Χαρίζονται χαριτωμένα κουταβάκια και γατάκια/ κουβεντουλα

mstr

Supreme Member
23 July 2009
4,393
για βαλε καμια φωτογραφια να δουμε τα κουλουκια και τα κατσουλια!!!

Απάντηση: Χαρίζονται χαριτωμένα κουταβάκια και γατάκια...

Στεφανία Μπράβο για την προσπάθειά σου αυτή να βρούνε στέγη αυτά τα αδέσποτα ζωάκια....:SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Re: Χαρίζονται χαριτωμένα κουταβάκια και γατάκια...

Να'σαι καλά!
Πρέπει να διευκρινήσω βέβαια,ότι αυτή είναι μια πρωτοβουλία του Φιλοζωικού Συλλόγου του Δήμου Βριλησσίων,στον οποίο και ανήκω,όπου προσπαθούμε με κάθε δυνατό τρόπο,να σώσουμε τα αξιαγάπητα τετράποδα που μας έχουν τόσο πολύ ανάγκη...
Ας ελπίσουμε να ευαισθητοποιηθούν ακόμα περισσότεροι άνθρωποι:-)

Καλησπερίζω τους ζωόφιλους του Forum :angel:

Ενημέρωση: την επόμενη Κυριακή 25.10.09 στις 11 το πρωί διοργανώνονται στη Ρεματιά Χαλανδρίου Καλλιστεία ζώων!!!

Όσοι αγαπάτε τα ζωάκια και θέλετε να δείτε κάτι διαφορετικό ωραία θα ήταν να έρχοσασταν,να σας γνωρίσω κι από κοντά.

Καλησπερίζω τους ζωόφιλους του Forum :angel:

Ενημέρωση: την επόμενη Κυριακή 25.10.09 στις 11 το πρωί διοργανώνονται στη Ρεματιά Χαλανδρίου Καλλιστεία ζώων!!!

Όσοι αγαπάτε τα ζωάκια και θέλετε να δείτε κάτι διαφορετικό ωραία θα ήταν να έρχοσασταν,να σας γνωρίσω κι από κοντά.

Πιθανως να ερθω.Ειμαι Κρητη ακομα,περιμενω να παρω μια απαντηση να δω αν θα με παρουν Νοεμβριο η Φεβρουαριο φανταρο.Αν η απαντηση ειναι Φεβρουαριο,τοτε θα ανεβω Αθηνα και θα εχω χρονο.Αλλιως εχω μετακομιση και θα ψιλοπνιγομαι.

Πιθανως να ερθω.Ειμαι Κρητη ακομα,περιμενω να παρω μια απαντηση να δω αν θα με παρουν Νοεμβριο η Φεβρουαριο φανταρο.Αν η απαντηση ειναι Φεβρουαριο,τοτε θα ανεβω Αθηνα και θα εχω χρονο.Αλλιως εχω μετακομιση και θα ψιλοπνιγομαι.

Ok mstr,σ'ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον...κρίμα που πας φαντάρος διαφορετικά είμαι σιγουρη ότι θα υπέκυπτες τουλάχιστον στα γλυκά μας τα γατάκια...
Κρήτη ήμουν 10 μέρες τον Αύγουστο.....υπέροχα πέρασα!Είσαι τυχερός που μένεις εκεί...

Στεφανια,Γιαννη με λενε.Τελικα δε θα ερθω,δε μου απαντανε ρε παιδι μου για το ποτε θα με παρουν φανταρο:mad:.

Σαρ-πει θα εχει εκει?Η κοπελια μου εχει κολλημα με αυτο το σκυλο(ειναι αυτος που εχει πτυχες στο δερμα,αλλα αφου ασχολεισαι μαλλον θα το ηξερες!)

Εγω το σκεφτομαι να βαλω στο σπιτι ζωα παροτι τ'αγαπαω,διοτι φοβαμαι οτι θα μου χαλασουν τα μηχανηματα,στερεοφωνικα και τετοια,ξερεις εσυ:flipout:

ΒΡΕΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΣΤΑ ΑΝΩ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΝΑ ΤΡΙΓΥΡΝΑΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ , ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΒΡΕΓΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΟΧΗ. ΕΙΝΑΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ, ΠΕΡΙΠΟΥ 3 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΣΑΙΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ.
ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ Η ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΗΛ 6986904709[/COLOR]

Στεφανια,Γιαννη με λενε.Τελικα δε θα ερθω,δε μου απαντανε ρε παιδι μου για το ποτε θα με παρουν φανταρο:mad:.

