτοιχους AR, χάνοντας παράλληλα πολλά λεφτά. Smart move. -bye-

Μιχάλη πρόσεξες τι ηχεία έχει o etav ? ΒΑΣΗΣ -bye-
Αν πάρει ΔΑΠΕΔΟΥ θα καταλάβει το έγκλημα που θα έχει κάνει επιλέγοντας cary -bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: CARY SLP 98 L

Μιχάλη πρόσεξες τι ηχεία έχει o etav ? ΒΑΣΗΣ -bye-
Αν πάρει ΔΑΠΕΔΟΥ θα καταλάβει το έγκλημα που θα έχει κάνει επιλέγοντας cary -bye-

Συχνοτική συμπεριφορά δεν έχουν τα βάσης δηλαδή? Για elaborate!

Φίλε μας antoni για εξηγησέ μας για να καταλάβουμε.

Οι λαμπατες υλοποιήσεις της cary στην οικονομική κατηγορία έχουν μια έμφαση στο μεσοχαμηλο που γοητεύει ηχεία βάσεως αλλά είναι απαράδεκτα με μεγάλα ηχεία δαπέδου

Οι λαμπατες υλοποιήσεις της cary στην οικονομική κατηγορία έχουν μια έμφαση στο μεσοχαμηλο που γοητεύει ηχεία βάσεως αλλά είναι απαράδεκτα με μεγάλα ηχεία δαπέδου

Eγώ δεν είμαι αυτής της λογικής. Καλύτερα να πάρει κάτι πιο "ορθό" και "πιστό" και βλέπει στο μέλλον. Anyway το κούρασα ας πει και κάποιος άλλος την άποψη του.

Έχω ηχεία καραδαπέδου (946 Εlectra) ,τον παλιό v12 , τον slp 98 με το phono και το 308 το λαμπάτο.
Δηλαδή φουλ της λάμπας.
Η αξιοπρέπεια του συστήματος είναι αδιανόητη. Και δεν ακούω μία φωνή και μία φλογέρα.

Γράψε μου ποια φθηνή σειρά έχεις ακούσει, το σεταπ, μήπως και...

Έχω ηχεία καραδαπέδου (946 Εlectra) ,τον παλιό v12 , τον slp 98 με το phono και το 308 το λαμπάτο.
Δηλαδή φουλ της λάμπας.
Η αξιοπρέπεια του συστήματος είναι αδιανόητη. Και δεν ακούω μία φωνή και μία φλογέρα.

Γράψε μου ποια φθηνή σειρά έχεις ακούσει, το σεταπ, μήπως και...

ΠΕΣ ΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ,

Ευτυχώς που σταμάτησα το σπορ.

Ρε φίλε το προενισχυτάκι είναι μονόδρομος γι αυτό που το θέλεις. Τέλος.

Όσο για τη λάσπη , υπάρχει και γνωστή Ελληνική παροιμία αλλά θα την αποφύγω για την ώρα.

Ελα φιλε πες την ,

μαλλον δεν εχετε ακουσει τα μεγαλα μοντανα κας να οδηγουνται απο εναν φτηνο v12.