CARY SLP 98 L

Θελω επειγωντος εναν spl98L που θα βρω πα παιδια εσεις που ξερετε τις τρυπες ,
Τον θελω να μου ζεστανει την ψυχη μου .

Last edited:
3500 εχει καινουργιο με φονο

Μπορεί να είναι και έτσι, αλλά πριν 6 χρόνια περίπου το είχα αγοράσει 3700 ευρώ τοις μετρητοίς [σε χρώμα jaguar anthracite και μοντέλο anniversary] και συνήθως τα μηχανάκια με τα χρόνια και λόγω πληθωρισμού ανεβαίνουν τιμολογιακά.

Και πάλι βέβαια στην αγγελία δίδεται στην μισή τιμή (παρά 100 ευρώ) από αυτή που λες εσύ, πόσο πρέπει να το έδινε για να είναι καλή τιμή για εσένα?

επικοινώνησες να το παζαρέψεις λίγο μαζί του?

Οσοι εχουν τον προενισχυτη ξερουν. Και εγω θα ηθελα με αυτα τα λεφτα να βρω καλυτερο αλλα δεν εχω βρει. Ασε που δεν κυκλοφορουν μεταχειρισμενοι.

Last edited:
Οσοι εχουν τον προενισχυτη ξερουν. Και εγω θα ηθελα με αυτα τα λεφτα να βρω καλυτερο αλλα δεν εχω βρει. Ασε που δεν κυκλοφορουν μεταχειρισμενοι.

Tελικα ο Cary 805ae βρηκε το ταιρι του ,τωρα κελαιδαει μαζι τον SLP98L
Aυτη η CARY μεγαλη εταιρια τελικα ,
Σε ευχαριστω Βλαση ,
Ηλιας

νασε καλα να τα χαρεις.
βαλε φωτο.
πραγματικα τα της ιδιας εταιριας συνηθως αποδιδουν καλυτερα.

Έχω στο σύστημα μου τον Cary SLP-98P περίπου 3 χρόνια και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Λάσπη δεν είναι ο ήχος τους με τίποτα, και όσοι το ανέφεραν απλώς δεν τον έχουν ακούσει σωτά. Με διαφορετικές λυχνίες υπάρχει όντως μια διαφοροποίηση στον ήχο, αλλά αυτό δεν είναι κακό, το αντίθετο θα έλεγα, είναι καλό και διασκεδαστικό...

Υπάρχουν και πιο γρήγοροι προενισχυτές με transistors και τελεστικούς σχεδιασμένους για την ενισχύση σήματος video, αλλά τι να το κάνεις όταν ο ήχος τους μπορεί τελικά να μην σε ικανοποιεί πάντα.

Last edited:
Έχω στο σύστημα μου τον Cary SLP-98P περίπου 3 χρόνια και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Λάσπη δεν είναι ο ήχος τους με τίποτα, και όσοι το ανέφεραν απλώς δεν τον έχουν ακούσει σωτά. Με διαφορετικές λυχνίες υπάρχει όντως μια διαφοροποίηση στον ήχο, αλλά αυτό δεν είναι κακό, το αντίθετο θα έλεγα, είναι καλό και διασκεδαστικό...

Υπάρχουν και πιο γρήγοροι προενισχυτές με transistors και τελεστικούς σχεδιασμένους για την ενισχύση σήματος video, αλλά τι να το κάνεις όταν ο ήχος τους μπορεί τελικά να μην σε ικανοποιεί πάντα.

Φιλε μου θελεις να μου προτεινεις λυχνίες ?
Να εισαι καλα ,
Ηλιας

Μια καλή αρχή θα ήταν να ξεκινήσεις με Sylvania ή Philips , πάντα σε NOS αναφέρομαι. Στη συνέχεια θα πρέπει με κάποιο τρόπο να πλησιάσουμε τη Ρώσικη μαφία για το απόλυτο άκουσμα χωρίς επιστροφή ...

Θα τον χαρείς, με γεια. Απέφυγε τις Philips και προτίμησε Sylvania, General electric. Kαι οι Ρώσικες του πάνε μια χαρά.
Η ευελιξία να ''ακούει'' στις αλλαγές των λυχνιών είναι το μεγάλο του πλεονέκτημα.
Η εταιρεία ήταν εξαιρετική πριν από χρόνια. Όταν ξεκίνησαν κάτι Κορέες ,τα πράγματα πήραν την κατηφόρα.

Tι λεει το phoho του ?
Για πες μας εντυπωσεις γενικα που τον χαρηκες λιγο καιρο..
Διαφορα με τον προηγουμενο?