Σαρ-πει θα εχει εκει?Η κοπελια μου εχει κολλημα με αυτο το σκυλο(ειναι αυτος που εχει πτυχες στο δερμα,αλλα αφου ασχολεισαι μαλλον θα το ηξερες!)

Εγω το σκεφτομαι να βαλω στο σπιτι ζωα παροτι τ'αγαπαω,διοτι φοβαμαι οτι θα μου χαλασουν τα μηχανηματα,στερεοφωνικα και τετοια,ξερεις εσυ:flipout:

Γεια σου Γιάννη,αν βρέχει θα αναβληθεί ο Διαγωνισμόςκαι θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή 1.11.09 την ίδια ώρα.
Για να είμαι ειλικρινής,επειδή είμαι στην επιτροπή δε γνωρίζω τις ράτσες των σκυλιών που θα διαγωνιστουν.

Πάντως να ξέρεις ότι στα ζωάκια ενδείκνυται εκπαίδευση,που σημαίνει ότι μπορείς να τα μαθείς να υπακούν,εκεί που πρέπει.

Φαντάζομαι ότι η κοπέλα σου, όπως και κάθε κοπέλα θα εκτιμούσε πολύ ένα δώρο-Ζωάκι ,σε ανύποπτη στιγμή πάρα από ένα άψυχο αντικείμενο...

Ξανασκέψου το-bye-

Στεφανια η κοπελια ψαχνει για δουλεια και δεν εχει καταληξει που θα μεινει.Εχει και εναν σκυλο στο σπιτι των γονεων της στην κερκυρα,καθως και ενα κατσουλι(γατακι στα κρητικα:D)το οποιο του εδωσε το ονομα... ρουλης(απο το πονηρουλης:D:D:D)

Μια φορα ειχαμε βρει δουλεια να τρεχουμε στα pet shop να βλεπει και να χαιδευει τα σαρ-πει.:frusty:

SOS Αδέσποτα Βριλησσίων

Ο σύλλογος SOS Αδέσποτα Βριλησσίων ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2003 με ιδιωτική πρωτοβουλία πολιτών της περιοχής μας. Ο σύλλογός μας: - στειρώνει - εμβολιάζει - αποπαρασιτώνει - περιθάλπτει και - καταγράφει τα ΑΔΕΣΠΟΤΑ του Δήμου μας. Ο σύλλογος Δ Ε Ν διαθέτει γραφεία, υπαλλήλους ή χώρο φιλοξενίας για τα ζώα. Είμαστε μια... ομάδα ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ που προσπαθεί να βοηθήσει όπως και όποτε μπορεί και έχουμε ως κύριο στόχο μας τη στείρωση των αδέσποτων ζώων.
ΓΙΑΤΙ ΣΤΕΙΡΩΝΟΥΜΕ... Κάθε χρόνο σε όλη την Ελλάδα θανατώνονται εκατοντάδες αδέσποτα σκυλιά και γάτες γιατί δεν τα θέλει κανείς. Τα ζώα αυτά δημιουργήθηκαν από "ζωόφιλους" που δεν στειρώνουν τα κατοικίδιά τους. Κάθε θηλυκό ζώο αν γεννήσει 2 φορές το χρόνο που έχει οίστρο δίνει ζωή σε περίπου 16 κουτάβια. Η στείρωση περιορίζει τον αριθμό των μελλοντικών αδέσποτων. Είναι απλή και ανώδυνη εγχείριση, δεν αλλάζει τη φυσική κατάσταση του ζώου και δίνει μια ευκαιρία σε όσα έχουν ήδη γεννηθεί να βρουν στέγη! Ο ΔΗΜΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ άμεσα συνεργαζόμενος με τον Κτηνιατρικό Σύλλογο Μικρών Ζώων Αττικής και τους τοπικούς κτηνιάτρους χρηματοδοτεί τις στειρώσεις συνεισφέροντας έτσι σημαντικά στο έργο μας. Τα ζώα περισυλλέγονται από μέλη του συλλόγου μας και μετά την αποθεραπεία τους επανατοποθετούνται στο φυσικό τους περιβάλλον.

