CARY SLP 98 L

Οι λαμπατες υλοποιήσεις της cary στην οικονομική κατηγορία έχουν μια έμφαση στο μεσοχαμηλο που γοητεύει ηχεία βάσεως αλλά είναι απαράδεκτα με μεγάλα ηχεία δαπέδου

Για ακουσε τα μεγαλα ηχεια πατωματος της Montana με αυτο το σετ ενισχυτων να παθεις πλακα ,

Απάντηση: Re: Απάντηση: CARY SLP 98 L

Ειπες Mε ζεστό τελικό και ηχεία, θα είναι λάσπη,
Ζητα αμεσως Δημοσιος συγνωμη ,

Ζητώ Δημόσια Συγγνώμη και Άφεση Αμαρτιών επειδή είπα ότι ότι το ηχείο σου είναι ζεστό...:flipout:

Που έχουμε μπλέξει ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε, εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: CARY SLP 98 L

Ζητώ Δημόσια Συγγνώμη και Άφεση Αμαρτιών επειδή είπα ότι ότι το ηχείο σου είναι ζεστό...:flipout:

Που έχουμε μπλέξει ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε, εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΧΙΟΥΣΤΟΝ
ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟΝ CARY SLP98 L ΘΑ ΣΕ ΚΑΛΕΣΩ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ .
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ
ΗΛΙΑΣ

CARY CAD 805AE με Spendor SP100
Ο συνδιασμος αυτων των δυο ειναι δραματικος ,ο ηχος ειναι αχρωμος ,αοσμος ,αγευστος . Εχετε καμμια ιδεα τι μπορω να κανω ,τι πρεπει ν αλλαξω ?

ειπε καποιος καπου.
με τον slp 98 l θα γινει της κακομοιρας...
εαν αυτο σου αρεσει βουυυρ...

Δεν θα την βγάλεις με μια απλή συγγνώμη!

Δέκα βουρδουλιές από μένα!!:flipout:

σχετικα με την ηχητικη <<λασπη>>που ειπωθηκε πιο πανω, εχω να πω οτι ο CARY V12,τον οποιο εχω με τα B&W 801,ειναι μια χαρα (βεβαια εχω ψαχτει αρκετα με τις λαμπες οδηγησης --ακομη δεν ασχοληθηκα με τις εξοδου--)

τωρα οσον αφορα τον προ (slp 98), τον εχω ακουσει σε αρκετα συστηματα ,αλλα και στο δικο μου, εκεινο που εχω να πω ειναι οτι [γλυκιζει] οντως ,αλλα πιστευω οτι αν ψαχτει κανεις με λαμπες θα τον φερει σε λογαριασμο,
παντως δεν ειναι και ο μονος προ που εχει υψηλο gain,οποτε αν καποιος τελικα δεν ικανοποιειται απο τον ηχο του,εχει κι αλλες επιλογες...

(υστερογραφο!!!) αν ο τελικος μου χαλουσε τον monitor χαρακτηρα του ηχειου,ΔΕΝ θα ηταν σε καμια περιπτωση σπιτι μου!!!!

Last edited:
..και κατι αλλο ενας προ που ακουσα σπιτι και με εστειλε αδιαβαστο κυριολεκτικα ειναι ο....

(να το παρει το ποταμι?????)

Convergent Audio Technology CAT SL1

(υστερογραφο!!!) αν ο τελικος μου χαλουσε τον monitor χαρακτηρα του ηχειου,ΔΕΝ θα ηταν σε καμια περιπτωση σπιτι μου!!!!

δηλαδη? ακουσε solid state και ψηφιακους με τα 802 και ο cary ηταν το ιδιο αναλυτικος δυναμικος και περιγραφικος οπως αυτοι? για λεγε ονοματα να πεσει θαψιμο...

ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟΝ CARY SLP98 L ....

Για να δούμε θα πάρεις τίποτα ποτέ...από ηχεία πέρισι, πήγες σε ενισχυτή πριν 6 μήνες και τώρα σε προ...κάτι μου λέει πως θα σου φταίνε τα καλώδια σε λίγο καιρό...
Φιλικά πάντα...γιατί κι εγώ και άλλοι έχουμε κάνει πολλές ερωτήσεις για διάφορες γνώμες κλπ. αλλά μετά πάμε και ακούμε τουλάχιστον και αποφασίζουμε, δεν ακολουθούμε τη διαδικασία που φαίνεται πως ακολουθείς εσύ...

Για να δούμε θα πάρεις τίποτα ποτέ...από ηχεία πέρισι, πήγες σε ενισχυτή πριν 6 μήνες και τώρα σε προ...κάτι μου λέει πως θα σου φταίνε τα καλώδια σε λίγο καιρό...
Φιλικά πάντα...γιατί κι εγώ και άλλοι έχουμε κάνει πολλές ερωτήσεις για διάφορες γνώμες κλπ. αλλά μετά πάμε και ακούμε τουλάχιστον και αποφασίζουμε, δεν ακολουθούμε τη διαδικασία που φαίνεται πως ακολουθείς εσύ...

ΠΑΙΔΙΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗΣ ΠΛΗΝ ΤΙΜΙΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ,
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ

δηλαδη? ακουσε solid state και ψηφιακους με τα 802 και ο cary ηταν το ιδιο αναλυτικος δυναμικος και περιγραφικος οπως αυτοι? για λεγε ονοματα να πεσει θαψιμο...

:grandpa: δεν ειπα πουθενα για ψηφιακους ,ουτε κατηγορησα κανεναν solid state!!!
απλα ειπα οτι ο cary (v12 ) δεν εχει το φαινομενο της λασπουριας ,στα ηχεια μου (B&W801)

τωρα για το αν εχω αρνητικα ακουσματα με solid state αλλα και λαμπατους ,κυριως με τα ηχεια μου, ΝΑΙ εχω..αλλα δεν υπαρχει κανενας λογος να αρχισω να ονομαζω το ταδε κλπ,γιατι πολυ απλα οπως μου εχει δειξει η εμπειρια μου ,ολα ειναι σχετικα κι αυτο που ακουγεται χαλια σε μενα μπορει ν ακουστει καλα σε καποιον αλλο

Last edited:
AΝΤΕ ΘΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΤΙΣ BIRES ,

ΠΑΙΔΙΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗΣ ΠΛΗΝ ΤΙΜΙΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ,
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ

Αν δεν έγραφες και με κεφαλαία θα είμαστε μια χαρά!

Πεζά, please για να μην φαίνεται σαν να φωνάζεις!