Χαρίζω Κεφίρ

Re: Χαρίζω ΚΕΦΙΡ

Παιδιά για 2 ημέρες θα λείψω από το forum.
Ραντεβού Παρασκευή πρωί για να μου πείτε τι αποφασίσατε και για πότε.-bye-
 
Re: Χαρίζω ΚΕΦΙΡ

Λοιπόν παιδιά.
Επειδή υπάρχει πολύ ενδιαφέρον αναθεωρώ και προτείνω:
1) Τα μεταφορικά να μην σας απασχολήσουν. Το σκέφθηκα χθες το απόγευμα (στο μπάνιο στη θάλασσα, πού αλλού) και ντράπηκα για να είμαι ειλικρινής. Χαρίζω κάτι και πρέπει να πληρώσετε για να το πάρετε;
2) Προτείνω
α) να στείλω μία όσο μπορώ πιό μεγάλη ποσότητα σε ένα βάζο, να το παραλάβει κάποιος και να το μοιράσετε, ή,
β) να βάλω σε 5-6 βαζάκια από περίπου μία γεμάτη κουταλιά της σούπας μύκητες (λίγη ποσότητα αλλά καλή για αρχή) να τα πάρουν αντίστοιχα μέλη.

Με τον καιρό που θα πολλαπλασιαστούν θα δώσουν αυτοί που θα πάρουν τώρα και σε άλλα μέλη.

Σε ότι αποφασίσετε, πέστε μου και θα τα συσκευάσω να τα στείλω όποτε μπορεί κάποιος να πάει την επόμενη να τα πάρει.

Καλημέρα σε όλους σας από την όμορφη Χίο.

απλα... ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!:SFGSFGSF:
Δεν ειναι το κοστος αλλα η κινηση που μετραει...
 
Re: Χαρίζω ΚΕΦΙΡ

Αν υπάρχει δυνατότητα να σταλεί Θεσσαλονίκη, ενδιαφέρομαι.

Αλλιώς, θα με αναλάβει κάποιος από τους Αθηναίους (Κυριακαράκο, για 'σένα χτυπά η καμπάνα!).
 
Re: Χαρίζω ΚΕΦΙΡ

Ρε παίδες ..... sorry αλλά και μόνο που διάβασα πως φτιάχνεται και πως είναι αυτό
το πράγμα .... αναγούλιασα ..... βέβαια περι ορέξεως κολοκυθόπιτα.

Καλές καλλιέργιες -bye-
 
Re: Χαρίζω ΚΕΦΙΡ

Kosh,Κυριακαρακο αναλάβετε Αθηνα και ο Send με το Guybrash Θεσσαλοινικη

Μιχαλη σε ευχαριστουμε εκ των προτερων!!!!!
 
Re: Χαρίζω ΚΕΦΙΡ

Ρε παίδες ..... sorry αλλά και μόνο που διάβασα πως φτιάχνεται και πως είναι αυτό
το πράγμα .... αναγούλιασα ..... βέβαια περι ορέξεως κολοκυθόπιτα.

Καλές καλλιέργιες -bye-

Κοίταξε, και η γιαγιά μου έλεγε για το μέλι "τα σκ@@@ της μέλισσας" (ω ναι ήταν Σμυρνιά και ανθηρόστομη). Δεν είχε και παντελώς άδικο, εάν το καλοσκεφτείς... Όλα μια ιδέα είναι! :flipout:
 
Re: Χαρίζω ΚΕΦΙΡ

Παιδιά καλημέρα.
Αλλαγή υποχρεώσεων και σήμερα κοντά σας, αλλά αύριο και Σαββατοκύριακο δεν θα έχω πρόσβαση στο forum. Δευτέρα πάλι.
Λοιπόν:
Μέχρι στιγμής έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρουν και φυσικά θα πάρουν, αν θέλουν από Αθήνα οι:
Μάνος Σταυρόπουλος
Γιώργος Κυριακαράκος
Ultra-One
Send

και Βόρεια Ελλάδα οι:
Δημήτρης Καραλής και
Guy-brush
(θα μπορούσα να ρωτήσω κάθε πότε έχει πλοίο Χίο - Θεσσαλονίκη και να το έστελνα μες στο ψυγείο του πλοίου, ή αν βρίσκαμε μεταφορική με όχημα-ψυγείο για Θεσσαλονίκη, ή courier ή τέλος να πάρετε με κάποιο τρόπο από αυτά που θα στείλω Αθήνα)