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ... * Φροντίστε για τη στείρωση, τον εμβολιασμό, την ηλεκτρονική σήμανση και την αποπαρασίτωση των κατοικιδίων σας. * Μαζεύετε πάντα τις ακαθαρσίες του σκύλου σας όταν τον βγάζετε βόλτα! * Μην τον αφήνετε όλη τη μέρα στο μπαλκόνι. * Μην αφήνετε το σκύλο σας δεμένο πολλές ώρες. * Μην τα εγκαταλείπετε! Έτσι τα καταδικάζετε σε σίγουρο και επώδυνο θάνατο. * Τοποθετήστε κάπου διακριτικά ένα δοχείο με νερό για τα αδέσποτα. * Αποφύγετε περισσεύματα τροφών που περιέχουν κόκκαλα ψαριού ή κοτόπουλου (είναι επικίνδυνα για τους σκύλους). Μην αφήνετε σακούλες στα πεζοδρόμια. * Η κακομεταχείριση των ζώων διώκεται ΠΟΙΝΙΚΑ! Ενημερώστε τον σύλλογο αν αντιληφθείτε τέτοια περιστατικά.
ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ... Έχουν μέσο όρο ζωής 2 χρόνια αφού πεθαίνουν από τροχαία ατυχήματα, ασιτεία, ή κακοποίηση και τα περισσότερα βρίσκουν ΦΡΙΧΤΟ θάνατο από δηλητήρια που τους δίνουν άνθρωποι οι οποίοι δεν σέβονται τη ΖΩΗ και τη ΦΥΣΗ γενικότερα. Περιμένουν κάποιον να ενδιαφερθεί γι αυτά, να τα αγαπήσει και να τα φροντίσει... ...γιατί αξίζουν μια καλύτερη ζωή... ...γιατί κι αυτά έχουν το δικαίωμα να ζουν...

Στεφανια,θα σου πω κατι.

Ειναι καλο που ενδιαφερεσαι για τα ζωα.Και φυσικα οι ανθρωποι πρεπει να μην τα φολευουν και να τους συμπεριφερονται ασχημα.

Ομως προσεξε να δεις,υπαρχουν ανθρωποι που εχουν φοβια.Εγω για παραδειγμα τα αγαπαω και συνηθως δεν εχω προβλημα.Ομως οταν βρεθω σε καποιο δρομο νυχτα πχ,η σε δρομο που δεν εχει πολυ κοσμο,και δω σκυλο,τοτε με πιανει καμια φορα μια φοβια,και ανατριχιαζω ενα πραμα,και παρολο που δεν κοιταω ουτε ενοχλω το ζωο ουτε τρεχω ουτε κανω κατι περιεργο,καποιες φορες μου επιτιθονται(ευτυχως δε με εχουν δαγκωσει ποτε μεχρι τωρα)

Αυτο συμβαινει διοτι τα σκυλια δεν ειναι και τοσο εξυπνα οσο ο κοσμος λεει.Αν ηταν,θα καταλαβαινανε οτι φοβαμαι και δε θα μου κανανε τιποτα!
Αν φοβασαι νομιζουν προφανως οτι θα επιτεθεις,μυριζουν αδρεναλινη που εκρινεται(?)...

Αυτο μπορει να αποβει επικινδυνο,διοτι αναλογα με το σκυλο και τη φαση(ασε που μπορει να ειναι και πολλα σκυλια και να μην ειναι και κανεις εκει εκεινη την ωρα),μπορει να σου επιτεθουν και να σε ξεσκισουνε.

Λεγοντας λοιπον τα παραπανω,πρεπει να πω οτι εχω λιγο κουραστει απο τους φιλοζωους,διοτι ναι μεν εχουν δικιο σ'αυτα που λενε,αλλα φαινεται να μην αντιλαμβανονται το φοβο που εχει πολυς κοσμος.Ολο ακουω ασηνειδητοι φολεψαν εκαναν εραναν...Δεν ακουσα και ποτε να πει καποιος μεχρι τωρα οτι πρεπει να δοθει μια λυση στο προβλημα το οποιο ειναι να εξαφανιστουν ολα τα αδεσποτα απο τις πολεις και να μην υπαρχει ουτε ενα.Οχι βεβαια να τα σκοτωσουν,ειναι αμαρτια,αλλα να φτιαξουν χωρους-εκτασεις σε διαφορες περιοχες και να τα κρατανε εκει,οπου ειδικο προσωπικο,το οποιο θα αποτελειται απο ανθρωπους που θα τα αγαπανε και θα τους προσφερουν φροντιδα και μια ευχαριστη ζωη.

Δε μπορω να δεχτω σε καμια περιπτωση οτι σημερα δεν μπορει να γινει κατι τετοιο οπως περιγραφω πανω.Τα πιανει το κρατος και μετα τα ξανααφηνει εξω χυμα?Μας δουλευουν.

