CEC TRANSPORT TL0X, TL1N

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: CEC TRANSPORT TL0X, TL1N

ένα παράδειγμα αν όντως δεν καταλαβαίνεις τα γραφόμενα μου

αυτό είναι hifi

pma520ae.jpg

και αυτό που έχει ο χρηστος είναι hiend

CAD211AE_top_800.jpg

Μωρέ έστω και διαισθητικά καταλαβαίνω πλέον.
Εγώ δεν μιλάω για τα μηχανάκια.
Για τον γενικό ήχο τους λέω...τι είναι αυτό που θα λέγαμε εδώ τελειώνει το hifi και αρχίζει το hi-end.
Μπορεί να το ορίσει κάποιος;
Γιατί αν είναι hiend to ΑΥΟΝ,αυτό τι είναι;

Re: Απάντηση: Re: CEC TRANSPORT TL0X, TL1N

"home is where the heart is.....on the bus"....: Frank Zappa (Joe's Garage...)
σαφώς ,μαζί σου ,
αλλά άμα σε ένα φορουμ συζητάνε για λαμποργκινι και μπω εγώ και γράφω πεταμένα λεφτά σαν το golf δεν υπάρχει θα είμαι σοβαρός?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: CEC TRANSPORT TL0X, TL1N

σαφώς ,μαζί σου ,
αλλά άμα σε ένα φορουμ συζητάνε για λαμποργκινι και μπω εγώ και γράφω πεταμένα λεφτά σαν το golf δεν υπάρχει θα είμαι σοβαρός?

Ναι,αλλά αν μπει κάποιος που κατέχει μια sl300 του 59 ας πούμε που κοστίζει όσο 10 λαμποργκίνι,τι να του απαντήσει κανείς;
Όλα σχετικά είναι εν τέλει....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: CEC TRANSPORT TL0X, TL1N

Ναι,αλλά αν μπει κάποιος που κατέχει μια sl300 του 59 ας πούμε που κοστίζει όσο 10 λαμποργκίνι,τι να του απαντήσει κανείς;
Όλα σχετικά είναι εν τέλει....

respect για την sl :a0210:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: CEC TRANSPORT TL0X, TL1N

respect για την sl :a0210:

Οφ τόπικ,αλλά ο έρωτας της ζωής μου,3 που έχω δει,τις προσκύνησα.
Τέλος οφ τόπικ.

α , και εγώ μπορώ να το παίξω αντικονφορμιστης :afro:

φτιάξε μου εσύ αυτό το dac με 5 κατοστάρικα και εγώ θα το πάρω
ayon skylla 2
skylla_s.jpg

δεν θέλω να σου τη σπάσω....
αλλά πάρε μια πρόχειρη,
attachment.php

στην τελική του σημερινή παίζει πολύ καλύτερα

Re: Απάντηση: Re: CEC TRANSPORT TL0X, TL1N

σαφώς ,μαζί σου ,

αυτοί οι παραλληλισμοί του χαιφαι με τα αυτοκίνητα είναι πολύ φτηνοί....(και για όσους τσιμπάνε)

Πως βρεθήκαμε από τα transport, στην διαμάχη του τι είναι hifi, HiEnd μέσω Labo και Μερσεντές, ένας Θεός ξέρει....

Στο θέμα, παλληκάρια μην βγούνε τα σβηστάρια...

Η θρυλική συζήτηση: "θέλω cd player/transport" "πάρε dac" επαναλαμβάνεται! :flipout:

Η θρυλική συζήτηση: "θέλω cd player/transport" "πάρε dac" επαναλαμβάνεται! :flipout:

Δεν μου κανει εντυπωση. Εδω βγαινει καποιος και λεει δωστε tips για αγορα πικαπ και του απαντανε παρε DAC.