Χθες μέτρησα την ποσότητα που έχω και μπορώ γενναία-γενναία να στείλω 11 βαζάκια με δύο κουταλιές της σούπας καλλιέργεια στο καθένα. Θα μου μείνει πολύ λίγο αλλά θα πολλαπλασιαστεί πάλι, και εν πάσει περιπτώσει αν αποδημήσει εν τόπω χλοερό, φαντάζομαι θα μου στείλετε ξανά! Τα βαζάκια είναι διαφορετικού τύπου αλλά η ποσότητα μήκυτα θα είναι ίδια σε όλα. Με αυτή θα μπορείτε να ξεκινήσετε δειλά-δειλά με 1 - 1 μισι ποτήρι γάλα στην αρχή και σύντομα που θα αυξηθεί ο μήκυτας θα ανεβάσετε την ποσότητα γάλακτος.

Αναμένω το πράσινο φώς από σάς για το πότε.
Υπόψιν, σήμερα θα είμαι μέχρι τις 15:00 στο site για να δώσω και τηλ. με pm σε αυτόν που θα αναλάβει την παραλαβή, αν θέλετε για ΠαρασκευοΣαββατοκύριακο. Μετά από Δευτέρα πρωϊ ξανά.
:grandpa:
 
Re: Χαρίζω ΚΕΦΙΡ

Συγνώμη, ξέχασα και τους:
George Papas,
Larry
που επίσης αν θέλουν, δικαιούνται να πάρουν.
 
Re: Χαρίζω ΚΕΦΙΡ

Εαν πάει ο Γιώργος και το παραλάβει, γιατί μου είναι αδύνατον να βρεθώ στην Πειραιώς, ενδιαφέρομαι κι εγώ.

Μιχάλη είσαι άξιος κι ευχαριστούμε πολύ.
 
Re: Χαρίζω ΚΕΦΙΡ

Εαν πάει ο Γιώργος και το παραλάβει, γιατί μου είναι αδύνατον να βρεθώ στην Πειραιώς, ενδιαφέρομαι κι εγώ.

Μιχάλη είσαι άξιος κι ευχαριστούμε πολύ.

Νά'σαι καλά και ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια.

9 με τον Σεραφείμ οι παραλαβόντες.
 
Re: Χαρίζω ΚΕΦΙΡ

Πριν λίγο μίλησα με τη μεταφορική και μου είπε η ιδιοκτήτρια ότι μέχρι αυτή την Κυριακή θα μπορώ να στείλω με ψυγείο. Από Δευτέρα σταματά διότι αλλάζουν τα δεδομένα με τις εταιρίες ιχθυοκαλλιεργειών της Χίου. Οπότε ή σήμερα ή αύριο μπορώ να τα στείλω, για να τα πάρετε αντίστοιχα Παρασκευή ή Σάββατο πρωί, αλλιώς από βδομάδα θα πρέπει να βρούμε άλλο τρόπο (courier, το ψυγείο του πλοίου ή κάτι άλλο)

Ότι θέλετε πείτε μου.
 
Re: Χαρίζω ΚΕΦΙΡ

Άφησα το τηλ. μου στον διαχειριστή Larry, εφόσον θέλετε σήμερα ή αύριο να σας τα στείλω. Όποιος θα πάει να τα παραλάβει, ας ζητήσει από αυτόν το τηλ. να επικοινωνήσουμε μιας και από τώρα μέχρι Δευτέρα πρωί θα είμαι εκτός internet.
Αλλιώς από Δευτέρα.
 
Re: Χαρίζω ΚΕΦΙΡ

παιδια για πειτε μου ποιος Αθηναιος μπορει να παραλαβει ?
 
Re: Χαρίζω ΚΕΦΙΡ

Μια και ο Καραλής και ο George Papas είναι στη Βέροια, καλό είναι να παραλάβει 1 από εμάς και τα 4.

Ανάλογα με την ημέρα και ώρα άφιξης του Κεφίρ, να συνεννοηθούμε με τον Τάσο και να πάει κάποιος από τους δυο μας.