Ξερεις Στεφανια ποσες φορες αλλαζω δρομο για να παω καπου,κυριως τα βραδια?Ξερεις τι κινδυνος ειναι πολλα απο αυτα,ειδικα αν φοβηθεις,ακομα και να μην το δειξεις?Εχουν ξεσκισει μικρα παιδια.Αν εισαι λοιπον πραγματικη φιλοζωη,μετεφερε αυτα που σου λεω οπου μπορεις και συζητηστε τα.

Συγγνωμη για το μεγαλο ποστ,παρακαλω τους admin να μην το σβησουν,ευχαριστω.

Μυρίζουν το φόβο.

Αν τους γλυκομιλήσεις θα είσαι οκ. Ξέρεις, κάνα μωρουδίστικο.
Όχι απότομες κινήσεις.

Αν δε, κουνάνε την ουρά μη φοβάσαι τίποτα.

Το βράδυ το νήμα θα μεταφερθεί στην εκτός, καθώς δεν έχει θέση εδώ.

Θα μείνει μόνο το αρχικό ποστ...

Εάν συμβεί, σταματώ και τα κοιτώ έντονα. Καμιά φορά ανοίγω το σακάκι/παλτό μου, δείχνει τον όγκο μεγαλύτερο. Βέβαια κανένα μεγάλο ξύλο είναι το καλύτερο.
Αλλά αυτά που έχουν τέτοιες διαθέσεις είναι συνήθως "ημι"-αδέσποτα. Δλδ κατοικοεδρεύουν κάπου μόνιμα, κάποιος ή κάποιοι τα φροντίζουν εν είδη κυρίων τους.

Απάντηση: Χαρίζονται χαριτωμένα κουταβάκια και γατάκια...

mstr μπορώ να πω ότι συμφωνώ και εγώ απόλυτα μαζί σου. Δεν είναι λίγες οι φορές που μου έχουν επιτεθεί αδέσποτα σκυλιά όταν κάνω ποδήλατο, μερικές φορές μάλιστα έχω πέσει και έχω χτυπήσει άσχημα ακριβώς επείδη κινδύνεψα! Το ίδιο πρόβλημα έχουν και οι περισσότεροι μοτοσυκλετιστές. Τα περισσότερα σχηματίζουν αγέλες και επιτίθονται σε πλατίες και κεντρικούς δρόμους στους περαστικούς και στα μηχανάκια και αμάξια, πολλές φορές προκαλώντας ατυχήματα!

Δε θα διαφωνήσω Γιάννη και Άρη Συν. για τα παραπάνω που αναφέρετε.
Αυτός ακριβώς είναι ο Λόγος Ύπαρξης του συγκεκριμένου Συλλόγου, όσο το δυνατόν λιγότερα Αδέσποτα στους δρόμους.
Ούσα η ίδια φιλόζωη έχω υπάρξει ''θύμα'' αδέσποτων σκύλων την ώρα που έβγαζα βόλτα το δικό μου σκύλο και επιτέθηκαν και στους 2 δυο μας...
Φαντάσου ένα κοριτσάκι,τότε 15 χρόνων να προσπαθεί να κουμαντάρει την κατάσταση.....Δε θέλω να θυμάμαι...
Ίσως και αυτός να είναι ο κύριος λόγος που αποφάσισα να ασχοληθώ σοβαρά με το θέμα.
Ε

Επιβάλλεται μια Αλλαγή και Δυστυχώς οι Αρμόδιοι δεν κάνουν τα Απαραίτητα.
Η κατάσταση δε μπορεί να συνεχιστεί γι'αυτό προσπαθούμε ως απλοί Πολίτες, που είμαστε Ευαισθητοποιημένοι σε αυτά τα θέματα να βοηθήσουμε, με όποιον τρόπο μπορούμε...
Πολλές κοπέλες στο Σύλλογο είναι ανεξάρτητες κι έχουν τη δυνατότητα να φιλοξενούν και 4 αδεσποτα σκυλάκια στο σπίτι τους...
Για εμένα αυτό λέει κάτι...
Μην ξεχνάτε ότι τα ζωάκια-σε τελευταία ανάλυση- δεν έχουν Λογική παρά μόνο Ένστικτα...
Ο μόνος λόγος που αντιδρούν άσχημα -κάποιες φορές- είναι γιατί Φοβούνται.Έχουν τα ίδια γνωρίσει την ΚΑΚΙΑ και την ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ συμπεριφορά κάποιων, που θέλουν να ονομάζονται άνθρωποι, και γι'αυτό το λόγο αντιδρούν Ενστικτωδώς επιθετικά.
Αν είχαν μεγαλώσει σ'ενα ΣΠΙΤΙΚΌ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ θα μάθαιναν να εκδηλώνουν την αγάπη τους με το δικό τους ανεπανάληπτο τρόπο,όπως π.χ.κάνει ο δικός μου σκυλάκος!
Είναι σαν μικρά μωρά που σε χρειάζονται πολυ στα πρώτα τους Βήματα,είτε θα πάρουν τον καλό δρόμο ή τον κακό.Αυτό Εξαρτάται από Εμάς.

