cerwin vegA XLS 215

όσοι τα πήραν μέσω amazon μπορούν να μου πουν λεπτομέρειες για την παράδοση. με tnt ήρθαν?

πέμπτη παραλαμβάνω από amazon. θα πέσει τρελό unboxing.... :drummer:

Απο οσο ξερω,ολοι τα παρελαβαν με TNT. Εχε τον νου σου να παρακολουθεις το track no ,γιατι μολις σου γραψει Αθηνα,σε χρονο dt θα σου χτυπησουν κουδουνι,γιατι λογω ογκου,αποφευγουν να τα κρατησουν στην αποθηκη τους . Καλως να τα παραλαβεις ,καλοακουστα:)

αντε και σε ATC κάποια στιγμή

αστειεύομαι φυσικά

καλορίζικα και κοίτα να τα χαρείς όσο πάει, ναι?

Απάντηση: Re: cerwin vegA XLS 215

όσοι τα πήραν μέσω amazon μπορούν να μου πουν λεπτομέρειες για την παράδοση. με tnt ήρθαν?

πέμπτη παραλαμβάνω από amazon. θα πέσει τρελό unboxing.... :drummer:

Μεγειά!

αντε και σε ATC κάποια στιγμή

Pick your poison! :drummer:

ATC SCM300ASL - 35.000 Ευρώ
scm300asl.png

Cerwin-Vega XLS-215 - 1.350 Eυρώ
vegaxls215.png

Re: Απάντηση: cerwin vegA XLS 215

Μα συγκρίνεις ανόμοια πράγματα βρε Διονύση! η gt είναι αυτοκίνητο και το άλλο είναι το starship enterprize. Δηλαδή διαστημόπλοιο. Φυσικά και το διαστημόπλοιο θα ρίχνει στο αμάξι.

Εγω θα το θεσω καπως αλλιως... Τι τυχη μπορουν να εχουν ενα ζευγαρι ΑΤC 300 μπροστα σε 29 ζευγαρακια XLS215,για οποιον θα δωσει 35000e... Ξερω,υπερβολη,οποτε ας το θεσω αλλιως: Τι εχει να προσφερει η μια εταιρια εστω και στα διπλασια η και τριπλασια λεφτα σε σχεση με την αλλη εταιρια. Να σας πω εγω που τα ειχα διπλα διπλα για πολλες μερες? Νιαουρισματα... Πανω απο εικοσι ανθρωποι σχετικοι η οχι,συμφωνησαν,αν αυτο λεει κατι. Αρκετοι δε απο αυτους,ηδη τα χαιρονται. Οι υπολοιποι δεν εχουν χωρο η ''τυφλη'' γυναικα. Ας ειμαστε ανοιχτοι,καμια φορα συμβαινουν και περιεργα πραγματα... Το να εχουμε αποψη για κατι που δεν εχουμε δει-ακουσει ποτε στην ζωη μας,νομιζω πως δεν βοηθαει κανεναν,ουτε καν τον ιδιο μας τον εαυτο. Για τους δυσπιστους,ειμαι ετοιμος να βοηθησω και στο κουβαλημα ,για διπλα διπλα συγκριση,αλλα θα πρεπει να ειναι και ετοιμοι για αληθειες που πονανε,ειδικα στην ρημαδοπεριοδο που περναμε,οπου τα ευρωπουλα ειναι δυσκολα...Οποιος θελει,ας φερει τα διπλασιας η και τριπλασιας τιμης ηχεια του και νομιζω θα βγαλει χρησιμα συμπερασματα,κυριως για τον ιδιο και πιθανως να βοηθησει και καποιους αλλους με την καταθεση της γνωμης του στο νημα.
ΥΓ
Μην παρεξηγηθω κιολας,δεν ειμαι πωλητης της wega,γιατι καπου ακουστηκε και αυτο,οποτε το ξεκαθαριζω:)

ωραία η φώτο με τα αμάξια......άντε να ερθουν να γουστάρουμε

Last edited:
εντάξη και το tzo έξυπνη ήταν

φίλε με το καλό να σου έρθουν

αδερφέ audioj δεν έχω αμβιβολίες για τις δυνατότητες των cerwin vegA. Παρόλα αυτά όταν ξεμπερδέψω με κάτι τρεξίματα που έχω αυτή την περίοδο παίζει να σου στείλω κανένα pm. Οχι για κουβαλήμα διπλα διπλα κλπ, δεν έχω κουράγια για τετοιες δουλειές. Κανενα καφεδάκι και να τα ακούσω έτσι από περιέργια αν δεν θα έχεις και εσύ κατι καλύτερο να κάνεις φυσικά. Πες μου όμως, τι εννούσες με το νιουρίσματα?