εγώ πάντως για να επανέλθω στο θέμα, όπως ξαναέγραψα στο #23 και #35 το συγκεκριμένο player είναι μιά σχεδόν τραγική σελίδα στην ιστορία των players - transports.
Και αυτό ήθελα να αποσαφηνίσω προς "δυνητικούς" αγοραστές. Ή τουλάχιστον να τους προκαλέσω την προσοχή να αναζητήσουν και να διαβάσουν.

Απάντηση: Re: CEC TRANSPORT TL0X, TL1N

Δεν μου κανει εντυπωση. Εδω βγαινει καποιος και λεει δωστε tips για αγορα πικαπ και του απαντανε παρε DAC.

Με εκανες και γελασα,αλλα θα μπορουσε να ειναι και χειροτερα π.χ <αλλαξε τα καλωδια απο τον πινακα του σπιτιου μεχρι τη πηγη>

Ασχετο διαβαζα σε φορουμ για το Lampizator transport (δηλαδη HDD να σερβιρει σε Dac ) και βλαστημαγανε με τα προβληματα που ειχε σε αναπαραγωγη απο δικυακα hdd , κοληματα κτλ
Βεβαια οταν επαιζε ειχε κορυφαια αποδοση αλλα πολλοι θελανε να το πεταξουν !!
Δεν ξερω εαν γενικα τα δικτυακα transport μεσω δικτυου Bagαρουν αλλα επειδη γενικα δουλευω με υπολογιστες δεν αντεχω αλλα τετοια προβληματα !!

Δυστυχώς Σωτήρη μου δν είναι έτσι. Εσύ που έχεις ακούσει τί κάνει ένας παλιός Macbookpro με ένα καλό ντάκ του ενος βάλε χιλιάρικου και έχεις μέτρο σύγκρισης ένα πολύ σοβαρό player πολύ ακριβότερο απο τον συνδυασμό αυτό ξέρεις πολύ καλά τι μπορεί να κάνει.

Χωρίς να θέλω να γίνομαι ισωπεδωτικός η ικανοποίηση που δίνει ο οικονομικός μαζοχισμός στο χόμπυ μας πρέπει να έχει μια ξεχωριστή γλύκα.. Και για να είμαι οn topic το ξαναλέω. Όχι δεν χρειάζεται ο φίλος μας πανάκριβο "χαι'έντ" τράνσπορτ τώρα αν το τραβάει ο οργανισμός του ας πάρει ένα esoteric αν αντέχει η τσέπη του, το μόνο ικανό να ανταγωνιστεί την Firewire Θύρα (που ώτι πρίεργο χρησιμοποιούν όλα τα studios που φτιάχνουν τα cd για να ακούμε στα πανάκριβα transport )

Όλα τα άλλα περι hiend και Ηi-Fi τα προσπερνώ. Πέρ απο όff topic διακρίνω μια προκατάληψη εξίσου ισωπεδωτική με το "πάρε ένα φορητό να κάνεις την δουλειά σου" ας είναι ελευθερος είναι ο καθένας να πιστεύει και να επιλέγαι ότι θέλει.

Last edited:
Ασχετο διαβαζα σε φορουμ για το Lampizator transport (δηλαδη HDD να σερβιρει σε Dac ) και βλαστημαγανε με τα προβληματα που ειχε σε αναπαραγωγη απο δικυακα hdd , κοληματα κτλ
Βεβαια οταν επαιζε ειχε κορυφαια αποδοση αλλα πολλοι θελανε να το πεταξουν !!
Δεν ξερω εαν γενικα τα δικτυακα transport μεσω δικτυου Bagαρουν αλλα επειδη γενικα δουλευω με υπολογιστες δεν αντεχω αλλα τετοια προβληματα !!

Lampizator transport; Άλλο το φτιάχνω βελτιώσεις σε λαμπάτα στάδια εξόδου και άλλο επειδή έχω φτιάξει όνομα στην αγορά ασχολούμαι και με πράγματα που έχουν πέραση στην αγορά και ας το κάνω μέτρια. Aυτός δεν είναι που λανσάρισε το dsd only dac; (τσ τσ τσ) Ρε παιδιά που πάτε και πέφτετε, γιατί το κάνετε αυτό στον εαυτό σας;..

