Re: Απάντηση: cerwin vegA XLS 215
Δεν βάζεις λεπτομέρειες και με στεναχωρείς...
Η πίτσα τι είχε;
Από που την πήρατε.
Συγκριτικό με άλλες πιτσαρίες έχετε κάνει;
Φίλε μου, μπορεί να βλέπεις να αντιδράμε οι περισσότεροι παλιοί... Αλλά έχουμε τους λόγους μας.
Ξέρεις πόσος κόσμος βασίζεται στα posts των fora για να κάνει αγορές;
Και καλά, να καεί κάποιος και να πάρει μια μπαχατέλα των 15 ευρώ δεν έγινε και τίποτα.
Εδώ μιλάμε (πλέον) για 1.5 μισθό.
Πρέπει να προσέχουμε τι προτείνουμε, τι συγκρίνουμε και σε τι συμπεράσματα οδηγούμε τους αναγνώστες μας.
Γιατί στο τέλος ξέρεις τι θα πουν...
"Ο μπιπ ο τάδε, ο κουφός, με έκαψε και πήγα και πήρα αυτά τα ντουλάπια που δεν παίζουν τίποτα!"
Εσύ μπαίνεις με τον ενθουσιασμό σου (και πολύ καλά κάνεις) να γράψεις αυτά που θέλεις και μπορεί να βρεθείς ξαφνικά σε μία δυσάρεστη θέση να απολογείσαι για τον όποιο βλαμμένο θα πάει να αγοράσει γουρούνι στο σακί επειδή το διάβασε στο ίντρενε.
Πάντα φιλικά.
Βλακεία κάναμε.. αφού τα ξέρατε όλα έπρεπε να σας ρωτήσουμε για να αποφύγουμε και το κουβάλημα... Να ξαναπώ για όσους δε διαβάζουν (όπως γράφω πιό πίσω) πως τα ATC είναι εξαιρετικά ηχεία. Αυτό δεν κάνει αυτόματα τα vega χάλια ηχείο. Επίσης το οτι είναι πολύ καλό το vega δεν κάνει "άχρηστο" το ATC. Ο χώρος είναι 60+τμ. Εκεί τα κουβαλήσαμε για να περάσουμε καλά και να σχολιάσουμε καλοπροαίρετα βγάζοντας ο καθένας τα συμπερασματά του τρώγωντας υπέροχη πίτσα.
Δεν βάζεις λεπτομέρειες και με στεναχωρείς...
Η πίτσα τι είχε;
Από που την πήρατε.
Συγκριτικό με άλλες πιτσαρίες έχετε κάνει;
Η μουσική που παίξαμε ήταν απο M. Αμπλιανίτη, τη μουσική απο το ratatoulle,eric clapton και διάφορα απο τζαζ. Δυστυχώς δε βάλαμε νταπα τσι.. Τα ηχεία που έχω στο σαλόνι μου είναι τα αυτά (...συμφωνω απόλυτα με τον κ. Παναγόπουλο) Στον άλλο χώρο έχω AS sirene AS artemis και τα XLS 215(πάνω απο ένα χρόνο). Τα 215 ακούγωνται πιό σωστα απο τα Advance(μπορείτε να διαβάσετε το review) κατα τη γνώμη μου.
Φίλε μου, μπορεί να βλέπεις να αντιδράμε οι περισσότεροι παλιοί... Αλλά έχουμε τους λόγους μας.
Ξέρεις πόσος κόσμος βασίζεται στα posts των fora για να κάνει αγορές;
Και καλά, να καεί κάποιος και να πάρει μια μπαχατέλα των 15 ευρώ δεν έγινε και τίποτα.
Εδώ μιλάμε (πλέον) για 1.5 μισθό.
Πρέπει να προσέχουμε τι προτείνουμε, τι συγκρίνουμε και σε τι συμπεράσματα οδηγούμε τους αναγνώστες μας.
Γιατί στο τέλος ξέρεις τι θα πουν...
"Ο μπιπ ο τάδε, ο κουφός, με έκαψε και πήγα και πήρα αυτά τα ντουλάπια που δεν παίζουν τίποτα!"
Εσύ μπαίνεις με τον ενθουσιασμό σου (και πολύ καλά κάνεις) να γράψεις αυτά που θέλεις και μπορεί να βρεθείς ξαφνικά σε μία δυσάρεστη θέση να απολογείσαι για τον όποιο βλαμμένο θα πάει να αγοράσει γουρούνι στο σακί επειδή το διάβασε στο ίντρενε.
Πάντα φιλικά.