Stergito
Μέλος Σωματείου
Πάντως είναι πολύ ενδιαφέρουσα προσέγγιση. Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλο player που να μετατρέπει το red book σε DSD και να το δίνει μετά για μετατροπή στο DAC...
Πάντως είναι πολύ ενδιαφέρουσα προσέγγιση. Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλο player που να μετατρέπει το red book σε DSD και να το δίνει μετά για μετατροπή στο DAC...
Δεν καταλαβαίνω που το διάβασες για θόρυβο από το μηχανισμό του. Επειδή έχω αλλάξει αρκετά player νομίζω πως δύσκολα θα βρεις μηχανισμό καλύτερο. Όσο για το πώς παίζει νομίζω πως παίζει πολύ παρά πάνω από τα χρήματα που ζητεί η Yamaha. Σε δόκιμη που έκανα με ένα CD των 11.000 που έφερε ένας φίλος μου δεν μπορέσαμε να δούμε διάφορα.
Στα Esoteric η κατάσταση είναι πιο μπερδεμένη. Σε άλλα υπάρχει η επιλογή PCM->DSD, σε άλλα η DSD->PCM.
Αυτό που δεν μπορώ να εξηγήσω είναι για ποιόν λόγο το περιοδικό ΗΧΟΣ έκανε μια μάλλον αρνητική παρουσίαση του 5400, βαθμολογώντας το βέβαια με 4.2 τελικά, τη στιγμή που τόσο η τεχνολογία του DAC, όσο και το αναλογικό στάδιο είναι το ίδιο με του 9000, που έχουν στο σύστημα αναφοράς τους.

Έτσι είναι... και ακούγεται και πολύ ωραία! Ας μην μένουμε μόνο στην κατασκευή.
+++
Άσε τα players προς το παρόν και βγάλε καμιά φωτό του συστήματός/χώρου σου... περιμένουμε στις παρουσιάσεις...
Κάτι πήρε το μάτι μου για toy towers και κανένα μπουμάρισμα...:award:
Θα θελα να χαμε, θεωρητικα μιλωντας, και το Audiolab 8200CD στη συγκεκριμμενη δοκιμη, ενα player κατω απο το 1000ρικο που θα εθετε ενα παραπανω μετρο συγκρισης.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.