cerwin vegA XLS 215

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: cerwin vegA XLS 215

...Μια άλλη ιδέα είναι να επιλεχθούν τα ΧLS-15 και να τοποθετηθούν επάνω στα 15s ενεργά sub...

Και γιατί να μην επιλεγούν τα XLS 215, μαζί με τα ενεργά subs; :speechless-smiley-0
:silly::silly::silly:

Απάντηση: Re: cerwin vegA XLS 215

setupwithcerwin2.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

Ελπιζω να τα καταφερα:)
Επιβαλλονται στον χωρο τα ρημαδια,αλλα...παιζουν...

Last edited:
Καλοάκουστα φίλε! Να 'σαι καλά να τα χαίρεσαι! Θα χορτάσεις bone crunchin' bass, με την καλή έννοια.

τα ενισχυτικά για αρχή.έγινe επιλογή του set nad c275bee & nad c165bee και μόλις παρελήφθησαν

p1010044oa.jpg

p1010045xg.jpg

Re: Απάντηση: cerwin vegA XLS 215

Αντε μπραβο!Καλοριζικα και καλοακουστα:)) Πως σου φαινεται το αποτελεσμα?

ακόμα παίζω με 2 8ίντσα ιδιοκατασκεύή, τα οποία δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο....μόλις έρθουν τα κτήνη θα ενημερώσω.άσε που δεν τον ανοίγω και πολύ βρωμάει καινουργίλα όλο το σπίτι. :Banane0: φαίνεται πολύ προσεγμένη κατασκευή στιβαρή λιτή απέριττη,εμένα προωπικά αυτό το στυλ μαρέσει.

έχει πληρέστατο τηλεχεριρισμό.ηχητικά τον δουλέυω με την asus essence st Και flac foobar.Μέχρι στιγμής είναι νωρίς ,το μόνο που έχω να πω είναι ότι όσο ζεσταίνεται παίζει καλύτερα , πιο γλυκά & ζεστά θα έλεγα.Θα επανέλθω.

havanapd
το σετ αυτό έχει πολύ καλές κριτικές....

http://www.crutchfield.com/S-zzWfIYaxB1R/p_745C275BEE/NAD-C-275BEE.html

http://www.testseek.co.uk/home_elec...e-p-c9c659d4-a1b1-534a-86e5-a6da49ff5f64.html

http://avmentor.gr/reviews/group_test_pre_power_amps_4k_2011_2.htm

εγώ το άκουσα σε συνδυασμό με πικάπ και bw μικρά(δεν θυμάμαι μοντέλο) και
κόλλησα.άσε που είναι όλο πατέντς όπως atologic, powerdrive, softclipping to manula είναι όλο trademark και στο standby < 1W.

Γεφυρώνεται ο Nad;
Γιατί αν γεφυρώνεται,ρίχνεις επάνω αργότερα κι ένα δεύτερο και γαία πυρί μειχθήτω...

αν εννοεις οτι μετατρεπεται σε μονομπλοκ τότε ναι μετατρέπεται.επίσης ο προενισχυτής έχει 2 εξόδους....:twoguns:

Απάντηση: Re: Απάντηση: cerwin vegA XLS 215

αν εννοεις οτι μετατρεπεται σε μονομπλοκ τότε ναι μετατρέπεται.επίσης ο προενισχυτής έχει 2 εξόδους....:twoguns:

Κρίμα η δεύτερη να μείνει ορφανή ,χε χε...
Τα τέρατα δεν θα πουν όχι σε έξτρα φαγάκι.
:twoguns:

Απάντηση: Re: Απάντηση: cerwin vegA XLS 215

ακόμα παίζω με 2 8ίντσα ιδιοκατασκεύή, τα οποία δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο....μόλις έρθουν τα κτήνη θα ενημερώσω.άσε που δεν τον ανοίγω και πολύ βρωμάει καινουργίλα όλο το σπίτι. :Banane0: φαίνεται πολύ προσεγμένη κατασκευή στιβαρή λιτή απέριττη,εμένα προωπικά αυτό το στυλ μαρέσει.

έχει πληρέστατο τηλεχεριρισμό.ηχητικά τον δουλέυω με την asus essence st Και flac foobar.Μέχρι στιγμής είναι νωρίς ,το μόνο που έχω να πω είναι ότι όσο ζεσταίνεται παίζει καλύτερα , πιο γλυκά & ζεστά θα έλεγα.Θα επανέλθω.

Ετσι ακριβως,οπως εχουμε πει,παντα,μα παντα,πρεπει να παιρνουμε αυτο που μας αρεσει,ετσι ωστε να μην...ονειρευομαστε αλλο οταν κοιμομαστε! Η μονη μου ''ενσταση'',εγκειται στο οτι δεν ακουσες τον συνδιασμο τους,αλλα απο την αλλη,θα παιζουν,τι στο καλο:) Εν αναμονη και των ηχειων λοιπον:)

Ο συνδυασμός 275 & 165 bee στα λεφτα του σκοτώνει!

έχω πάθει πλάκα με το σετ.απίστευτη ησυχία,κρύσταλλο ο ήχος.είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος!!!

όσο για τα "ηχειάκια" πριν 2 μήνες δεν υπήρχαν πουθενά...τώρα τα έχουν στο site τους ήδη 2 γνωστά καταστήματα.προφανώς εκδηλώθηκε ενδιαφέρον....
just google it

Έτσι, έτσι, ας μιλάμε λίγο για τη Cerwin γιατί αξίζει να μπει σε περισσότερα σπίτια. Εφόσον κυλάει αίμα βέβαια στις φλέβες των κατόχων και το λέει η καρδούλα τους!

Εσύ όμως bassman, που ήσουν σίγουρο χαρτί, βλέπω αλλαξοπιστείς και κοιτάς δεξιά-αριστερά, χαχα!

Κανείς δεν αρνείται ότι υπάρχουν καλύτερα ηχεία από τα Vega, και σίγουρα ο ανταγωνισμός στην κατηγορία των 1300 ευρώ που κινείται το 215 είναι αμείλικτος.

Το "wow factor" που έχει το 215 όμως δεν το έχει κανένα άλλο.

Έτσι, έτσι, ας μιλάμε λίγο για τη Cerwin γιατί αξίζει να μπει σε περισσότερα σπίτια. Εφόσον κυλάει αίμα βέβαια στις φλέβες των κατόχων και το λέει η καρδούλα τους! και τα αυτιά τους :drummer:

Εσύ όμως bassman, που ήσουν σίγουρο χαρτί, βλέπω αλλαξοπιστείς και κοιτάς δεξιά-αριστερά, χαχα! είναι γιατί έχω το δίλημμα μήπως βάλω κάτι πιο ποιοτικό σαν ηχείο λόγω των nad...

Κανείς δεν αρνείται ότι υπάρχουν καλύτερα ηχεία από τα Vega, και σίγουρα ο ανταγωνισμός στην κατηγορία των 1300 ευρώ που κινείται το 215 είναι αμείλικτος.
εγώ θεωρώ ότι είναι best value for money σε αυτή την τιμή.

Το "wow factor" που έχει το 215 όμως δεν το έχει κανένα άλλο.
όπως και το βάρος και το μέγεθος.γενικά τα ηχεία είναι αλητεία.