Re: Χαρίζονται χαριτωμένα κουταβάκια και γατάκια...
Στεφανια το ζωο ειναι ζωο.Αν καποια στιγμη εγω ειμαι νευριασμενος με κατι πχ και περπατω λιγο εκνευρισμενος στο δρομο,ακομη και να μη φοβηθω μπορει να μου ορμηξουν.Ασε που εχω και μακρια μαλλια και αφηνω και μουσια πολλες φορες και ειμαι και ψηλος,και φαινεται ετσι που με βλεπουν κατι παθαινουν
Παντως επειδη ειδα καποιες γνωμες οτι πρεπει να τους μιλας απαλα η να τα αγριοκοιτας στα ματια,δεν ειμαι και εγω σιγουρος τι να κανω ακριβως.
Αυτο που εχω διαβασει ειναι να μην τα κοιτας στα ματια αν σου επιτεθουν.Ομως η εμπειρια μου εχει δειξει το αντιθετο.Για παραδειγμα μια φορα ενα βραδυ,περνουσα με ενα φιλο μεσα απο ενα παρκο,και ειδα σκυλους και αυτοματα χωρις να το θελω ανατριχιασα.Ε λοιπον αρχινανε(ηταν δυο)και μας γαβγιζαν,το ενα ηταν μαυρο και γαυγιζε με τον χαρακτηριστικο επιθετικο τροπο(με τα δοντια εξω),εκει λεω μας δαγκωσαν τελειωσε.Εγω περπατουσα σαν να μην εγινε τιποτα αλλα τα ενιωθα στα ποδια μου να σκαρφαλωνουν και να γαυγιζουν αλλα να μη δαγκωνουν.Ο φιλος μου βλεποντας οτι δε φευγανε χτυπουσε το ποδι για να φυγουν αλλα τιποτα.Σε μια φαση λοιπον σταματαει ο φιλος μου και ριχνει ενα βλεμμα στο σκυλο σα να λεει"φυγε γιατι τη γ.....ες".Ε λοιπον βλεπεις το σκυλο κατευθειαν και το βουλωνει και σηκωνεται και φευγει πισω.
Εμενα ρε παιδι μου δε μου βγαινει αυτο,εκεινη την ωρα προχωραω ηρεμα να φυγω χωρις να κοιταω,και λεω κανα γλυκολογο μπας και ηρεμησει.
Παντως ειναι και αναλογα τη φαση,καποιες φορες μπορει και να μη φοβηθω και ειναι ολα οκ,ενω ειναι και καποια που τα χαιδευω κιολας και με ξερουν.Αλλα αν περναω βραδυ απο ερημια και δω κανενα σκυλο(ειδικα αν καθεται καπου)τοτε φοβαμαι.Αν περπαταει ο σκυλος η αν καθομαι εγω και ερθει σκυλος κοντα μου δε φοβαμαι
Ειναι ψυχολογικα ολα.Αν καθεται καπου ειναι σαν να φυλαει τον τοπο συνηθως.Στην ουσια μωρε δεν ειναι κακα ολα,τα περισσοτερα φοβουνται.Αλλα αυτο δεν ειναι δικαιολογια για να ειναι εξω,δεν πρεπει να ειναι εξω.Βλεπεις τι επαθε πχ ο Αρης.Ενω πολλα σε αγελες αν σου επιτεθουν καπου με ερημια...τον πουλο.
Προσωπικα νευριαζω λιγο με τους φιλοζωους,γιατι ολο λενε για φολες κτλ αλλα κανεις δε λεει για την αλλη πλευρα του νομισματος.
Πολλες φορες νευριαζω τοσο πολυ οταν μου επιτιθονται σκυλια,που αν με δαγκωσουν θα παω να τα σκοτωσω και αυτα και τους φιλοζωους μαζι.
(πλακα κανω,το λεω αυτο για να σας περασω το ποσο νευριαζω εκεινη την ωρα.)