petasi, σκέφτομαι να βάλω 2 απο δαύτους σε ένα NAS μικρό ( qnap ) σε Raid1 ώστε να κάνω εκεί τα backup μου, να βάζω την μουσικούλα μου, stream σε PS3 etc.. καλοί δεν είναι?
σωστός ο player! Μοναδική παραφωνία στο πολύ ωραίο πράσινο εργαλείο σου είναι τα Vista ..
Motherboard: Gigabyte GA-MA78GM-S2H
CPU: Athlon X2 4850e
Ενα ενδιαφέρον συγκριτικό μεταξύ των τριών πιο οικονομικών (σε κατανάλωση) πλατφορμων: Atom230 vs. Celeron220 vs. Athlon 64 2000+
http://www.tomshardware.com/reviews/Atom-Athlon-Efficient,1997.html
φωτό
![]()
ακριβώς... αυτός είναι ο μονοπύρηνος... Ο επεξεργαστής είναι το τσιπάκι μπροστά, χωρίς ανεμιστήρα... Ανεμιστήρα έχει το τσίπσετ (ιντελ με τις επιλογές της για το 945 ! ήμαρτον)
Για review λίγα πράγματα... Κυρίως από χρήστες... τίποτα ακόμα από μεγάλο site...
Κανε αναζήτηση με "Intel d945gclf2 atom 330 review"... μαζί με δεκάδες σελίδες ανακοινωσης της παρουσίασης του, έχει και 3-4 με κάποιες ψιλομετρήσεις...
καλα ...εαν δεν το ελεγες,θα ισχυριζομουν το αντιθετο για τον ανεμιστηρα αλλα απο την αλλη μηπως λογω χαμηλης καταναλωσης δεν χρειαζεται καποια ιδιαιτερη ψυξη ο επεξεργαστης?
εχω βρει ηδη καποια απο χρηστες αλλα τιποτα το ιδιαιτερο.
υπομονη λοιπον
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.