Last edited:
Φιλε Κωστα,για να μην επαναλαμβανομαι,κανε εναν κοπο πιο πισω στο νημα,οπου υπαρχουν περιγραφες τοσο απο εμενα,οσο και απο αλλους,που πλεον ειναι και αυτοι κατοχοι των ηχειων. Χονδρικα παντως,θα σου πω πως με το 40αρι ολα ηταν μεν καλα,αλλα παντα επιανα τον εαυτο μου να ψαχνεται και κατι να λειπει. Βαζοντας διπλα το Wega,ανακαλυψα τι ηταν αυτο: Αληθοφανεια στις φωνες(απιστευτο,το ξερω...) ,σκηνη τρισδιαστατη,ρεαλιστικο χαμηλο χωρις περιορισμους,με λιγα λογια με παει ''εκει'' ... Δεν ξερω αν βοηθαω,δεν ειναι το φορτε μου οι περιγραφες,αλλα εκει που πραγματικα εδωσα βαση,ηταν το οτι ενω το ATC επρεπε να ανεβασει λιγο σταθμες για να ακουσεις κατι ,το wega παιζει με τρομερη ενεργεια,ακομα και ψυθιριστα,με αποτελεσμα σε χαμηλες εντασεις,να ακουω ολη την πληροφορια στις 2 το πρωι και χωρις να ενοχλω κανεναν. Σε σταθμες δε,δεν το συζητω... τελειως ασυμπιεστος και απαραμορφωτος ηχος σε σταθμες ρεαλιστικες η συναυλιακες και χωρις να φοβασαι ποτε μην ερθει κανας κωνος καταμουτρα μετα το ωραιο...πλαφ... Ελπιζω να βοηθησα εστω και λιγο και φυσικα οποτε θελεις,ευπροσδεκτος.

... ενω το ATC ...

Μιλάμε για το ATC το 40ράκι, όπως συνήθως; Το είχα για καμιά διετία. Δεν είναι ικανό για ασυμπίεστες υψηλές στάθμες το 40, ηχειάκι είναι στην ουσία. Για μικρό δωμάτιο καλό είναι.

Κολλάμε όλοι στο 40, λόγω κόστους προφανώς. Αλλιώς η σύγκριση πρέπει να γίνει με μεγαλύτερα μοντέλα ATC + το σαμπ της εταιρίας, ώστε να σταθούν περήφανα τα ATC ηχεία χωρίς να κουράσουν/συμπιέσουν/τερματίσουν δίπλα στα Vega 215.

Με τρελαίνει η έκφραση όσων πρωτοβλέπουν το XLS 215 και αμέσως μετά η έκφραση όταν το ακούσουν!!!! (..ιδιαίτερα με τα CD τους) ΧΑΧΑΧΑ!!!

Με τρελαίνει η έκφραση όσων πρωτοβλέπουν το XLS 215 και αμέσως μετά η έκφραση όταν το ακούσουν!!!! (..ιδιαίτερα με τα CD τους) ΧΑΧΑΧΑ!!!
Δηλαδή;
Τι έχει η εκφρασή τους και για ποιό λόγο;
Υποθέτω βέβαια...

Απάντηση: Re: Απάντηση: cerwin vegA XLS 215

Μιλάμε για το ATC το 40ράκι, όπως συνήθως; Το είχα για καμιά διετία. Δεν είναι ικανό για ασυμπίεστες υψηλές στάθμες το 40, ηχειάκι είναι στην ουσία. Για μικρό δωμάτιο καλό είναι.

Κολλάμε όλοι στο 40, λόγω κόστους προφανώς. Αλλιώς η σύγκριση πρέπει να γίνει με μεγαλύτερα μοντέλα ATC + το σαμπ της εταιρίας, ώστε να σταθούν περήφανα τα ATC ηχεία χωρίς να κουράσουν/συμπιέσουν/τερματίσουν δίπλα στα Vega 215.

Ναι,για το 40αρι μιλαμε. Σωστα ολα οσα λες,αλλα (προσωπικα παντα ) και το κοστος εχει την σημασια του και με βαση αυτο κρινω τι και πως ακουω. Μην παρεξηγηθω,σεβομαι την ATC,εταιριαρα ,με γνωση του αντικειμενου κλπ κλπ,αλλα σεβομαι και τις εταιριες που...σεβονται την τσεπη μου. Σωστη η επισημανση για συγκριση με μεγαλυτερα μοντελα της εταιριας,αλλα αυτο θα μπορουσε να γινει εντελως ακαδημαικα και παραμεριζοντας τον παραγοντα κοστους,γιατι σε διαφορετικη περιπτωση,νομιζω πως η wega βαζει γκολ απο τα αποδυτηρια.Κι εγω πιστευω,χωρις να το εχω ακουσει,πως το 300αρι θα ειναι φοβερος αναπαραγωγεας,αλλα αυτο απο μονο του,δεν μου λεει και πολλα,ενω αντιθετως,μου λεει πολλα ενα ηχειο που το απεκτησα αμεσα και χαλαρα χωρις να ''ματωσω'' και κανει πολλα τα οποια ηχεια πολλαπλασιας τιμης,απλα δεν μπορουν. Βεβαια,επειδη δεν γινονται ολα,φινιρισματα,λακες και ιταλικες πινελιες,απλα δεν υπαρχουν. Μονο κριτηριο αποτελει ο ηχος τους ,που ξεπερνωντας το αισθητικο κομματι,απλα ειναι αρκετων χιλιαδων ευρω...