Στεφανια το ζωο ειναι ζωο.Αν καποια στιγμη εγω ειμαι νευριασμενος με κατι πχ και περπατω λιγο εκνευρισμενος στο δρομο,ακομη και να μη φοβηθω μπορει να μου ορμηξουν.Ασε που εχω και μακρια μαλλια και αφηνω και μουσια πολλες φορες και ειμαι και ψηλος,και φαινεται ετσι που με βλεπουν κατι παθαινουν:flipout:

Παντως επειδη ειδα καποιες γνωμες οτι πρεπει να τους μιλας απαλα η να τα αγριοκοιτας στα ματια,δεν ειμαι και εγω σιγουρος τι να κανω ακριβως.

Αυτο που εχω διαβασει ειναι να μην τα κοιτας στα ματια αν σου επιτεθουν.Ομως η εμπειρια μου εχει δειξει το αντιθετο.Για παραδειγμα μια φορα ενα βραδυ,περνουσα με ενα φιλο μεσα απο ενα παρκο,και ειδα σκυλους και αυτοματα χωρις να το θελω ανατριχιασα.Ε λοιπον αρχινανε(ηταν δυο)και μας γαβγιζαν,το ενα ηταν μαυρο και γαυγιζε με τον χαρακτηριστικο επιθετικο τροπο(με τα δοντια εξω),εκει λεω μας δαγκωσαν τελειωσε.Εγω περπατουσα σαν να μην εγινε τιποτα αλλα τα ενιωθα στα ποδια μου να σκαρφαλωνουν και να γαυγιζουν αλλα να μη δαγκωνουν.Ο φιλος μου βλεποντας οτι δε φευγανε χτυπουσε το ποδι για να φυγουν αλλα τιποτα.Σε μια φαση λοιπον σταματαει ο φιλος μου και ριχνει ενα βλεμμα στο σκυλο σα να λεει"φυγε γιατι τη γ.....ες".Ε λοιπον βλεπεις το σκυλο κατευθειαν και το βουλωνει και σηκωνεται και φευγει πισω.

Εμενα ρε παιδι μου δε μου βγαινει αυτο,εκεινη την ωρα προχωραω ηρεμα να φυγω χωρις να κοιταω,και λεω κανα γλυκολογο μπας και ηρεμησει.

Παντως ειναι και αναλογα τη φαση,καποιες φορες μπορει και να μη φοβηθω και ειναι ολα οκ,ενω ειναι και καποια που τα χαιδευω κιολας και με ξερουν.Αλλα αν περναω βραδυ απο ερημια και δω κανενα σκυλο(ειδικα αν καθεται καπου)τοτε φοβαμαι.Αν περπαταει ο σκυλος η αν καθομαι εγω και ερθει σκυλος κοντα μου δε φοβαμαι:confused:

Ειναι ψυχολογικα ολα.Αν καθεται καπου ειναι σαν να φυλαει τον τοπο συνηθως.Στην ουσια μωρε δεν ειναι κακα ολα,τα περισσοτερα φοβουνται.Αλλα αυτο δεν ειναι δικαιολογια για να ειναι εξω,δεν πρεπει να ειναι εξω.Βλεπεις τι επαθε πχ ο Αρης.Ενω πολλα σε αγελες αν σου επιτεθουν καπου με ερημια...τον πουλο.

Προσωπικα νευριαζω λιγο με τους φιλοζωους,γιατι ολο λενε για φολες κτλ αλλα κανεις δε λεει για την αλλη πλευρα του νομισματος.

Πολλες φορες νευριαζω τοσο πολυ οταν μου επιτιθονται σκυλια,που αν με δαγκωσουν θα παω να τα σκοτωσω και αυτα και τους φιλοζωους μαζι.

(πλακα κανω,το λεω αυτο για να σας περασω το ποσο νευριαζω εκεινη την ωρα.)

Είναι εξαιρετικά σπάνια η περίπτωση να σε δαγκώσει στα καλά καθούμενα ένας σκύλος.

Συνήθως φωνάζει γιατί απειλείται.

Είναι τόσο σπάνια η περίπτωση, όσο και να σου επιτεθεί...άνθρωπος...-bye-