Kαλησπερα στη παρεα,παιδια πειτε μου εμεις που εχουμε ενα ακριβο πλειερ,πρεπει με ελαφρα πηδηματακια να πηγαινουμε προς computer audio μερια?

Να χαρείτε αυτό που έχετε όσο περισσότερο μπορείτε! Αν στην πορεία προκύψει κάτι καλύτερο απλά αντιμετωπίστε το χωρίς πορκαταλήψεις..

H τεχνολογια προχωρα τοσο γρηγορα που ενα καλο πλειερ σε συντομο διαστημα χανει την αιγλη του.και εμεις ψαχνομασται για το καλυτερο.και η ζωη συνεχιζεται..

Απάντηση: Re: CEC TRANSPORT TL0X, TL1N

H τεχνολογια προχωρα τοσο γρηγορα που ενα καλο πλειερ σε συντομο διαστημα χανει την αιγλη του.και εμεις ψαχνομασται για το καλυτερο.και η ζωη συνεχιζεται..

Αφου εχεις ενα καλό player να απολαυσεις τις μουσικές σου,η τεχνολογια πάντα θα προχωρα αλλα η απολαυση δεν μεγαλωνει αναλογα με τη προοδο της-δυστυχως

Kαλησπερα στη παρεα,παιδια πειτε μου εμεις που εχουμε ενα ακριβο πλειερ,πρεπει με ελαφρα πηδηματακια να πηγαινουμε προς computer audio μερια?
Πολύ λογικό το ερώτημα σου.
Προσωπικά είμαι σχεδόν αποκλειστικά προσανατολισμένος προς το Computer Audio (εντάξει ακούω και βινύλια που και που, γι' αυτό γράφω σχεδόν). Στο θέμα της ποιότητας τα πράγματα έχουν πλέον κριθεί. Παρά τις "αντιστάσεις" κάποιων σοβαρών κατασκευαστών το Computer Audio έχει το προβάδισμα και με διαφορά. Στο κάτω-κάτω πολύ σωστά παρατηρεί ο Πέτρος (Totsipaki) στο post #74, ότι σε συστήματα με υπολογιστές φτιάχνονται οι μουσικές που κατόπιν προορίζονται να αναπαραχθούν στα πανάκριβα συστήματα.

Όμως τα δισκάκια έχουν και κάποιες άλλες χάρες που δεν μπορούμε -και δεν πρέπει- να τις παραβλέπουμε. Που έχουν να κάνουν με την ευχρησία και προπάντων με την αμεσότητα. Δώστε σ' ένα τετράχρονο παιδί, ή σ' ένα ηλικιωμένο άτομο που δεν έχει ξαναπιάσει ποτέ στα χέρια του δισκάκι και μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας θα μπορεί ν' ακούει μουσική. Για ν' ακούσεις μουσική από CD δεν χρειάζεται καν να ξέρεις να διαβάζεις! Άτομα με κάποιου βαθμού νοητική υστέρηση εύκολα παίζουν τα δισκάκια που έχουν στα χέρια τους (όπως και τις ξεχασμένες πια κασέτες) και χαίρονται να το κάνουν.

Αντίθετα για να λειτουργήσει και στοιχειωδώς ένα Computer Audio σύστημα χρειάζεται κάποιου βαθμού εκπαίδευση προηγουμένως, μία εξοικείωση με τους υπολογιστές. Εύκολα λοιπόν αντιλαμβανόμαστε πως το Computer Audio αποκλείει από την απόλαυση της μουσικής ολόκληρες ομάδες του πληθυσμού, καθόλου αμελητέες.

Κι' από αυτή την άποψη το δισκάκι αποδεικνύεται ένα πολύ δημοκρατικότερο μέσο αναπαραγωγής, έστω κι' αν χάνει στα σημεία τη μάχη της ποιότητας από τον υπολογιστή στο ρόλο της πηγής!